Direk bzm hastahaneye gel dedim:) calismasi icinSaol cevabin icin yani genelde ariyordu ama dun cevap vermedibilemiyorum bende aramizda yedi yas var bana hizlisin diyor bunun bir etkisi olabilir mi? Offf offf
evet ama gece mesaj attim o hala donmedi bu rahatsiz ediyor beniVallahi doktorlar hakaten çok yoğun oluyor yalan değil, baktım öğrenciymişsin. senin yaşadıkların hissettiklerinde onunki aynı değil buna emin olabilirsin yoğun insanların düşünmeye vakti olmuyor pek.. senin oturup düşündüğün gibi o düşünmüyordur seninle ilgili.. mutsuz hissediyorsan arkadaşlığını sonlandırabilirsin, en azından kafan rahat olur..
evet ama gece mesaj attim o hala donmedi bu rahatsiz ediyor benisewiyorum da bilemiyorum ne yapacagimi da ?
evet ama gece mesaj attim o hala donmedi bu rahatsiz ediyor benisewiyorum da bilemiyorum ne yapacagimi da ?
Cok haklisin konusmaliyim...senin ki ne doktoru ki?Rahatsız olmakta çok haklısın.
İnsan sabahına bir mesaj atar bari.
Benim sevgili olmadığım, sadece tedavimi yapan doktorum bile nasıl ilgilenir benimle anlatamam.
Cevap atar, neden bildirir atamadığında fln.
Ama siz sevgilisiniz yani. Yoğun olduğu zaman tabi ki cevap bekleme hemen.
Ama bu kısımda cevap vermesi gerekir.
Bence konuşmalısın açık açık. Yoksa nereden bilecek nasıl hissettiğini.
Açıklığığa kavuşturalım şu işi, boşuna mı üzülüyorum yoksa mantıklı bir açıklaman var mı, bir şeyler söyle fln de mesela.
Konuşarak anlaşmak lazım. Böyle kendi kendine dert edinmekle olmuyor.
Cok haklisin konusmaliyim...senin ki ne doktoru ki?
Seni çok iyi anlıyorum çok çok hem de. Çünkü eski sevgilim cerrahtı. Ve ben istediğim hiçbi zaman ona ulaşamazdım, o müsait olduğunda arardı, bu durum başlarda çok problem olmuştu yapamıcağımı seziyordum fakat çok sevmiştim, ve bu şekilde kabul etmeye karar vermiştim. Fakat çevremdekiler benim içime kurt düşürmeye çalışıyorlardı sürekli işte hastanede çalışan kızların genelde doktorlarla beraber olmak için hep etraflarında döndüklerini, onu rahat bırakmıcaklarını, doktor sevgiliyi elinde tutmanın zor olduğunu falan filan bi sürü şey, tabiki ben ona çok güvendiğim için bunları hiç önemsemedim. Fakat sonra ne oldu. Terkedildim ve öğrendimki hastaneden biriyle beraber. Sonradan düşünüyorum da, ordakileri benden çok daha fazla görüyordu, nöbetler falan derken hayatının büyük bölümü orda geçiyordu, beni ise haftada bir hatta bazen iki haftada bir görebiliyordu. Bunlar sebep değil tabi gerçek bi sevgi karşısında , demek ki sevmemiş diyorum.. Ama diğer yandan da şimdiki aklım olsaydı her gün hastaneye uğrar kendimi ona unutturmazdım, erkek millet böyle çünkü, bunu yapmaya zorluyorlar bazen, bende de hatalar vardı elbet, neyse olan oldu , hayırlısı olsun herkes için
Bunu yapmayı hep düşünüyorum ama gurursuzmusun diyorlar bana =( çevre çok önemli,hep olumsuzlar =(
Bana kalırsa olumsuz olan hiçbir şeyi dinleme derim.. En azından daha sonra dönüp baktığında dersin ki, ben elimden geleni yapmışım içim rahat!
Bunun gurursuzlukla hiçbir ilgisi yok, kaldı ki gurursuzluk olsun, ne kaybedersin başka? Şahsen ben o insandan sonra gönül işlerinde gurura yer vermemeye başladım.. Çünkü onu kaybettikten sonra birçok şey için geç kalmıştım.. Sen bunu yapma. Gitmek istiyorsan hastaneye, görmek istiyosan, git görMademki telefonda sesini duyamadım, en azından 5 dk görmek istedim de. o kadar. bence bu onu mutlu eder. ben yapmadım sen yap, bak çok doluyum bu konuda konuştukça konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?