Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Köfteyi nasıl hazırladın ve haşladın, tarifini yazar mısın rica etsem :)

canım ben sade köfte hazırladım yani etin içine 1 tane küçük rendelenmiş soğan 1 çay qaşığı bulgur kara biber tuztavanın içine azca su ekleyib hazırladğım et köftesini suyu çekilinciye kadar haşlanmaya koydum arada bir küftelerin altını üst tarafa çevidimhazırladığım bu bu yermekleri benden başka kimse yemiyor zaten çünkü kimse diyet yemeklerden hoşlanmıyor evde

kızlar bu hafta aynıyım 65.300 ya kızlar su içemiyorum bu yüzden kilo veremiyorum yeşil çay içiyorum bi günde 5 bardak bile içe biliyorum amma su içmeyi unutuyorum ve fazla sevmiyorum bu yüzden fazla kilo veremiyorum offfffff

Son düzenleme:
Ben bu akşam ölçüyü biraz kaçırdım sanırım.
1 kase çorba, 2 köfte , 1 büyük kase salata , 1 tabak kereviz yemeği yedim
Yarın sabah tartıda görücem bakalım ...

hiçbirsey olmaz canım, can sıkmaya degmez sonucta sebze yemişsin. sen benim dün yediklerimi bilsen... pogacalar mı dersin börekler mi pilavlar mı daha yazmamayım istersen. bu sebeple suan nesfit öglen sadece salata.

selam kızlar bugun yıne tartıldım ve regl oldugum ıcın cok yapamadım dıyetımı bı haftada 2 kılo vermısım 87 dım ve 85 oldum bı haftada yarın sabah ıns egzersızlere baslıyorum

masallah, hem de reglken. tebrikler canım.

gunaydin kizlar dun diyetim tam bir ay oldu ve toplam 5 kilo 800 gr gitti bol kacamakli pazar gunlerinden sonra

baslangic : 82.6---79.9----78.8----77.6--- ve bugun 76.8 bu hafta 800 gr kilo olmadi bu hafta zma hic vermemekten iyidir haftaya ya nasip

herkese bol kilo vermeli istikrarli bir hafta diliyorum

Baslangic-62,5 kg.

Gecen hafta-61,2 kg.

Bugun-60,8 kg.

yavas gidiyorum farkındayım. ama bundan sikayetci degilim. bugun elbisem üzerimde hic kasmadı bundan önce daracıktı.

canim gunaydin sana bu hafta durdu veremiyorum demistim ama suya tekrar basladim demistim inan su sayesinde gitti bikacgunde 800 gr kilo

vermenin en temeli su mutlaka icmeye calis icemiyorsan sana ozel bi surahinin icine sadece 1 tane yesil cay gelip gectikce ic evde varsa nane

yapraklari 1-2 dilim limon melek programinda gostermisti diyetisyen su icemeyenler icin diye su norml oda sicakliginda olacak hic takilma gider

haftaya ben sise kullandigimda su iciyorum ancak bu yarimlik pet siseleri evde bi kac yere koyuyorum doldurup cocuklardan onume ciktikca

iciyorum bosalani hemen doldurup tekrar birakiyorum bi kenara 10 kilo vermissin kalan 5 kiloyumu veremiyceksin varsin oda az az olsun ne guzel

60 kusurlu kilolardasin darisi basima

Tarif için sağolasın. Ben de bi deniyim bakalım...

Günaydın kızlar,
Sabah sabah yine moralim bozuldu. Cumadan beri 76,4 çıkıyordum tartıda , pazartesiye kadar 200 gr daha versem de bu haftayı bari 1 kg ile kapatsam diye bakarken ,
bu sabah 76,9 !!! bırak 200 gr vermeyi daha üstüne 500 gr da almışım hep o akşam yemeğinin yüzünden
offfff ki ne offfffffffffff ben pazartesileri değil de cumaları kilo bildiriminde bulunsam ?? :))

saol canım yeniden mutlandırdın benidediyin gibi su şişelerini her an gözümün goreceyi bir yere koymam lazım ki gördükce içmek gerektigini hatırlayım teş canım benim

haklisin aileyle yapilan pazar kacamaklarindan sonra hemen pazartesi kilo bildirimi kotu oluyo ama arkadaslarda isterse guzel olur

canım üzülme kaçamak yaptığın sabah dur imdat diyetini yap dengele ve diyetine devam et şimdi 2 tane imdat diyeti listesini koyuyorum buraya hankini beyenirsin onu yap

