Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kizlar chia tohumu yeniyormuydu
Evde varmis kullansammi acaba dedim

Canım normalde yasak. Benim evde de kinoa chia kara buğday var yeyemiyorum. Ama başka bir gruptaki arkadaş diyetisyene gidiyormuş. Diyeytisyen karataycıymış chia kinoa ve kara buğday vermiş o. Bende bilemedim. Biraz hızlı kilo vermek için kullanmıycam ama daha sonra ilave tmeyi düşünüyorum. Chialı puding felan çok severim ben.

bende yogurdu dogal sutle mayaliyorum.protein kas icin cok etkili canim. taktim kasa sanki olimpiyatlara katilcam [/QUOTE]

chia nasil kullaniliyor? emzirirken bi sakincasi var mi ki acaba.
gerci dogru duzgun emzirmiyorum

bende yogurdu dogal sutle mayaliyorum.protein kas icin cok etkili canim. taktim kasa sanki olimpiyatlara katilcam
[/QUOTE]
Canım protein tozları hakkında biraz daha bilgi edinmeni tavsiye ederim. Protein tozuyla yapılan kaslar ne yazıkkı vüctta çöküntüye sebep oluyor. Karatay hoca kalbi bile büyüttüğünü söylüyor. Sen zaten güzel spor yapıyorsun. Protein ağırlıklı besleniyorsun bence hiç ihtiyacın yok. En güzeli doğal yollarla elde edilen kas.

chia nasil kullaniliyor? emzirirken bi sakincasi var mi ki acaba.
gerci dogru duzgun emzirmiyorum
Bi kaç saat önceden süte koyuyorsun o şişiyo bulgur gibi. Sonra içine meyve atıp robottan geçiriyorsun puding kıvamına oluyor. İstersen içine fındık da atabilirsin. Yüksek omega 3 içeriyor. Tadı da güzel. Ama ben yoğurtla sevmedim. Süte daha çok yakışıyo benci. Kinoanında en çok kısırını seviyorum. Ay söylemeyi unuttum hamileyken ve emzirirken kullanmayın diyolar

Canım protein tozları hakkında biraz daha bilgi edinmeni tavsiye ederim. Protein tozuyla yapılan kaslar ne yazıkkı vüctta çöküntüye sebep oluyor. Karatay hoca kalbi bile büyüttüğünü söylüyor. Sen zaten güzel spor yapıyorsun. Protein ağırlıklı besleniyorsun bence hiç ihtiyacın yok. En güzeli doğal yollarla elde edilen kas.[/QUOTE]
hepsini biliyorum protein tozu kullanilarak yapilan kasin bi anlami yok. guc yok sadece goruntu sporu biraktigin an balon gibi iner.
herseyin dogali iyisi

Kızlar yarın öğlene kadar aç karna mümkünse tuvalete çıktıktan sonra tartılıp geçen haftaki kilo buhaftaki kilo ve fark şeklinde bildirimi yapmayı unutmayalım. candy4 canım sen sadece kilo bildir yeterli seninkini oranlayıp 3 gün ilave edicez.

Kızlar akşam yemeğimin ölçüsü biraz kaçtı ama açıkçası pişman değilim. Yavaşlataağımı söylemiştim. Tavuk ızgara 1 adet trabzon hurması 3 çay kaşığı tahin pekmez ve biraz daha çiğköfte yarın ben muhtemelen sabit çıkıcam. Ama artık sporu çoğaltarak ilerlemeyi yemekten çok kesmemeyi düşünüyorum.

Aksam sebzeli kofte yemegi
Brokoli salatasi az yogurt ve balkabagi tatlisi
Balkabagi buharda pisti tahin ve cevizle suslendi 1 cay kasigida pekmez gezdirildi
Yarisini yedim yarisinida sabaha biraktim
Bol su ictim spor yapamadim alisveris yaptim yerlestir yemek yap aksam oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…