Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

Sabah:
Omlet
Marul-maydanoz
Süt
1 dilim tam bugdayli ekmek
Suzme peynir

Oglen yemek yiyemedim saat 6 gibi kepekli ekmege dil peynirli domatesli tost yaptim sonra bir saat sonra falan 1 hurma yedim birde yarim saat yuruyus yaptim. Aksam iftara davetliyiz yine

2,3 kasik ic pilav
Bir buyuk kase salata
Kasar peynir iki dilim 1 zeytin
2 hasanpasa kofte
1 hurma bide 3,4 kasik domates soslu patlican biber kizartmasi (bunu zeytinyagli sanip aldim geri dokemedim sonra)
Az az yedim ama yinede diyet disina ciktim. Belki cayla hurma veya kuru kayisi yerim yarin kac kilo cikicam nerak ediyorum

Merhaba guncel kilom 67.1 aslinda 1.600 yagdan vermisim ama odem toplamis vucudum

Sabah:
Domatesli tost tam bugday ekmege
Suzme peynir
Cig sebze

Ara 5 hurma
12 adet kadar kaju

Oglen yiyemedim yine saat 18.30 gibi domatesli tost 3 biberli zeytin 1 hurma

Aksam kayinvalidemdeyim

Corba kofte ve salata yerim ekstra bisey olursa yazarım

Son ara ogun olarakta 2 top dondurma

1 kase kasarli domates corbasi
1 tas salata
4 kofte

Ara:
3 top dondurma
Biraz daha sonra 8 tane kiraz

Sacma sapan beslenmeye basladim yine..

Sabah:
Domatesli tost, domates salatalik

Ara
6,7 erik
15 adet kadar kiraz

Bir ara bir parca fistikli krokan yedim

Ogle:
1 tost
Ufa bir sahanda biberli domates sos yaptim onu yedim

Ara ogun yemem gereken saatte lahmacun ve ayran yedim hemde aksam iftara gidecegimiz halde. Dun tartidaki rakam yuzunden motivasyonum dustu yine

Aksam daha dikkatli olmaya calisicam. Hedefim 67.1 den 66 ya dusmek bir sonraki kontrolde.
Birazdan ilik suya elma sirkesi ve limon içerim

Aksam yemegi
1 kase tarhana corbasi
1 incik
Izgara biberli salata
Azar azar mezelerden tattim
Biraz zeytinyagli fasulye

Cayin yanina ince bir dilimm pasta 1 top profiterol

Merhabaa. Epeydir yazamadım annemde kalıyorum bi suredir. Liste paylasamiyorum malum anne evleri tehlikeli oluyor.. dun diyetisyene gittim güncel kilom 66.1 yani 1 kilo daha vermisim

Hamile kaldığım kilo: 65
Dogum yaptığım kilo : 75

22 nisan: 69
29 nisan: 67.8
6 mayis : 66.6
13 mayis : 67.5
20 mayis : 67.1
27 mayis: 66.1

Allahim icimi ferahlattin.. bizde esimle karar verdik cocugumuz olsun istiyoruz ama ben malesef cok fazla kiloluydum ve diyete basladim 10 kilo verdim 75den 65 düstüm .. hamilelikte nasil beslendin ben cok korkuyorum geri kilo alicam diye.. hamile kalmadan keske bir 3 4 kg daha gitse ..

Canim hamilelikte kilo takibi yaptigimiz bir topik vardi seni oraya etiketliyim istersen

Böyle şeyler duyunca cok özeniyorum Ben 30 kilo aldım hamileliğimde‍♀ Kızım neredeyse 3 yaşında hala ancak 15 kilosunu verebildim‍♀

Bu ara aktif olarak yazamiyorum. Bir sonraki diyetisyen randevum 10 haziranda bayram nedeniyle hem bu sebepten hemde annemde olusumdan dolayi cok fazla dikkat edemiyorum malesef.. evime donunce spor ve diyetime devam edicem nasipse.

Ah su 59 u bir gorebilsemm.. evlendiğimde asagi yukari o kilodaydim ilk dogumumdan sonra 72 idim diyet yaptim bir sure ve verdim bayaga 62 kusurlu rakamlari gördüm tabi sonra aldim 65 falan kaldim hep. Ikinci hamileligimde bir iki kilo verdim 63 lu rakamlari gördüm sonra yavas yavas almaya başladım uzun bir suredir 60 olmadim

Merhaba bu siralar yazamaz oldum su son bikac gun iyice biraktim diyeti bayram donusu diyetisyenim var bu siralar kendime izin verdim ne istesem yiyorum sonra diyete başlayınca aklim kaliyo.. 10 gün annemde kaldim o yuzden dikkat edemedim hic bakalim kac kilo cikicam sonraki randevuda

Selamlar. Uzun bir aradan snra geldim :) diyetisyene gitmeyi bıraktım o yuzden tarti bilgilerimi bastan yazacagim yarindan itibaren tarti gunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…