Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Merhaba arkadaşlar bende Karatay a başlayacağım size katılabılır mıyım

Tabiki canım hoşgeldin evet menüleri paylaşıyoruz. Birbirimize hatırlatmalarda bulunuyoruz. Tavsiyelere uymaya çalışıyoruz. Haftalık kilo bildirimi yapıyoruz. Yarın muhakkak bekleriz. Sevgiler bol bol verilen kilolarda buluşmak üzere

Kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım. Yılbaşının intikamı olsun dedim. Kaç saattir evi temizliyorum. Akşama arkadaşım gelecek. Ama kesinlikle kaçamak yapmıycam. Birazda yapabilirsem leslie yapıcam. Zaten saat 3 olmuş 4 gibi de yemekleri yapmaya başlıycam. Baya yoğun bir gün olacak. Biliyorsunuz yarın tartılma günümüz.

Ben hergun tartiliyorum dayanamiyorum
Karnin doyunca kacamak yapmaya ihtiyacin olmuyorki iyice doyur karnini

Arkadaşım yeni gitti ancak yazıyorum kızlar bugünki menüm ızgara köfte boool salata sarımsaklı yoğurt salça sosu biraz kuruyemiş leslie yapacak fırsatım olmadı ancak bütün gün koşturdum zaten bugünlük idare eder.

elvin13 tekrar hoşgeldin canım. Karatay yapacaksın değil mi? Kaç öğün yapmayı düşünüyosun? Spor yapabilecek imkünın var mı? Kızlar bu arada kilom 69.500 yılbaşı hasarı bu haftalık böyle oldu diyelim - 800 gram.

Karatay yapacağım canım 8 aylık bebegım var emziriyorum çok acıktığını zamanlar buçuk öğün yapabilirim ama 2 öğün yapacağım genelde.bebegımden vakıt bulabılırsem spor yapacağım genelde akşam eşim işten geldiğinde yapmayı düşünüyorum evde Eliptik bisikletim var.siz leslie mi yapıyorsunuz nasıl memnun musunyz kilonuz güzel umarım bende zayıflarım

Sabah kahvaltım : 1 parça peynır 8 tane zeytın 1 tane kuru incir 3 tane gün Kurusu 1 caybardagı cevız 2 tane yağda yumurta 1 bardak tarçınlı çay kuru incır yasakmı acaba karatayda bilemedim 1 tane yemiş oldum

Canım incir üzüm karpuz kavun gibi şekeri yüksek meyveleri çok vermiyor. Mesela bir incir tamam ama yanında 3 tane gün kurusu yeme 1 incir 1 gün kurusu mesela ya da incir olmazsa 3 gün kurusu gibi. Ben leslie yapıyorum. Yapabilirsem arkasırdanda biraz kas antremanı yapıyorum. Kenidim hırpalamadan. Belim sıkıntılı şu an bana en uygun spor bu. Bisikletin varmış eğer düzenli yaparsan zaten yeterli olur. Ama arada değişiklik istersen leslie tavsiye ederim. Yormadan inanılmaz terletiyo. Güzel kalori yakıyorsun. İyi bir kardiyo aktivitesi.

Incir serbest cokta guzel sut yapiyor
Ben leslie yi 3 dk yapabildim en fazla. bu ara kizim biraz huysuz yanina oturup oynamami istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…