Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gözdecim Ege için tatlı tuzlu farketmıyor limonuda versen şapur şupur suratı ekşimeden yiyor pis boğazlı olcak anası gibimdelikafadulden
Temelde yine yalnızken sana alışkanlığı var ya belkide ondandır Betül bilmiyorum belki en baştan babannesi anneanneside olsaydı Egenin onlarada düşkün olurdu
Geçenlerde kayınvalidem geldi gece kalayım sen rahat rahat uyu ben bakayım Egeye dedi tamam dedik gece ortalık inledi resmen 3 saat ve avazı çıktığı kadar bağıran bir bebek en sonuda kalktım aldım kadın diyor sabaha kadar oturmaya razıydım ışığı yaktım gezdirdim ama yok durmuyor kucağıma almamla pilli bebek gibi sustu odaya gitti vurdu kafayı yattı sıpakafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benimkide atta dediğin an sokaktaki her hangi bir insan gelse kucağına atlıyor çok kötü birşey aslında ne yapcaz bilmiyorum komşumuz geldi kapıdan kadın atta dedi bir atlayışı var kadına gel oğlum diyorum gelmiyor yapışıyor kadına satıcı ne olcaklmaz:

duygu bende yapıyorum o tatlıyı ceviz ve bisküvi koymuyorum normaldede zaten öle titrek tatlısı var arasıaa kokaolu bisküvü koyuyosun buyukler içinde çok güzel bir tat....
derya gel beklerim canımmm....

Kızlar ne güzel şeyler örüyorsunuz benim hiç becerim yok çalışmaktan böyle şeyler öğrenmeye hiç vaktim olmadı..Kayınvalidem sağolsun çok ustadır bu işlerde hazır örgüyü göster aynısını yapar yanii.Ben beğeniyorum o yapıyor birşeyler:)Şimdi süveter,kapşonlu ceket,yelek falan örüyor Egeye..

duygu bende yapıyorum o tatlıyı ceviz ve bisküvi koymuyorum normaldede zaten öle titrek tatlısı var arasıaa kokaolu bisküvü koyuyosun buyukler içinde çok güzel bir tat....
derya gel beklerim canımmm....

Evet canım koymazsan zaten normal bildiğimiz irmikli muhallebi oluyor..Kakaolu bisküvi için olanı irmik pastası diyoruz biz..Titrek tatlısıda deniyormuş demekkaydirigubbakcemile5

hamileyken ekşi çok yemişindir ondan oluyo benim kızda tatlı delisi baklava , çikolata falan bayramda elimden kapıyo tatlıları deli kız
ben hamileliğin son zamanı tatlıyla delirmiştim

çok da yememiştim ekşiyi buralarda bi laf vardır ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diye bende de öyle olmuştu. canım hep tatlı çekiyordu ama oğlum ekşi delisi oldu sülalede de ikşi seven pek yoktur bi teyzesi sever ona çekmiş herhalde.

Aynen Sehercim bende deli gibi tatlı yedim ye talıyı doğur hakkıyı oldu gerçekten:)Zaten 26 kiloyu o yediğim tatlılar sayesinde aldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs hicoş o 1 pastasını sen mi yaptın geçen düşündüm aslında hazır kekler şekil vererek kesilirse yapılabilirler.ya tunahan da erkeklere gidio sadece bayanlara gitmiyor...ya kızlar siz nasıl örüyonuz benim de hiç becerim yok örgüydü danteldi bir iki kere denemye kalktım anam sağı bi taraf solu bi tarafa bakıyor elim hiç iyi dğeil bu konularda

betülcüm banim aklıma hiç böyle gelmemişti evet ya kötü niyetli insanlar var dur ben de kaldırayım kuzumun fotolarını CADIARZU

valla yaa bırde su var mesela ben oturuyorsam yanımıza bırı gelınce ayakta dıye gıtmek ıstıyo ama o otursa ben kalksam bana gelmek ıstıyo ayakta yada dedıgın gıbı kapıda kım varsa onlara gıtmeyı bılıyolar az degıller klava:

ooh sanslısın valla benım annemde onceden bıze cok ormus ama o ıslerı bırakalı cok oldugu ıcın unutmus cogu seyı..
bende dantel orgu vs hıc yatkın degılımdır daha dogrusu ılgım yok belkı olsa yapardım ama..
kendımı bıldım bılelı bır atkı ormuslugum vardı o kadar kaydirigubbakcemile3 hamıleyken ılk defa bı hırka denedım kafamdan valla oldu mınık ya bıde cabuk bıter dıye yoksa buyuk ıslere gıremem yanı :)
sımdı o ılk ordugumden cesaret alarak hırka ya basladım valla guzel gıdıyo sımdılık hıc kol yapmamıstım ama onuda denıcem bakım :hulya:

ayten kızzzz çok şekersiniz maşallah omaviş gözlerinide yerim oğluşunun

pastada çok güzel kendinmi yaptın yoksam sende kızzz

kendim yapmadın arkadaşım yaptı canımmm senden ilham aldık internettlende kopyalar aldık yaptıkkk şeker hamuru yapmaya çalıştım olmadı..o yüzden krem şanti yaptık üstüne

Seher ve Mevlüde delikanlıların doğum günleri kutlu olsuun,benim yerime öpün...opuyorumnanaktan

Betül Ayça da valla erkek delisi,aşşağıya indirince askerlere koşuyor kollarını açarak,
yaklaşınca da aynen geri dönüyor babası sanıyorkaydirigubbakcemile3

Ayten şeker hamuru nasıl yapılıyormuş ki?
tarifi nerde var?Onu pastanelerden alabiliyorsun sanırım her pastanede olmuyor ama

Aynen ya hepsi aynı işte bunların 2008 modeller ne olcak gezmek olsun kim olursa olsunkaydirigubbakcemile3
O yönden şanslıyım canım çok şükür bende hiç beceremem dantelmiş örgüymüş bir ara özendim kursuna yazıldım akabinde hamile kaldım yine olmadı nasibimde yok örgü örmek benimkaydirigubbakcemile3

Ege beyy bir yattı yarımda hala uyuyor ohhh gece uyuma sen gunduz bol bol uyu bizde nöbet beklıyelımmmlmaz:

bizimki dün kızkardeşimle oturururken ne yaptı dersinizzz....üzerinde eşofman var geldi yanımıza ıh ıh diyo üstünü kaldırıyo kardeşim dedi ki abla çıkart diyo herhalde dedimki olur mu üşür çıkartmam sonra gitti çantasından annemdeyiz bu arada kapşonlu üstü var onu getirdi uzatıyo bize neyse biz bunu soyduk getirdiğini giydirdik normalde giydirirken zorlayan çocuğun hiç sesi çıkmadı....giydirdikten sonra kapıya gitti vuruyooo noldu annecim diyorum aldı çantamı eline bana veriyo anladık ki bizim ki sokak istiyo zaten sokak çocuğusun sen diyorum kışın napıcan bakalım...kızlar var ya biz kardeşimle çok şaşırdık arabasına koyduk direk oturdu zaten parka götürdük bizde yavruyuu...Allahım çok akıllılar vallahi yaaa....

Ayten şeker hamuru nasıl yapılıyormuş ki?
tarifi nerde var?Onu pastanelerden alabiliyorsun sanırım her pastanede olmuyor ama

tarifi internette var ama tuturamadım canım.

ben pastaa malzemeleri satan bir yer var oraya gittim hazır şeker hamuru vardı 20 tl

bende kendim yaparım dedim gıda bı-yası aldım 2 tane 8,5 ytl 1 tanesi.

ama sanırım o boyaa bana 50 yıl gider kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…