Doğum Sonrası Karatay Diyeti

benim spor gecmisim yok canim esim sporcu. zaten spor salonuna gitmiyorum evin bi odasina istasyon kurduk
bununla kas calisiyorum

Eklentiler

• hg200-calisma-istasyonu-tek-kisikik-altis-9183-29-O.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 34
yaa katildiginda soylede izleyelimm

benim spor gecmisim yok canim esim sporcu. zaten spor salonuna gitmiyorum evin bi odasina istasyon kurduk
bununla kas calisiyorum

Hatrladım canım konuşmuştuk. Valla benim geçmişim var da noluyo. O eski halimden eser yok şimdi Ama belimde baya düzelme var. Artırıyorum gün geçtikçe hafta sonu da plates deniycem bakalım ne olacak.

henuz kahvalti yapmadim kizlar.
menume bisey ekledim icim fit yuksek proteinli sutu.
cikolatali ve yanilyalisi var.
100 ml si 50 kalori. kas kutlesinin artisina katkida bulunuyormus.
sut tamamen yagsiz. erken yemek yedigim icin aksam 10-11 gibi acikiyorum bikac gundur bu sutu iciyorum.
diger sutlerden daha iyi bence eger benim gibi gece acikiyorsaniz bir bardak oneririmmm

Hatrladım canım konuşmuştuk. Valla benim geçmişim var da noluyo. O eski halimden eser yok şimdi Ama belimde baya düzelme var. Artırıyorum gün geçtikçe hafta sonu da plates deniycem bakalım ne olacak.
bende plates topu almayi dusunuyorum bide ip atlamak

Canım karatayda kesinlikle hazır sütler yasak. Hele protein tozu kesinlikleeee yasak. Bu konuda bir videosunu izlemeni tavsiye ederim. Çikolata zaten yasak. Tabi seçim senin yinede

Canım karatayda kesinlikle hazır sütler yasak. Hele protein tozu kesinlikleeee yasak. Bu konuda bir videosunu izlemeni tavsiye ederim. Çikolata zaten yasak. Tabi seçim senin yinede
normalde evde ictiginiz sutlee hazir degilmi canim.
diyet yaparken hic sut icmiyormusunuz?
dogal inek sutu bulmak kolay degil cunku

Canım senin kilo sorunun yok ip atlamak yerine platesi tavsiye ederim. O zaman göbek basen sorunun da kalmaz. Yalnız daha önce eğitmen ile yapmadıysan dikkat et olur mu. Bi sakatlık olmasın eşin yardımcı olur zaten.
daha once yapmadim anca video falan izleyip ogrenirim canim
esime guvenmem tuvarlar topun ustunde beni :))

daha once yapmadim anca video falan izleyip ogrenirim canim
esime guvenmem tuvarlar topun ustunde beni :))

Canım dikkat et kas yırtığına bile yol açabilir. Ters bi hareket fıtık yapabilir. Ayağın şekli bile çok önemli plateste. Uzatacağın yerde çekersen hem hareket amacına ulaşmaz hem bi yerin zarar görür. Zorlayan hareketleri çok dikkatli yap olur mu

Gelismeleri yazicam görüşme pazartesi
Ben dün aksam cok acıktım ama hic bisi yemedim
Hadi yarin gorcez karsiligini inşallah
Pestili yedim ama adetten oldu herhalde. bide aksam spor yapinca cok istedim bende pisman degilim.
pestil cokta fazla bisey degil ya en azindan benim gibi serbetli tatli yemedin

aslinda sorun bulmak degil ama ben sevmiyorum agir geliyor bana kokusu tadi. icemiyorum

Küçükken bende hiç içemezdim. Şimdide kutu sütleri içemiyorum kireç gibi geliyo bana. İnsanın ağzında kalıntı bırakıyo resmen. Tarçınla felan içmeyi denesen belki öyle içebilirsin.

candy4 paket sut mecburen iciyoruz
Fakat gunluk aliyorum
Yogurt mayalamak icin zaten mandiradan geliyor.ama onu kimse icmiyor sadece yogurt yapabiliyorum
Yagsiz yarim yagli sutten yogurttan uzak dur
Hele proteinlilerden kac
Gece acikinca yogurt yemeyi dene tarcinli keten tohumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…