- 9 Şubat 2015
- 450
- 624
- 53
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Hoşbuldum canım yarın sizlerleyım menü mü paylaşıyorsunuz neler yapıyırsunuz Karatay diyetındeHosgeldinelvin13
Doğru dıyorsun canım bende yarın aranıza katılıyorum inşallahBen ayni seyleri yedigim halde ısrarla paylasiyorum
Kacamak yapmiyorsun herseyi yazinca
Merhaba arkadaşlar bende Karatay a başlayacağım size katılabılır mıyım
Ben hergun tartiliyorum dayanamiyorumKızlar ben bugün kahvaltı yapmadım. Yılbaşının intikamı olsun dedim. Kaç saattir evi temizliyorum. Akşama arkadaşım gelecek. Ama kesinlikle kaçamak yapmıycam. Birazda yapabilirsem leslie yapıcam. Zaten saat 3 olmuş 4 gibi de yemekleri yapmaya başlıycam. Baya yoğun bir gün olacak. Biliyorsunuz yarın tartılma günümüz.
Ben hergun tartiliyorum dayanamiyorum
Karnin doyunca kacamak yapmaya ihtiyacin olmuyorki iyice doyur karnini
Aksam 1 tavukbut
karnibahar pilavi yogurt
Mercimek corbasi meyve fistik
Cok canim istedi kucuk cikolata
Meyve yemesem yarinHmmm planlı olmayan bir kaçamak yapmışsın.Yarın için kendine bir ceza kes canım hadi bakalım
Meyve yemesem yarin
Karatay yapacağım canım 8 aylık bebegım var emziriyorum çok acıktığını zamanlar buçuk öğün yapabilirim ama 2 öğün yapacağım genelde.bebegımden vakıt bulabılırsem spor yapacağım genelde akşam eşim işten geldiğinde yapmayı düşünüyorum evde Eliptik bisikletim var.siz leslie mi yapıyorsunuz nasıl memnun musunyz kilonuz güzel umarım bende zayıflarımelvin13 tekrar hoşgeldin canım. Karatay yapacaksın değil mi? Kaç öğün yapmayı düşünüyosun? Spor yapabilecek imkünın var mı? Kızlar bu arada kilom 69.500 yılbaşı hasarı bu haftalık böyle oldu diyelim - 800 gram.
Sabah kahvaltım : 1 parça peynır 8 tane zeytın 1 tane kuru incir 3 tane gün Kurusu 1 caybardagı cevız 2 tane yağda yumurta 1 bardak tarçınlı çay kuru incır yasakmı acaba karatayda bilemedim 1 tane yemiş oldum
Incir serbest cokta guzel sut yapiyorKaratay yapacağım canım 8 aylık bebegım var emziriyorum çok acıktığını zamanlar buçuk öğün yapabilirim ama 2 öğün yapacağım genelde.bebegımden vakıt bulabılırsem spor yapacağım genelde akşam eşim işten geldiğinde yapmayı düşünüyorum evde Eliptik bisikletim var.siz leslie mi yapıyorsunuz nasıl memnun musunyz kilonuz güzel umarım bende zayıflarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?