Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Ya hic kacamak gibi birsey yoktu aklimda 2 hafta oldu daha diyete baslayali neyse artik bugun senin sostemem basliyorum iki ogun bakalim nasil olacak

Canım kesinlikle sade türk kahvesi iç o zaman. Ben 2 öğünü onun sayesinde yapıyorum. Çok iyi oluyo akşamdan sabaha 18 saat aç kalmış oluyosun. Leptin coşuyo valla Benim kızım beni hiç uyutmadı yine bugün. Kalkamıyorum valla sersem gibiyim. Kalkarsam ilk işim yine türk kahvemi icmek olacak. Aynı zamanda ayılmamı da sağlıyo çünkü

Aksam patlican kebabi 1 kasik bulgur
Brokoli salatasi
Ayran fistik
Suda rekor kirdim 8 br ictim
ben hic su icemiyorum ya yazin iciyodum simdi gunde uc dort bardak anca
Canım işte yürüyüş işini leslie ile hallet. 5 mil 8 km ediyor. Ama normalde 8 km yürüsen o kadar enerji yakmazsın. Bunda baya güzel hareket ederek yürümüş oluyorsun.
bu sabah yapdim ama kizim gaz sancisiyla yarisindayken uyandi. birakmak zorunda kaldim.
iki mil yapdim kan ter icinde kaldim

Son düzenleme:
Masallah ne guzel spor yapiyorsunuz dun leslie yapayim dedim bebek birakmadi .uyurken ancak islerimi yapiyorum bende koydum arabaya gezdirdim oyle yurudum biraz .bugun onuda yapamadim .
benim kv ve annem burnumun dibinde ondan rahatim canim tek olsam yapamam asla zaman ayiramam

ben hic su icemiyorum ya yazin iciyodum simdi gunde uc dort bardak anca

bu sabah yapdim ama kizim gaz sancisiyla yarisindayken uyandi. birakmak zorunda kaldim.
iki mil yapdim kan ter icinde kaldim

Yaa işte dediğim gibi inanılmaz terletiyo normalde 2 mil yürüsen o kadar enerji sarf etmezsin. Hem kolay hem iyi bir kardiyo..

Bende icemiyorum 74 e geri cikinca icmeyi denedim hemen geri indim zorla iciyorum kulaklarimdan cikiyo saniyorum

Bende icemiyorum 74 e geri cikinca icmeyi denedim hemen geri indim zorla iciyorum kulaklarimdan cikiyo saniyorum

Canım sade suyu bende zor içiyorum. Limon yada tarçınla içmeyi denedin mi? Ben içine limon sıkıp kabuklrıyla birlikte atıyorum ya da bir tane çubuk tarçın veya herhangi bir meyveden bir iki dilim. Tadını değiştirince daha kolay içiyorum. Birde böyle dene istersen.

Kahvaltım bir kase yoğurt içine bir tane badem salatalık 10 fındık 10 fıstık pulbiber kızlar bu akşam dışarda yiycez. Malum doıum günüm ame eşime tembih ettim kesinlikle pasta almıycak ve kaçamak yapmadan uygun şeyleri yiycem.

Cay kahve cok seviyorum surekli iciyorum suya yer kalmiyo

Saglikli mutlu huzurlu fit bir yil olsun insallah

Kızlar akşam yemeği karışık ızgara çok az bulgur pilavı salata ayran 2 tane çiğköfte birazcık irmk helvası. İrmik helvası yemesem iyiydi ama dayanamadım. Bugün spor da yapamadım ama 40 dk kar altında yürüdüm tabii kızımın arabasını iterek. Zorlandığım icin spordan sayıyorum.

Aksam Mercimek corbasi
Yogurtlu brokoli salatasi
Karnibahar pilavi
cok az firinda susamli patates
Biraz fistik
3 dk da leslie

Kahvaltim 2 yumurta
aksamdan kalan brokoli salatasi
2 kayisi kaymak
1 cay br kuruyemis
Peynir ve sutlu kahve
Suyu zorla 8 br kadar iciyorum hemen aldigimi geri verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…