- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Senelerdir kiloluyum alistim artik basta cok zor geliyodu zayiftim eskiden hep spor yapardim guzel giyinirdim.
Antidepresanlar mahvetti beni
Benim kizlarda zayif butun gun yiyorlar
bende artik yavaslatmayi planliyorum hedefime kadar o kilolari fazlasiyla veririm diye dusunuyorum kizlar
zaten tek fazlaligim gobekk bu lanet seyde erimiyorrr
incecik olsamda gobegim hep var
bolgesel zayiflama diye birsey yok malesef keske olsaydi.
Canım o zaman sen bi leslie haketmişsin. 1 mil yeterli mi? Yediğin çikolatanın miktarına göre sen karar ver.Aksam hamsi buglama salata helva findik badem yedim
Sonra dayanamadim kizlara aldigim cikolatadan yedim.
Pisman degilim cezama raziyim
Spor olarak yurudum.+leslie yapabilirim
normal dogum canim ben zaten karin kasi olarak mekik ve bircok hareketi yapiyorum. sadece mekik cekmek gobek eritmezCanım yanlış hatırlamıyosam sen kas antremanı yapıyodun karın için mekik tavsiye edebilirim ama normal mi sezeryan mi senin? Sezeryan ise dikişlerine zarar gelmesin canım dikkat et
normal dogum canim ben zaten karin kasi olarak mekik ve bircok hareketi yapiyorum. sadece mekik cekmek gobek eritmez
tek basina istersen 1000 tane mekik yap hic bir ise yaramaz.
gobegin erimesi icin diger sporlarida yapmak sart
gobek ve basen vucud yapisiyla alakali oldugu icin en zor eriyen bolgeler.
benim vucudum elma vucud
kum saati olmak bana imkansiz :)
Nerdeyse 2 mil yapmışsın ceza tamamdır canım.Surune surune 23 dk yaptim yorulmustum
Zaten bu 3 günlüktü canım ama 2 de bıraktım. Ya benim korkum usanıp da diyeti bırakmak. Hiç sevmiyorm diyeti çünkü. Neyapayım artık annemler eşim bıraktırmıycak. En olmadı kalan kiloyu spor ile vericem. Canım herşyden önce sarkmamak için zayıflarken spor yapmak gerekiyor. Yapabilirsen çok iyi olur senin içinGünaydın arkadaşlar Y YesilinBuyusu arkadasım cok doğru bi karar vermıssın zaten bütün gün yoğurt venpatatesle nasıl durulur sizin zaten pek kilonuz yok bu grupta en kilolu benım 6 ay sonra işe başlayacağım eski formuma dönmek istıyorum hiç bi kıyafetım olmuyor maalesef.cocuktan fırsat bulup çok sporda yapamıyorum napıım.
Dün akşam menüm domates çorbası haslanmıs tavuk yoğurt ve azcık karnabahar artık spor yapmam lazım sporla daha hızlı zayıflarım
Arkadaslar ben leslıe yapmak istiyorum sizde 1 den mi başlamalıyım ve kacgun yapmalıyım ki 2 3 e geceyım
Kahvaltım 2 yumurtadan omlet 5 zeytın peynır 1cb cevız 2 gün Kurusu 1 bardak süt Y YesilinBuyusu ahh Aynı sehırlerde olsak içerdık valla neguzel olurduafıyetolsun canım
Gunaydin canlar ne van ne ankara istanbuldayim biyere de gidemem herhalde
Ama bi haberim var kizlar yemekteyize katılıyorum. Ay cok heycanli ilk gorusme icin çağrıldım pazartesi günü
Dun aksam 1 mil leslie ve 30 mekik yaptim.
Sabah keten tohumlu iki yumurta 4 ceviz ve pestil yedimaz peynir Zeytin ve tahin
Aaaa süper hadi hayırlısı olsun inşallah seçilirsin canımGunaydin canlar ne van ne ankara istanbuldayim biyere de gidemem herhalde
Ama bi haberim var kizlar yemekteyize katılıyorum. Ay cok heycanli ilk gorusme icin çağrıldım pazartesi günü
Dun aksam 1 mil leslie ve 30 mekik yaptim.
Sabah keten tohumlu iki yumurta 4 ceviz ve pestil yedimaz peynir Zeytin ve tahin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?