- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Masallah canım çok iyiGünaydın canlarrr
Geçen hafta : 67.50
Bu hafta : 67.50
Fark : sabit
Dün 67 ydim daha tuvalete çıkamadım ama benim o iş zaten sıkıntılı olduğu için beklemeyeyim dedim. Ben yinede sonucumdan memnunum. Artık daha yavaş gidecek zaten 3. Ayıma giriyorum çünkü. Mutluyummmm. Herkes paylaşsın listeyi yapıp kaptanımızı açıklıycam. İki ayda 9 kilo vermiş oldum
Masallah canım çok iyisadece Karatay lamı verdın 9 kıloyu
Canım hayır yanlış hesap yaptın. O üç gnü ekliycez kesmiycez. Bu sana haksızlık olur ban yapıyorum hesabı yazıam şimdi bekle sen.gunaydin kizlar.
pazartesi gunu 64 tartildim bugun 62.8
fark 1.2
ama uc gun sizden sonraki kilom oldugu icin o uc gunu kesiyorum.
her gun icin 171 gram oluyor uc gun icin 513 gram eder.
yani bu haftaki farki -687 gram olarak yaziyorumm
elektrikler yok bugun aksama kadar zorla girdim haber vermek icin hadi tebrik ederimm sizleri
bise olmaz canim keseyim nolcak size haksizlik olmasin :))Canım hayır yanlış hesap yaptın. O üç gnü ekliycez kesmiycez. Bu sana haksızlık olur ban yapıyorum hesabı yazıam şimdi bekle sen.
Canın senin sonucunu da orantılıycaz mecburen 4 günde 1.8 ise 3 günde 1.35 eder 7 günlük sonuç 3.15 olur. Bu haftaki sohucun 3.15Günaydın kızlar pazartesı 88 dim suan 86.2 üm fark 1.8geçen hafta olmadığım için grupta yemiştim cok iyi artık hedefe kadar devam inşallah
Tebrikler herkese
Merhaba ben de 1 haftadır karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum. Kaçamaklarım oluyor tabi 66.8 ile başladım 65.2 yim. İkiz bebeklerim var 10.5 aylıklar 60 kilo ile hamile kalmıştım. İlk hedefim 60 ondan sonra 55-57 aralığı. İnşallah o günleri görürümhamile kalmadan 1 sene öncesine kadar da o aralıkta seyrediyordum. Çok sık yazamasam da Aranıza katılmak isterim motive olmak, menüleri kendime örnek almak için...
Cnm benimde ikilerim var ama 12 yasindalar bir de ufakligim 18 aylik hayirla büyüt ikiz buyutmek çook zor.Merhaba ben de 1 haftadır karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum. Kaçamaklarım oluyor tabi 66.8 ile başladım 65.2 yim. İkiz bebeklerim var 10.5 aylıklar 60 kilo ile hamile kalmıştım. İlk hedefim 60 ondan sonra 55-57 aralığı. İnşallah o günleri görürümhamile kalmadan 1 sene öncesine kadar da o aralıkta seyrediyordum. Çok sık yazamasam da Aranıza katılmak isterim motive olmak, menüleri kendime örnek almak için...
Merhaba ben de 1 haftadır karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum. Kaçamaklarım oluyor tabi 66.8 ile başladım 65.2 yim. İkiz bebeklerim var 10.5 aylıklar 60 kilo ile hamile kalmıştım. İlk hedefim 60 ondan sonra 55-57 aralığı. İnşallah o günleri görürümhamile kalmadan 1 sene öncesine kadar da o aralıkta seyrediyordum. Çok sık yazamasam da Aranıza katılmak isterim motive olmak, menüleri kendime örnek almak için...
Tebrikler herkese
Yeni kaptanımızı ayrica tebrik ederim elvincim
Ben kaptanlik yapamasamda senin iyi bir kaptan olacagina inaniyorum. Bende ekimde basladigimda 87 ile baslamistim. Şükür bu gune ilk hedefim olan 75i gordum.hep birlikte daha iyilerini de görürüz. Ins. Ikinci hedefim 70. Hepimize başarılar.
İp ucu çok kilolu olmak kilolu olan herzaman daha çok kilo verırelvin13 canım ben tebrik etmeyi unutmuşum özür dilerim. tabi ip uçlarını paylaşırsan ayrıca seviniriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?