Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

herkese meraba bende bu diyete başladım 2 gündeyim ikinci beslenme şeklinde yazılanı bugun yapayım dedim ama vdeoyu izlediğimde böyle bir tarif göremedim sizce doğrıumu

seva bende senin gibiyim birz kilo veriyim sonra hemen yemeye başlıyorum bu huyumdan nefret ediyorum. ben çocukluğumdan beri kiloluydum takii 17 yaşıma kadar boyum 1.59 ve o zamanlar 77 kiloydum. Bir azimle spora başladım, akşam yemek yemedim, abur cubur'u çıkardım hayatımdan. 60 kiloya düştüm hayatımda ilk kez. ama sonra saldım kendimi şuan 63-64 gidip geliyorum. yazılarınızı 1 aydır takip ediyordum 1 kasımdan itibaren yapmaya başladım bu sabah tartıldım 62.9 kiloyum benide aranıza alınn, hedefim 55

hoş.geldin canım:49:inş başarırız heç merak etme:49:kararlı olmamız yeter bu gün çok kararlı uyandım mesela şu an bitki çayımı içiyorum :49:senide listeye ekliyorum pazar erteleri günlerimiz tartılma günümüzdür ok?:49::36:

Son düzenleme:
herkese meraba bende bu diyete başladım 2 gündeyim ikinci beslenme şeklinde yazılanı bugun yapayım dedim ama vdeoyu izlediğimde böyle bir tarif göremedim sizce doğrıumu

sen haftada 3.5 verdiren diyetin videyosunumu görmek istiyorsun?o zaman aşağıdakı linke tıkla

yazılanların ve videoda ayça kayanın dediklerinin aynı olduğunu göreceksin
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr

Son düzenleme:
sen haftada 3.5 verdiren diyetin videyosunumu görmek istiyorsun?o zaman aşağıdakı linke tıkla

yazılanların ve videoda ayça kayanın dediklerinin aynı olduğunu göreceksin
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr

2 beslenme şekli diye yazılan ayda 8 kilo diyeti için sormuştum ayça hanım böyle bir diyetten bahsetmiyor benide aranıza alsanız olurmu
maşallahın var seva çok azimlisin

2 beslenme şekli diye yazılan ayda 8 kilo diyeti için sormuştum ayça hanım böyle bir diyetten bahsetmiyor benide aranıza alsanız olurmu
maşallahın var seva çok azimlisin

tamam canım anladım haklısın videoda 2 beslenme listesinden bahs etmiyor :49:amma kendisine aid web sitesinde koymuş ayda 8 kilo verdiren diyet diye 2liste vermiş

ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi

bi göz at canım tamamı:49:ellbetde olur aramıza hoş geldin seninde ismini ekliyorum listeye o zaman:49:başlanğıc kilon kaçdı canım?

şuann hiç bir diyetee mensupp olamadıgımdann yiyorumm:((( sabah başlıyormum diyete akşam bozuyorum:((((((

bende mi aranıza katılsam acabaaaa:18::18::18::18:

kızlar ben akşam yemeyi için çıkıyorum menyumde
sebze çorbası 1 dilim ekmek yoğurt vezeytun yağlı salata var sonrasında rezeneli yeşil çay var çok açıkırsam uyumazdan önce 1 elma yerim:19:

şuann hiç bir diyetee mensupp olamadıgımdann yiyorumm:((( sabah başlıyormum diyete akşam bozuyorum:((((((

bende mi aranıza katılsam acabaaaa:18::18::18::18:

aynan beni anlatıyorsun sanki diyete yeni başladığımda öyleydim:49:sonradan alışdım ellbetde katıl aramıza canım sabah erkenden başla :49:

aynan beni anlatıyorsun sanki diyete yeni başladığımda öyleydim:49:sonradan alışdım ellbetde katıl aramıza canım sabah erkenden başla :49:

ya valla sormaa tecrübesiizm sankiiii , zeytin filan yok bu diyette dimi ya
listeler sıkıyor benii aslında

kızlar nerdesiniz ?zayıflamak istiyenler tek başına çok zor bir iş gelin bir-birimize destek olalım:49:

bu diyeti devam ettiremedin vee aldın öylemi ya ben suna inanıyorum ki bir aydan sonra mide küçülür istesende zor yenir
ben bi 20 günlük diyet yaptım 3 4 kilo kadar verdim hayatımda en büyük değişiklik çikolatanın hayatımdan çıkması oldu benki çikolata delisi biriydim yani her diyetten de sonra güzel kalıcı değişiklikler olur artık neuin değişmesini istersek

bir aylık diyetimin 4.günümdeyim fena değil güzel gidiyor yani çok zor bir diyet değil

