Doktor Eşleri,Nişanlıları,Sevgilileri,Kardeşleri,Anneleri ,.....vb. Ne Olur Bi Bakın

Sürdürmek mi? Ne yaptı ki doktorun ?

Sapıklık derken korktum haa ne gibi ?

Sürdürmek mi? Ne yaptı ki doktorun ?

Sapıklık derken korktum haa ne gibi ?

sarılmak öpmek gibi işte adı konmamış bir ilişki gibi..
ya bazısı insan vücudunu bizden daha iyi tanıdığı için yönelimleri farklı oluyo gibi. hani yasın kaç bilmiyorum ama 15in üstünde bir kıza 10 doktordan en az 7si fazla samimi oluyo

Senin görevin ne?

24 yaşındayım ama özelde çalışıyor öyle bir yapısı yok ya da şu an ben öyle görüyorm,sen bir özelden yönelimleri yazsana?

Canım özel mesaj yazma hakkkım yok sence tanımam için ne yapmam gerekir? Biz bu hasta dr. ilişkisini zaten onunla konuşmuştuk ....

Canım özel mesaj yazma hakkkım yok sence tanımam için ne yapmam gerekir? Biz bu hasta dr. ilişkisini zaten onunla konuşmuştuk ....

tanıman için zaman gerekir tabiiki mesela ben uzaktan hastalarıyla ilişkisini izlemiştim bi süre hastaların ağznı aradım bunu biraz iyi yapmak lazım ama çaktırırsan mazallah. yani zaman, zaman, zaman..

siz ne konustunuz doktor hasta ilişkisiyle ilgili tam olarak?

Yapıyorum zaten öyle,ama sadece çok iyi diyorlar onun için kızlarlayken takip ediyorum falan normal yani dr. gibi =)

Ben herkesle böyle samimi olurmusun dedim,oda adamına göre olur demişti =)

takiplerinde herhangi bişey bulamadıysan zaten sıkıntı yoktur ama cerrahi doktorlar arasında en havalı gruptur ve kendilerini dehşet beğenenler bulunmaktadır bu anlamda ortalığa mavi boncuk dağıttıkları çoktur bi doktoru elinde tutmak istiyorsan onu takip edecek elinin üstünde olduğunu aralıklı olarak hatırlatacaksın ama peşinde de koşacak yani fazla üstüne gidersen o adam gider :)

Kepçe operatörü işte =)

Bilemiyorum yaaaa içime bişiy düştü =( şimdi arasam mı? Hastahanede ki çalışanlada böyle gevrek gevrek konuştu yanımda kıl oldum=(

Kepçe operatörü işte =)

Bilemiyorum yaaaa içime bişiy düştü =( şimdi arasam mı? Hastahanede ki çalışanlada böyle gevrek gevrek konuştu yanımda kıl oldum=(

yani senin bu tespiti yapman daha kolay gevrek gevrek derken? çalısanın cinsiyeti yası vs çok önemli genelde hemşire ve sekreterlerde çok doktorlara oynarlar yani çok çektim :) şimdi arama bence en son ne zaman görüştün o seni ne zaman aradı? bu arada kulakla ilgili bi iş yapıyo ve özelde çok yoğun olabileceğini hiç sanmıyorum ben kardiyolog falan diye düşünmüştüm

Gözlerimle görmesem yoğunluğunu inan katılırım sana ama gerçekten fena yoğun,ne biliyim böyle esprili konuşuyor telofonda kadındı halkla ilişkldendi.....dün görüştük en son.

Gözlerimle görmesem yoğunluğunu inan katılırım sana ama gerçekten fena yoğun,ne biliyim böyle esprili konuşuyor telofonda kadındı halkla ilişkldendi.....dün görüştük en son.

ya doğası gereği öyle bi adam olabilir bence bu kötü bişey değil yılışık olmadığı sürece. ya gündüz vakti hasta bakarda nöbetleri yoğun geçmez yani kim gelecek gece kulak ameliyatına. dünden beri mesaj atmadı mı aramadı mı?

Hayr aramadı çünkü telinde sorun varmış, zaten biz çok yeniyiz herşey zamanla olacak diyor,bende biraz kaçıyorum=(

Ben üni 4.sınıftayım

Canım sen şu adı konulmamış ilişkini nasıl hallettin onu anlatsana o mu istemedi sen mi?

bölüm? :)
ben kaçıyordum olmaz siz benim abim sayılırsınız falan sen beni istemiyorsun derdi hiç tersini söylemedim bilirdi yani en son da gönderdiler işte bunu bi daha hiç konuşmadık

bölüm? :)
ben kaçıyordum olmaz siz benim abim sayılırsınız falan sen beni istemiyorsun derdi hiç tersini söylemedim bilirdi yani en son da gönderdiler işte bunu bi daha hiç konuşmadık

Öğrtmen

Omu sana çıkma teklif etti yani direk ?

Son düzenleme:
Öğrtmen

Omu sana çıkma teklif etti yani direk ?

hmm hayırlı olsun :)

seni seviyorum dedi defalarca umursamamazlıktan geldi aptallığa vurdum en son tuttu beni seni seviyorum sen beni anlamıyorsun dedi yine ters teptim teklif yok ama bunlar var baya bi şey söyledi işte

hmm hayırlı olsun :)

seni seviyorum dedi defalarca umursamamazlıktan geldi aptallığa vurdum en son tuttu beni seni seviyorum sen beni anlamıyorsun dedi yine ters teptim teklif yok ama bunlar var baya bi şey söyledi işte

Ay o adam baya sapıkmış desene,allahım ya =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…