Dr. Ayça Kaya'dan İmdat Diyeti

Kızlar . Dr Ayça Kaya verdi.. Her zaman uygulanacak bir diyet değil. Çok fazla kaçamak yaptığımız günlerin ertesi günü kalori miktarını dengelemek ve kilo almamak için yapılabilecek bir diyetmiş.

SABAH

1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 meyve

ÖĞLEN

salata
yoğurt

İKİNDİ

1 tane yağsız tost
ayran

AKŞAM

sebze çorbası (ev yapımı olacak)
yoğurt ya da cacık
-----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya'dan İmdat Diyeti
SABAH

1 bardak süt,
3 yemek kaşığı müsli
1 küçük muz ve iki ceviz

ÖĞLEN

1 Kase çorba, salata
1 kase yoğurt

İKİNDİ

Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
1 bardak ayran
1 portakal

AKŞAM

1 kase çorba
salata
yoğurt

mümkün degil canım ya.. insan o kadar cabuk kilo alabilir mi? tartında bir hata vardır.

harikaymıss..... bende bugun bunları yapıcaktım. .

Son düzenleme:
mümkün degil canım ya.. insan o kadar cabuk kilo alabilir mi? tartında bir hata vardır.

Ne biliyim anlamadım ki (((
Dün sabah tartıldım 76,4 ( cumadan beri de aynıydım kilo gitmiyo diye üzülüyodum ) , bu sabah tartıldım 76,9
koşu bandı yüzünden tartının yerini değiştirdim biraz, şimdi tam eski yerini hatırlayamıyorum ondan olabilir mi onu da bilmiyorum
Akşam fazla kaçırdım dediğim de çorba , kereviz ,salata, ilave bir tek 2 köfte . 2 köfte 500 gr aldırır mı
amaaan ne zor iş yaa millet haftada 3-4 kiloyu nasıl veriyo benim bünyem mi bi tuhaf bilemedim gitti yanii
Bugün geçti artık sabah kahvaltı yaptım ama şu imdat diyetini yarın bi yapayım bakalım ne olacak, bir de tartıya yeni bir yer daha bulayım

canim ben tartimin yerini degistirdigimde gramaji belli seyleri basta tartiyorum dogru cikinca kendim tartiliyorum mesela tartilar en az 5 kiloyu

tartabiliyirlar ornek 5 kiloluk acilmamis bir pirinc paketi yada 19.5 kilo geliyo su bidonlari hic acilmadan dene bakalim dogrumu tartin

canim dogum yapali 9 ay olmustu kilo vermek istiyor fakat kendimi hazir hissedip baslayamiyordum bi aksam netteki listeleri karistirip hangisini

yapsam diye dusunurken bu liste bana bi diyet yapma enerjisi verdi ve carsamba aksami gordugum bu listeyle persembe sabahi hemen diyet

yolculuguna basladim senin acmis oldugun bu topikte sana cok tesekkur ediyorum bir ayda 5.800 verdim 6 diyorum bu cok guzel benim icin

kendimi daha mutlu ve azimli hissetmeme sebep oluyor hem bu topigin enerjisi cok guzel arkadaslarin motiveleri cok etkili birkez daha sana ve

destek olan tum arkadaslara cok tesekkur ediyorum herkesin istedigi kiloya inmesini diliyorum herkese bol motivasyonlu bir hafta olsun insallah

Bugunki menum

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin

Oglen: kofte ve salata olacak

Aksama: corba ve salata, yogurt

Yesil cayi ve bool suyu ihmal etmiyorum. Ara ogunleri yazmamisim: ikindi vakti badem veya meyve yerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…