- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.801
Hicran Allah yardımcın olsun..
Egede dibimden ayrılmıyor nereye gidersem mutlaka peşimden geliyor saçımdan sürekli tutuyor demet demet yoluyor bilisayar kullanırken beş dakika başımdan ayrılmıyor eşofmandan çekiyor kucağıma alayım diye..Yemin ediyorum 5 dakika bile tek başına kalmak istemiyor ya bir kaşlarımı aldırayım dedim gidemedim bile 24 saat birlikte olduğumuz için sanırım böyle anneanne yok babanne uzakta oturuyor kime yapışcak ilgilenen yokki
benimkide öle valla kafamda saç kalmadı desem yeridir zaten dökülüyor hepten bitecekler.
benimkide anne allll diyor kucağıma gelmek istiyorrr ve şuanda mause kablosunu çekiyorrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Kızlar Egeye bir tatlı yaptım ben bayıldı tavsiye ederim..İrmikli muhallebi yaptım 1 cezve kadar minik cam kaseye birazını döktüm ortasında bebe bisküvisi koyup tekrar muhallebiyi döktüm sonra üstünede çekilmiş cevizle süsledim:)Soğutup yedirdim çok sevdi şapur şupur yedi hemde besleyici oldu:=)
su ilemi süt ilemi yaptın ya benimki tatlıyı pek sevmiyor şeker çikolatayı bile sadece tadına bakıyor şimdilik aman onları yemesin istemem zatende muhallebi sütlaç vss yedirmek zor oluyor yada yemiyorr zilli
ya kızlar ceylin ayak manyağı oldu çıplak ayak görünce parmakları ısırmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şuan yere eğilmiş benim baş parmağımı tutmaya çalışıyor ben kaçtımmmm
senmi yaptın kız bunlarııı çok güzellerr hamarat seniiiişu iki taraflıya bayılıyorum ama ben ömrü billah beceremem öle şeylerikaydirigubbakcemile3
süt ile yaptım canım ben pınar çocuk sütüyle irmik çok az şeker koydum ege çok sevior tatlıyı maşallah:)
kız bizim dişler maşallah birden patladı geç oldu ama hızlı çıkıyorlarşuan 10 diş görünüyor bizde 6 üst 4 alt olmak üzere
Hicran Allah yardımcın olsun..
Egede dibimden ayrılmıyor nereye gidersem mutlaka peşimden geliyor saçımdan sürekli tutuyor demet demet yoluyor bilisayar kullanırken beş dakika başımdan ayrılmıyor eşofmandan çekiyor kucağıma alayım diye..Yemin ediyorum 5 dakika bile tek başına kalmak istemiyor ya bir kaşlarımı aldırayım dedim gidemedim bile 24 saat birlikte olduğumuz için sanırım böyle anneanne yok babanne uzakta oturuyor kime yapışcak ilgilenen yokki
kız bizim dişler maşallah birden patladı geç oldu ama hızlı çıkıyorlarşuan 10 diş görünüyor bizde 6 üst 4 alt olmak üzere
betüş döverim seni romatizmalı ellerimlee
ne kaldırıyosun hemenn
benım fotolar hala duruyo
denizde tatlı pek sevmiyo yer ama asıl ekşici adam hem ne ekşi.
dün yemek yapıyorum bu da dibimde nasıl bağırıyor buuu buuuuu diye ( bu arada deli herşeye buuuu demeye başladı :) )
bunu mu istiyosun oğlum yok bumu yok en son kesilmiş bi limon vardı bumu lan dedim
aldı eline bi zevkle bi yalanması var sanırsın dondurma yiyo ulan bi suratını ekşit dimi şapur şupur yedi walla manyağın çocuğuuu :))
sehercim bunlar cok güzel ya tek şişle bu kadar değişik model yapıldıgını görmemiştim.
hele kapşonlu harika ben onu beceremiyorm ya aslında denemedm ama nasıl oldugunu bilmiyorm.
bilmiyorm satış yapıyormusun ama bbence blog kurup satabilirsin. çok marifetlisin çok.
eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?