benim de eski sevgilim cerrahtı. işleri zorlu gerçekten ve ameliyatlar saatlerce sürebiliyor bence bunu bi göz önünde bulundur iyice düşün sıkma canını tatlım:)
yok canım hiç öyle düşünme gecesi gündüzü belli değil, nöbetlerin ağırlığı, ameliyatların yoğunluğu... sen kötü düşünme yazık yetemeyebiliyorlar. insanlar konuşur sen sakın gaza gelme önemli olan senin mutluluğun:)
Seni anlayabliyorum bende geç atınca falan kafayı yerdim o geç cevp vernce sorun olmaz ben yarım sat yazmasam hemn noldu niye cevap vermyirsun derdi sanki tek yoğun o tamm zor bir meslek ama. son zamanlrda yoğunluğndan mesaj atamıyor beyfendi ama watsap var biliyosundur mesajlşma progrmı orda baya online düzlenli aralıklarla giriyor içime iyice kurt düşmştü dayanamyıp söylemştim bana gelnce yoğunsun ama watsapta baya aktifsin diye. ne dese beğenirsin arkadaşları cevap vermyince trip atıyormuş bu ve benzeri bikaç şeyden güvensizlik oluştu ve 2 hafta önce ayrıldım ama gel görki untmak başka mesele .Sen sen ol iyice gözlemle samimiyetini ciddiiyitini çözmeye çalış kestirp atma ve vazgeçilmez olgusu oluşturma onda. en önemlsi canınıda fazla sıkma kimse bizden önemli deil :)
Canımmm sağol,işte bugün yanına uğriycam trip atacam diyordum ama yapmıycam,sadece sen yoğunsan ben gelirim gibisinden yapacağım bakalım ne diyecek =))
aynen canım doğru taktik tepkisi nasıl olcak bakalım :)
:)) için rahatlamştır canım yoğunlunda görünce hoşuna gitmesi çok güzel olabıldğince yıprtamamya çalışmalı birikiyor birikiyor ummadık anda patlak verebiliyor yanı bundan sonrkı işlkmde öyle yapıcağımı düşünüyorm ne kadardır birliktesiniz canımCanım gittim resmen ağlıycaktım adamın başı öyle kalabalık ki!!! İlkten beni görmedi ben el salladım acayip oldu =) dur şunlar bitsin görüşelim dedi oda boşalınca görüştük telefonunda sorun varmış, onunla uğraşıyormuş falan sana karşı bişiy yapmadım dedi....biraz moralim bozuuktu sende bişiyler var dedi üzüntümden konuşamadım,ama çok güzeldi koridorda sarılarak yürüdük =))))
:)) için rahatlamştır canım yoğunlunda görünce hoşuna gitmesi çok güzel olabıldğince yıprtamamya çalışmalı birikiyor birikiyor ummadık anda patlak verebiliyor yanı bundan sonrkı işlkmde öyle yapıcağımı düşünüyorm ne kadardır birliktesiniz canım
6 aydır tanışıyoruz 3 aydır oynaşıyoruz 1-2 haftadır daha ciddi bir yoldayız tatlım,koridorda bana sarıldı ya o an ağlıycaktım bir acayip oldum bana ne oldu sordu bişiy diyemedim niye böyle oldu ki çok konuşacaklarım vardı =(
Hehehe:) hayırlı ve daim olsu canım inşallah iyi düşünelimiyi olsun mesajlşmyı sorun etmemeye çalış sende yerınde görmşşsn:)
Ya öyle çok mutluyum çok ama konuşamıyoruz cidden bana konuş diyor ama yapamıyorum çok utanıyorum yanında =)
haha bende ilk buluşmalarda öyleydim kekelerdim bazen heycandan :)) sonradan normale döndü tabi 6 aydır mı utanıyorsun yoksa sevgililkten berimi
ha bide doktorlara güvenirken iki kez düşünmek gerek siz nerde nasıl tanıştınız bu arada?
Hasssstasıyım =)
Evet haklısın ama bu özelde çalışıyor ve bu hast. bildiğin gibi değil diyor+aşkısımın telindede prob varmış =)
hastasıyla çıkan doktor doğru mudur yanlış anlamadım dimi :)
canım sen güvendiysen sıkıntı yok tabii :)
Hastası benim, sizce olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?