bir aylık diyetimin 4.günümdeyim fena değil güzel gidiyor yani çok zor bir diyet değil

bu diyeti yaparken heç bir zorluk çekmiyorum bende mesela aclık gibi sorunum olmuyor :49:benim problemim akşamlar başlıyor akşam oldumu canım tv karşısına keçib tatlı bi şeyler yemek istiyor:49:bide misafir geldimi mecburen dolduruyorsun dolabı her kes yiyerken sen de yiyorsun ve kendi-kendime boş ver ye canım yarın sil baştan başlarsın diyorum:52:işde böyle oluyor diyetim pozuluyor :49:evimize uzun müdet misafir gelmiyince ya da ben eşimle evden çıkmasak heç yere getmesek çok iyi gediyor diyetim:49:şimdilik yaklaşık 4 gündür çok iyi gediyorum canım ve 69 .600 den 68.200 düştüm bu sabah aradakı fark 1.400 olmuş 4 gün için iyi netice bence:49:

Son düzenleme:
bu diyeti yaparken heç bir zorluk çekmiyorum bende mesela aclık gibi sorunum olmuyor :49:benim problemim akşamlar başlıyor akşam oldumu canım tv karşısına keçib tatlı bi şeyler yemek istiyor:49:bide misafir geldimi mecburen dolduruyorsun dolabı her kes yiyerken sen de yiyorsun ve kendi-kendime boş ver ye canım yarın sil baştan başlarsın diyorum:52:işde böyle oluyor diyetim pozuluyor :49:evimize uzun müdet misafir gelmiyince ya da ben eşimle evden çıkmasak heç yere getmesek çok iyi gediyor diyetim:49:şimdilik yaklaşık 4 gündür çok iyi gediyorum canım ve 69 .600 den 68.200 düştüm bu sabah aradakı fark 1.400 olmuş 4 gün için iyi netice bence:49:

sevacım bu diyetle mi verdinnn bu kiloyuu menüleirni paylaşırmısın rica etsemm??
benim de en çok kafama bu diyet yattı herşeyden yiyebiliyorsunnn
menülerini yazarsan sen bende ona göre bişiyler uygularım

mücadele olmadan malum başarı olmuyor ben 20 gün dayanmamın sonucu çikolatayı hayatımdan neredeyse çıkarttım sende yapabilirsin
ah misafirin gelmesi misafirliğe gitmek bu iş hakkaten zorluyor diyeti bende en çok bundan korkuyorum ama evde tek başımıza gösterdiğimiz iradeyi oralarda sergilemek zorundayız yoksa tek başimiza diyet boyunca kalamayız

sevacım bu diyetle mi verdinnn bu kiloyuu menüleirni paylaşırmısın rica etsemm??
benim de en çok kafama bu diyet yattı herşeyden yiyebiliyorsunnn
menülerini yazarsan sen bende ona göre bişiyler uygularım

evet canım bu diyetle verdim :49:sabah şekersiz çay 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bol sebze bazen sebze yerine sabah domates salatalık yiyorum:49:
ara:49:sütlü kahve
ögle:49:bol salata yoğurt haşlanmış tavuk :49:

ikindi süt ve 1 meyva yedim

akşam:49:sebze çorbası yoğurt 1 ekmek doymadığım zamanlarda 1 meyva yediyim de oldu arada
bol su ve yeşil çay içiyorum amma yeşil çayın içine keklik rezene karanfil isırğan otu felanda ilave ediyorum:49:

Son düzenleme:
merhabalar
daha önce bende varım diyip kayboldum. çünki yedikçe yedim. buraya yazmaya yüzüm yoktu. iki gündür tekrar başladım ve baya iyi gidiyor.aç kalmıyorum bugün tartıldım 1 kilo kadar kaybım olmuş . tamam dedim artık devam etmeliyim. motivasyona ihtiyacım var . bunun için buraya her gün yazacağım yazılanları takip edeceğim.
bugün kü menüm
sabah az peynir
1,5 dilim k. ekmek
5-6 zeytin bol şekersiz çay
taze nane ve maydanoz.
ara yok baya tok hissediyordum kendimi
öğlen
1 çay tabağı kadar kavrulmuş kıyma
2 dilim ekmek
söyüş domates ve turp
ayran veye yoğurt yemedim
birazdan ara olarak
2 yk yoğurtla 1 elmayı yiyeceğim.
akşama z.yağlı taze fasulye ve bol salata yiyeceğim .
hepsini pişirdim dolaba koydum. ne yiyeceğim derdine düşmeyeyim diye
uzun lafın kısası bu kez gerçekten varım.
ha bu arada 1 saat yürüyüş yaptım .
herkese kolay gelsin kızlar .

Back
X