Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım yeni nickini güle güle kullan

ben de pek anlamıyorum iki şiş örgüsünden örnek falan çıkaramıyorum ama dediğin gibi biri anlatırsa yapabiliyorum. ama tek şiş örgüsünü iyi yaparım

8 ekim bizimkisi canım bende cumartesi yapmayı düşünüyorum...pazar iki tane nişanımız var...cmt.yarım gün çalışıcam bakalım nasıl yapıcam...haftaya izinliyim ama hafta içi yapmak istemiyom herkesin işi gücü oluyor...

benim kızım da 21 eylül 2008 dogumlu bayramda dogum gününü kutladık o gün üstten dişleri patladı 4 tane 10 güne yakındır cok huysuz.alttada 2 diş vardı 2 ay önce cıkmıstı.
benim kızım erken yürüdü şuanda koşturuyor neredeyse 11 aylık yürüdü hemde direk hiç zorlanmadan.hihoyyyt
çok hareketli her yeri karıştırıyor. yatak odasına girmesi yasaklandı.
abi, baba, mama, anne hamma, attım,lalala diyerek konusmaya calışıyo.
top oynamayı cok seviyo. bide müzik dinleyip dans ediyo çok güzel.

Allah kolaylık versın hıcrancım..ne sıkıntısı var acaba...

Bende Aslanla oynarken tesaduf gordum ustten 3. sıradakı dısı gelıyor uc vermeye baslamıs :)
BI belırtısı yoktu ama bakalım...

Hosgeldın canım masallah kızına kızlar pek bı bıcırık oluyor yahuu kaydirigubbakcemile3

bunlar da bizden asıl fotolar teyzesinin makinasıyla aksaraya gitti malesef bizim makina gıcıklık etmişti çekmemişti
[/6024/butku1132.jpg[/url]

resimli pastasına nasıl kıydın kızzzzzzzkaydirigubbakcemile3 ben kesemzdim onuuukaydirigubbakcemile3 çok güzel olmuş evinde pastanda yahu bizim makina kızımın elindeydi videoyuda a9rkadaşı çekiyordu ben ilgilenemedim koşuşturmaan dolayı hiç bişii çekilmedi dorğrudürüst ailecek bi resim bile çekmemişiz =(( neyse artık sağlık olsunn

hamarat gacıııı bide bana diydunuz ulen ben okadar şey bilem yapmadım pasta dahil 4 çeşit yaptım poğaçayı anam getirmiştikaydirigubbakcemile3

senmi yaptın kız bunlarııı çok güzellerr hamarat seniiii şu iki taraflıya bayılıyorum ama ben ömrü billah beceremem öle şeylerikaydirigubbakcemile3

Hicran Allah yardımcın olsun..
Egede dibimden ayrılmıyor nereye gidersem mutlaka peşimden geliyor saçımdan sürekli tutuyor demet demet yoluyor bilisayar kullanırken beş dakika başımdan ayrılmıyor eşofmandan çekiyor kucağıma alayım diye..Yemin ediyorum 5 dakika bile tek başına kalmak istemiyor ya bir kaşlarımı aldırayım dedim gidemedim bile 24 saat birlikte olduğumuz için sanırım böyle anneanne yok babanne uzakta oturuyor kime yapışcak ilgilenen yokki

maşallah canım hayırlısıyla sağlıkla büyür hayırlı evlat olur inşallaha.s.

Allah kolaylık versın hıcrancım..ne sıkıntısı var acaba...

Bende Aslanla oynarken tesaduf gordum ustten 3. sıradakı dısı gelıyor uc vermeye baslamıs :)
BI belırtısı yoktu ama bakalım...

kız bizim dişler maşallah birden patladı geç oldu ama hızlı çıkıyorlar şuan 10 diş görünüyor bizde 6 üst 4 alt olmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…