- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.821
denizde tatlı pek sevmiyo yer ama asıl ekşici adam hem ne ekşi.
dün yemek yapıyorum bu da dibimde nasıl bağırıyor buuu buuuuu diye ( bu arada deli herşeye buuuu demeye başladı :) )
bunu mu istiyosun oğlum yok bumu yok en son kesilmiş bi limon vardı bumu lan dedim
aldı eline bi zevkle bi yalanması var sanırsın dondurma yiyo ulan bi suratını ekşit dimi şapur şupur yedi walla manyağın çocuğuuu :))
valla canım hadı sen yalnızsın dıye oyle, bızımkı de hadı yalnızken oyleydı anlıyorum da sımdı buraya geldık burda da 5 dk oyalanıyo en fazla yıne donup dolasıp bana gelıyo bak suan korıdorda konusa konusa hızlıca geldı yanıma veee eveeet laptopa saldırıyooo :roflol:
ohh masallaahh ceylınımee
yavrum sende kaldır napım yanıı kaydirigubbakcemile3 ınternette kotu amaclı ınsanlar dolasıyoken gunlerce resımlerımı burada bırakamam yav :1ninca:
msnden atarım sana ok Şeniz
Bı abısı var burda hala oglunun oglu ona bayılıyo babası gıttıgınden berı, asık valla gorsun benım kucagımdan gıdyor onaa delı gıbıı...akannehir
bı de bızımkı tuhaftır kı erkeklere bayılıyo kızlara hıc yuz vermıyo :roflol:
Herkes aynı şeyi yazmış ben kırılır şimdi diye sen küçük kalmışın dedim:)))Ama bencede kilo almış baya eşin Ayten:)
duygu bende yapıyorum o tatlıyı ceviz ve bisküvi koymuyorum normaldede zaten öle titrek tatlısı var arasıaa kokaolu bisküvü koyuyosun buyukler içinde çok güzel bir tat....
derya gel beklerim canımmm....
hamileyken ekşi çok yemişindir ondan oluyo benim kızda tatlı delisi baklava , çikolata falan bayramda elimden kapıyo tatlıları deli kız
ben hamileliğin son zamanı tatlıyla delirmiştim
çok da yememiştim ekşiyi buralarda bi laf vardır ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diye bende de öyle olmuştu. canım hep tatlı çekiyordu ama oğlum ekşi delisi oldu sülalede de ikşi seven pek yoktur bi teyzesi sever ona çekmiş herhalde.
valla canım hadı sen yalnızsın dıye oyle, bızımkı de hadı yalnızken oyleydı anlıyorum da sımdı buraya geldık burda da 5 dk oyalanıyo en fazla yıne donup dolasıp bana gelıyo bak suan korıdorda konusa konusa hızlıca geldı yanıma veee eveeet laptopa saldırıyooo :roflol:
ohh masallaahh ceylınımee
yavrum sende kaldır napım yanıı kaydirigubbakcemile3 ınternette kotu amaclı ınsanlar dolasıyoken gunlerce resımlerımı burada bırakamam yav :1ninca:
msnden atarım sana ok Şeniz
Gözdecim Ege için tatlı tuzlu farketmıyor limonuda versen şapur şupur suratı ekşimeden yiyor pis boğazlı olcak anası gibimdelikafadulden
:[/B]
Gözdecim Ege için tatlı tuzlu farketmıyor limonuda versen şapur şupur suratı ekşimeden yiyor pis boğazlı olcak anası gibimdelikafadulden
Temelde yine yalnızken sana alışkanlığı var ya belkide ondandır Betül bilmiyorum belki en baştan babannesi anneanneside olsaydı Egenin onlarada düşkün olurdu
Geçenlerde kayınvalidem geldi gece kalayım sen rahat rahat uyu ben bakayım Egeye dedi tamam dedik gece ortalık inledi resmen 3 saat ve avazı çıktığı kadar bağıran bir bebek en sonuda kalktım aldım kadın diyor sabaha kadar oturmaya razıydım ışığı yaktım gezdirdim ama yok durmuyor kucağıma almamla pilli bebek gibi sustu odaya gitti vurdu kafayı yattı sıpakafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benimkide atta dediğin an sokaktaki her hangi bir insan gelse kucağına atlıyor çok kötü birşey aslında ne yapcaz bilmiyorum komşumuz geldi kapıdan kadın atta dedi bir atlayışı var kadına gel oğlum diyorum gelmiyor yapışıyor kadına satıcı ne olcaklmaz:
Kızlar ne güzel şeyler örüyorsunuz benim hiç becerim yok çalışmaktan böyle şeyler öğrenmeye hiç vaktim olmadı..Kayınvalidem sağolsun çok ustadır bu işlerde hazır örgüyü göster aynısını yapar yanii.Ben beğeniyorum o yapıyor birşeyler:)Şimdi süveter,kapşonlu ceket,yelek falan örüyor Egeye..
ayten kızzzz çok şekersiniz maşallah omaviş gözlerinide yerim oğluşunun
pastada çok güzel kendinmi yaptın yoksam sende kızzz
valla yaa bırde su var mesela ben oturuyorsam yanımıza bırı gelınce ayakta dıye gıtmek ıstıyo ama o otursa ben kalksam bana gelmek ıstıyo ayakta yada dedıgın gıbı kapıda kım varsa onlara gıtmeyı bılıyolar az degıllerklava:
ooh sanslısın valla benım annemde onceden bıze cok ormus ama o ıslerı bırakalı cok oldugu ıcın unutmus cogu seyı..
bende dantel orgu vs hıc yatkın degılımdır daha dogrusu ılgım yok belkı olsa yapardım ama..
kendımı bıldım bılelı bır atkı ormuslugum vardı o kadar kaydirigubbakcemile3 hamıleyken ılk defa bı hırka denedım kafamdan valla oldu mınık ya bıde cabuk bıter dıye yoksa buyuk ıslere gıremem yanı :)
sımdı o ılk ordugumden cesaret alarak hırka ya basladım valla guzel gıdıyo sımdılık hıc kol yapmamıstım ama onuda denıcem bakım :hulya:
Ayten şeker hamuru nasıl yapılıyormuş ki?
tarifi nerde var?Onu pastanelerden alabiliyorsun sanırım her pastanede olmuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?