iyi gecelerrr....
ben bu 2. günümdü..bakalım nasıl dewam edicek.. şimdilik bi sıkıntı yok ama ilk gün epey acıktım yaaaaaaaaaa
işe yarıyor diye yorumlar var.sizlede paylaşayım dedim.
8 dkkada göbekten kurtulun.kurtulalım.
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
ne guzel rakamlar saga dogru gittikce azaliyor azminize imrendim tebrikler.
benim gibi imrenip ic gecirenlerede kendime dedigim gibi nazar etme ne olur calis ,cabala ,yeme seninde olur
ebru şallının super karın dvdsını yap canım ben ona baslıycam bır hafta sonra sımdı baccaklarıma calısıyorum bıde arada tum vucut cok etkılı hep karna calıstırıyor 21 gunde etkılı sonuc
haklısın canım pilates daha etkili ama ben hala pilatesi tam olarak yapamıyorum:)haftanın 2 günü pilatese gidince yapıyorum.haftada 3 gün en az spor yapayım diyede evde de bu hareketi yapayım dedim.ama dediğin gibi evdede pilates yapsam kurstada zorlanmam ve sanırım vücut da alışır.
evet canım alısırsın ben pasamı uyutup her aksam yapıyorum sonra 21 gun super karın yapcam 21 nısana kadar surcek sonrada haftada 3gun pılates koruma programı yapcam hergun yuryus dun lessie ile 5mil yaptım
zamanla alışacaksın canım. Ama bu arada kendimde tecrübe ettiğim bazı ufak detayları sana da önereyim; sabah normal peynir yerine lor peynirini tercih edersen, örneğin 50 gr ekici tam yağlı beyaz peynirden alacağın 112 kaloriyi yaklaşık 130-140 gr lor peynirinden alabilirsin ki o kadar yiyemeyeceğin için de daha az kalori ile doymuş olacaksın :112: Arada bir miktarına dikkat ederek normal peynir de yiyebilirsin tabii. Mümkün olduğunca bol yeşillik ye (maydanoz,tere,roka vs ). Ekmeği kızartmanı ( normal 1 dilimi 65 kalori, kızarmışı 35 kalori ), kepekli denge light 22 gr lık bir dilimi 39 kalori, kızarmışı 34 kalori ) öneririm.
Öğlen protein öğününde bol mevsim salatası ye, sabah kahvaltıda yememişsen öğlen yumurta ( haşlanmış 80 kalori , yağsız tavada pişmiş 70 kalori ) ye tok tutuyor, akşam da yediğin sebzeyi ( özellikle kereviz 100 gr 18 kalori , karnıbahar 100 gr 27 kalori , brokoli 100 gr 35 kalori , bu sebzeleri temin etme şansın yok ise lahana - beyaz veya kara 100 gr 24 /22 kalori - , pazı 100 gr 33 kalori ) az kalorili olanlardan seçip miktarını çok tutarak ( örneğin 300-400 gr !! ) haşlar ve limonla az tuzla yersen hem acıkmazsın hem de çok yemene rağman az kalori almış olursun.
Meyva yerine alma imkanın varsa hurma ye, 1 tanesi 15 kalori ve hem şeker ihtiyacını bastırıyor, hem başka bir sürü faydası daha var,internetten bakabilirsin. 1 elma 60, portakal 50 kalori ve yediğim zaman tatlı ihtiyacımı da bastırmamış oluyor. Ama günde bir hurma bana yetiyor :)) ( fiyatı biraz pahalı baştan uyarayım, ama kiloyla almak zorunda değilsin, çok az alıp deneyip işe yararsa daha fazlasına kıyabilirsin )
kolay gelsin...
haklısın canım pilates daha etkili ama ben hala pilatesi tam olarak yapamıyorum:)haftanın 2 günü pilatese gidince yapıyorum.haftada 3 gün en az spor yapayım diyede evde de bu hareketi yapayım dedim.ama dediğin gibi evdede pilates yapsam kurstada zorlanmam ve sanırım vücut da alışır.
ylnzeskici çok teşekkür ederim .. ben sabah 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum.. öğlen 12.30 da yemege çalışıyorum..arada bitki çayı içmeye çalışıyorum formalrdan.. ama bazen yoğurt içine kepek koyarak yesem bozulur mu ? ikindi de ayran yerine olablir mi ? siz çok güzel kilo vermissiniz.. ben hep yarım bırakıyorum diyetleri yaaa :) 72.8 le başladım pazar günü bu sabah 71.1 dim ama 69 a indikten sora bir duruyo orda kopuyorummmm
rica ederim :))
1 haftada 3,5 kilo listesinde ikindi öğününde vardı sanırım yoğurtlu yulaf kepeği , listeleri tam hatırlayamıyorum , ben iki aydır yapıyorum ama bir süredir listeye göre beslenmiyorum kendime göre bir düzen getirmeye çalışıyorum, her liste herkeste aynı kilo kaybını sağlamıyor çünkü. Mesela ben yoğurt ve süt çok rahatsız ettiği için fazla tüketemiyorum, ara öğün yemiyorum çünkü acıkmamış oluyorum
kalori sayımı yapıyorum, hergün düzenli olarak iki kez birer saat ( bazen fazla da oluyor ) koşu bandında yürüyüş yapıyorum.
1 haftada 2 kilo verebildiğim gibi , sadece 300 gr verdiğim zaman da oldu, ama kopmadan pesetmeden devam ediyorum amacıma ulaşmak için. Kaçamak yapmamaya çok dikkat ediyorum çünkü benim bünyem kaçamaklara hiç toleranslı davranmıyor, 1 dilim peynirli börek ve 3 yemekkaşığı sütlaç yedim diye ertesi sabah anında 400 gr vücuduma yapışmış oluveriyor, ya da mesela dünkü gibi 1 tane un kurabiyesi, 2 tane tuzlu kurabiye ( bunlar küçük bi de ) , akşam öğününde de sebze yerine 1 tabak etli patates yemeği yedim diye bu sabah 400 gr artıvermişim
benim iki aylık diyet tecrübemden anladığım disiplinli bir şekilde diyet ve spor yapmak lazım, yoksa bu işin zorluğundan pes edip bırakmak çok kolay
kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?