Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba hangi diyeti yaptınız da bu kadar hızlı kilo verdiniz çok güzel bir başarı gerçekten

Merhaba herkese.

Ben tabiri caizse ipinden kurtulmuş dana misali işten ayrılıp annemlerin yanına geldikten sonra bir garip ruh haline girdim. 19 yıldır gece gündüz çalıştıktan sonra şimdi işsiz olunca ne zaman yattığım , ne zaman kalktığım belli değil. Başkasına akıl veriyorum güya ama kendimin yeme içme saatleri çok düzensiz. Bütün gün evin içinde pinekliyorum, canım ne dışarı çıkmak istiyor ne herhangibir iş yapmak, zaten 22 yıldır İstanbul'daydım, burada birşeyler paylaşabileceğim doğru dürüst arkadaşım da yok, herkes evli barklı liseye giden boylarınca çocukları var, oturup sohbet etmeye kalktığında tek konu çocuğun okul problemleri , ben de naapayım anca internette şimdiye kadar çalıştığım için izleyemediğim dizileri bulup bütün sezonlarını izliyorum manyak gibi sabahlara kadar. Evimi özledim, yatağımı özledim, bira içmeyi özledim
Galiba kafayı sıyırıyorum Allahtan bir umudum var nisana kadar kilo vericem ve kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi evlenicem ( tabi o tarihlerde nişanlım Türkiye'ye gelebilirse ?!? )
Bu şartlar altında ben nasıl hızlı kilo vereyim diye düşünürken, biraz da abimin desteğiyle bir koşu bandı almaya karar verdim. Bir haftadır da sabah akşam onu araştırdım. En sonunda az önce siparişimi verdim inşallah birkaç gün sonra elime ulaşıcak ve ben rejimle beraber spor da yapıp daha güzel kilolar vericem.

Bütün arkadaşları tebrik ediyorum başarılarından dolayı. Ve teşekkür ediyorum verdiğiniz manevi destekten dolayı...

Devam et bu haftayida kilo vererek kapattık artık koşu bandindan sonraki yorumlarını bekliyorum bende düşünüyorum bakalım ya nasip

selam arkadaslar bugun ıns dıyetımın bırıncı gununu basarıyla zorlanmadan gecırdım sabah 6.30 uyandım önce ılk once bıtkısel cayıı demledım bır bardak onu ıctım sonra 7:30 kahvaltıma oturdum beyaz peynır zeytin bır domates tere maydonoz ıkı dılım cavdar ekmegı ve bıtkısel cayım yanında suyum tv actım haberlere bakarak yavas yavas kahvaltımı yaptım sonra temızlıkle ugrastım esıme ve cocuklarımajagvaltı hazırladımsaat 10 oldu bır cay bardagı sutun ıcıne az kahve katıp aıleme kahvaltıda eslık ettım saat 12:30 da bırtane tavuk pirzola fırında salata bır kase yogurla ogle yemegımı gecırdım ama bu arada bol bol su ıctım zaten suyu cok sevıyorum ıkındı vaktı cok acıkmadım 1 elma ve 1portakal yedım aksam da corba içtim zaten her aksam muhakkak var cocuklara yapıyorum yanıda salatam ve ayran yaptım budefa içtim yıne bol su ve sımdıde bıtkısel cayımı demıcem geceye bununla devam edıcem

kızlar benide ekleyin listeye bende bu yolun yolcusuyum artık inş olucak bu defa

Aramıza hoşgeldin. Valla bişey söyliyim mi ben iki hafta oldu başlayalı ve acayip tembellik yaptığım, neredeyse bütün gün oturduğum halde 2,8 kg verdim. Yani ben bile verdiysem herkes verir diye düşünüyorum, çünkü buradaki en hareketsiz insanın ben olduğumdan eminim
Hepimize kolay gelsin...

kızlar sabahları uyanır uyanmaz bu cayı demleyın naslı faydalı metebolızmayı calıstırmaya ben ıcıyorum denemek isteyen arkadaslara tarifini veriyorum

1 tane taze zencefıl
1 cubuk tarcın
1 elma
7-8 tane tane karabıber (hafif ezin )
2-3 dilim limon
1 tutam maydanoz bunları demlıge koyun ustune sıcak su cekın kahvaltıdan yarım saat önce ıcın kahvaltıda cay yerıne ıcım gun boyu ıcın özllıkle yemeklerden yarım saat once helekı kabızlık cekenlere bırebır denenmıstır sonucuda cok ıyı tavsıye ederim

hımm ıns bende verıcem bunyem cok musaıt benım vermeye aslında benım elımde ama saldımıste cayıra ben sabahları lesi yapıyorum bu hafta bunu yapıcam sadece cunku cok hamlamısım haftaya da insanity baslıyorumcoketkılı vucudu sekıllendırmeye yag yakımını arttırtmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…