- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seva bende senin gibiyim birz kilo veriyim sonra hemen yemeye başlıyorum bu huyumdan nefret ediyorum. ben çocukluğumdan beri kiloluydum takii 17 yaşıma kadar boyum 1.59 ve o zamanlar 77 kiloydum. Bir azimle spora başladım, akşam yemek yemedim, abur cubur'u çıkardım hayatımdan. 60 kiloya düştüm hayatımda ilk kez. ama sonra saldım kendimi şuan 63-64 gidip geliyorum. yazılarınızı 1 aydır takip ediyordum 1 kasımdan itibaren yapmaya başladım bu sabah tartıldım 62.9 kiloyum benide aranıza alınn, hedefim 55
herkese meraba bende bu diyete başladım 2 gündeyim ikinci beslenme şeklinde yazılanı bugun yapayım dedim ama vdeoyu izlediğimde böyle bir tarif göremedim sizce doğrıumu
sen haftada 3.5 verdiren diyetin videyosunumu görmek istiyorsun?o zaman aşağıdakı linke tıkla
yazılanların ve videoda ayça kayanın dediklerinin aynı olduğunu göreceksin
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr
2 beslenme şekli diye yazılan ayda 8 kilo diyeti için sormuştum ayça hanım böyle bir diyetten bahsetmiyor benide aranıza alsanız olurmu
maşallahın var seva çok azimlisin
şuann hiç bir diyetee mensupp olamadıgımdann yiyorumm(( sabah başlıyormum diyete akşam bozuyorum
(((((
bende mi aranıza katılsam acabaaaa:18::18::18::18:
aynan beni anlatıyorsun sanki diyete yeni başladığımda öyleydimsonradan alışdım ellbetde katıl aramıza canım sabah erkenden başla
![]()
ya valla sormaa tecrübesiizm sankiiii , zeytin filan yok bu diyette dimi ya
listeler sıkıyor benii aslında
çok sağol canım benim bugun 3 günümdü çok kolaay alışılıyor bu diyete suanki kilom 69sen haftada 3.5 verdiren diyetin videyosunumu görmek istiyorsun?o zaman aşağıdakı linke tıkla
yazılanların ve videoda ayça kayanın dediklerinin aynı olduğunu göreceksin
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr
çok sağol canım benim bugun 3 günümdü çok kolaay alışılıyor bu diyete suanki kilom 69
kızlar nerdesiniz ?zayıflamak istiyenler tek başına çok zor bir iş gelin bir-birimize destek olalım![]()
bir aylık diyetimin 4.günümdeyim fena değil güzel gidiyor yani çok zor bir diyet değil
bu diyeti yaparken heç bir zorluk çekmiyorum bende mesela aclık gibi sorunum olmuyorbenim problemim akşamlar başlıyor akşam oldumu canım tv karşısına keçib tatlı bi şeyler yemek istiyor
bide misafir geldimi mecburen dolduruyorsun dolabı her kes yiyerken sen de yiyorsun ve kendi-kendime boş ver ye canım yarın sil baştan başlarsın diyorum
işde böyle oluyor diyetim pozuluyor
evimize uzun müdet misafir gelmiyince ya da ben eşimle evden çıkmasak heç yere getmesek çok iyi gediyor diyetim
şimdilik yaklaşık 4 gündür çok iyi gediyorum canım ve 69 .600 den 68.200 düştüm bu sabah aradakı fark 1.400 olmuş 4 gün için iyi netice bence
![]()
mücadele olmadan malum başarı olmuyor ben 20 gün dayanmamın sonucu çikolatayı hayatımdan neredeyse çıkarttım sende yapabilirsinbu diyeti yaparken heç bir zorluk çekmiyorum bende mesela aclık gibi sorunum olmuyorbenim problemim akşamlar başlıyor akşam oldumu canım tv karşısına keçib tatlı bi şeyler yemek istiyor
bide misafir geldimi mecburen dolduruyorsun dolabı her kes yiyerken sen de yiyorsun ve kendi-kendime boş ver ye canım yarın sil baştan başlarsın diyorum
işde böyle oluyor diyetim pozuluyor
evimize uzun müdet misafir gelmiyince ya da ben eşimle evden çıkmasak heç yere getmesek çok iyi gediyor diyetim
şimdilik yaklaşık 4 gündür çok iyi gediyorum canım ve 69 .600 den 68.200 düştüm bu sabah aradakı fark 1.400 olmuş 4 gün için iyi netice bence
![]()
sevacım bu diyetle mi verdinnn bu kiloyuu menüleirni paylaşırmısın rica etsemm??
benim de en çok kafama bu diyet yattı herşeyden yiyebiliyorsunnn
menülerini yazarsan sen bende ona göre bişiyler uygularım