- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
benim spor gecmisim yok canim esim sporcu. zaten spor salonuna gitmiyorum evin bi odasina istasyon kurdukBunları ben biliyorum canımama spor yapan sen miydin değil miydin tam hatırlayamadığım icin en azından öncelikli olarak mekik önereyim dedim. Karnı en iyi mekik toparlar çünkü. Zayıflama ayrı topanlanma ayrıdır. Sporu yapan sensen biliyosundur zaten.
yaa katildiginda soylede izleyelimmGunaydin canlar ne van ne ankara istanbuldayim biyere de gidemem herhalde
Ama bi haberim var kizlar yemekteyize katılıyorum. Ay cok heycanli ilk gorusme icin çağrıldım pazartesi günü
Dun aksam 1 mil leslie ve 30 mekik yaptim.
Sabah keten tohumlu iki yumurta 4 ceviz ve pestil yedimaz peynir Zeytin ve tahin
benim spor gecmisim yok canim esim sporcu. zaten spor salonuna gitmiyorum evin bi odasina istasyon kurduk
bununla kas calisiyorum
bende plates topu almayi dusunuyorum bide ip atlamakHatrladım canım konuşmuştuk. Valla benim geçmişim var da noluyo.O eski halimden eser yok şimdi Ama belimde baya düzelme var. Artırıyorum gün geçtikçe hafta sonu da plates deniycem bakalım ne olacak.
Canım senin kilo sorunun yok ip atlamak yerine platesi tavsiye ederim. O zaman göbek basen sorunun da kalmaz. Yalnız daha önce eğitmen ile yapmadıysan dikkat et olur mu. Bi sakatlık olmasın eşin yardımcı olur zaten.bende plates topu almayi dusunuyorum bide ip atlamak
henuz kahvalti yapmadim kizlar.
menume bisey ekledim icim fit yuksek proteinli sutu.
cikolatali ve yanilyalisi var.
100 ml si 50 kalori. kas kutlesinin artisina katkida bulunuyormus.
sut tamamen yagsiz. erken yemek yedigim icin aksam 10-11 gibi acikiyorum bikac gundur bu sutu iciyorum.
diger sutlerden daha iyi bence eger benim gibi gece acikiyorsaniz bir bardak oneririmmm
normalde evde ictiginiz sutlee hazir degilmi canim.Canım karatayda kesinlikle hazır sütler yasak. Hele protein tozu kesinlikleeee yasak. Bu konuda bir videosunu izlemeni tavsiye ederim. Çikolata zaten yasak. Tabi seçim senin yinede
daha once yapmadim anca video falan izleyip ogrenirim canimCanım senin kilo sorunun yok ip atlamak yerine platesi tavsiye ederim. O zaman göbek basen sorunun da kalmaz. Yalnız daha önce eğitmen ile yapmadıysan dikkat et olur mu. Bi sakatlık olmasın eşin yardımcı olur zaten.
normalde evde ictiginiz sutlee hazir degilmi canim.
diyet yaparken hic sut icmiyormusunuz?
dogal inek sutu bulmak kolay degil cunku
daha once yapmadim anca video falan izleyip ogrenirim canim
esime guvenmem tuvarlar topun ustunde beni :))
Gelismeleri yazicam görüşme pazartesiyaa katildiginda soylede izleyelimm
aslinda sorun bulmak degil ama ben sevmiyorum agir geliyor bana kokusu tadi. icemiyorumHazır değil canım ben mandıradan alıyorum. Aslında biraz araştırsan bulabilirsin. Artık rağbet çok olduğu için çoğaldı baya.
pestil cokta fazla bisey degil ya en azindan benim gibi serbetli tatli yemedinGelismeleri yazicam görüşme pazartesi
Ben dün aksam cok acıktım ama hic bisi yemedim
Hadi yarin gorcez karsiligini inşallah
Pestili yedim ama adetten oldu herhalde. bide aksam spor yapinca cok istedim bende pisman degilim.
aslinda sorun bulmak degil ama ben sevmiyorum agir geliyor bana kokusu tadi. icemiyorum
cok agir bide yagliKüçükken bende hiç içemezdim. Şimdide kutu sütleri içemiyorum kireç gibi geliyo bana. İnsanın ağzında kalıntı bırakıyo resmen. Tarçınla felan içmeyi denesen belki öyle içebilirsin.
cok agir bide yagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?