her seferinde 5 kiloyu dogru gosterip senin kilonda oynama yapmasi tartinin dengesi bozulmus bendede oluyo temizlik yaparken kaldirip sildigimden ama yine ayarini bulup tartiliyorum bidaha duzeliyor duz zemin degilsede ayari bozulur sadece duz bi zeminde ve ayni yerde kalsin hep ayarini yap tartil
yaa şaka gibi bir durum , koyduğum yerde 5 kg su şişesini tarttım, 5 kg çıktı , üstüne ben tartıldım 75,8. şaşırdım bir daha 5 kg şişeyi koydum 5 kg çıktı , üstüne ben tartıldım 76,9 ???????
ondan sonra yerini tekrar tekrar değiştirmeye başladım sabit bir yer bulmaya çalışıyorum ben de ama sonuçlar farklı çıkınca anlam veremiyorum
cogu tartida bu oluyo tefalin seffaf cam modelleri haric arkadasimdan biliyorum yerini degistirdikce dengesi daha cok bozuluyo simdi kendine hic kipirdatmiycagin duz bir yer bul koy tartiyi koy siseyi baktin 5 kilo sonra sen cik iste kilon bu hala ayni yerde hala farkli rakamlar cikiyosa tartin bozulmustur canim benim
sağol canım bi daha deniyim bakalım...
hadi dene sonucu yaz
Annem su şişesini kovaya boşaltmış, kova 6,6 kg geliyor , ben de sabahtan beri yedim içtim 78,1 geliyorum :))
pes ettim tartılmıcam bundan sonra
herkese merhaba,
ben yarın rejim dışına çıkıp biraz kaçamak yapmak istiyorum çünkü doğum günüm
Hoş üç haftadır hiç kaçamak yapmadım sayılır ama yine de kilo veremiyorum
Herkese merhaba,
Ben yarın rejim dışına çıkıp biraz kaçamak yapmak istiyorum çünkü doğum günüm
Hoş üç haftadır hiç kaçamak yapmadım sayılır ama yine de kilo veremiyorum
dogum gunun kutlu olsun :124:
Yenı yasın dıledıgın tum guzellıklerı,beklemedıgın suprızlerle getırsın
oyyyyyy kıyamam canım ben sanainş bi dahaki doğum gününe kadar mengen gibi olursun benden sana izin abartmadan kaçamak yapa bilirsin doğum günün kutlu olsun canım
dogum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara ınss
meraba kızlar
aranıza tekrar döndüm. 2 ocakta 62 kilo olarak rejime başladım 3 hafta sürdürdüm 58 e düştüm . 10 gündür abartı yemeye başladım şuan 59 kiloyum ve bugün tekrar başladım. işten ayrıldım evdeyim ve sıkıntıdan yiorum ondan rejimlerim istikrarlı gitmiyor yardımınıza ihtiyacım var birbirimizi motive edelim kurtulalım şu kilolardan.
Çok teşekkür ederim canım
Bakalım kahvaltıda abartmadım : 2 dilim çavdar ekmeği , 1 dilim peynir, bol maydonoz limonlu , 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Şimdi iki kupa yeşil çay,
Akşam da annem pırasa ya da karnıbahar pişiricekmiş ondan yerim yanına salata yoğurt
eeeee hani pasta bukadar mi bugun menun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?