Sen ne okuyorsun ?
canım maalesef öyle..
bazen beni 1 hafta aramazdı..
snra arardı yoğunluktan ben de sorardım ona: biz ayrıldık mı hani ona göre derdim:)))
şimdi evliyiz ama ayda en fazla 2 kez buluşurduk ve o da 2-3 saat bi cafede ..
aklına kötü şeyler gelmesin aramıyo msj atmıyo falan diye.. başka biri mi var falan diye...
gerçekten bazen tuvalete gitcek zamanları bile olmuyo
yok canım merak etme..
ama ben hep buluşunca herşeyi kontrol ederdim malum ayda 2 kez en fazla buluşuyoz bi şeyler çeviriyo mu diye
telefon cüzdan ne varsa karıştırırdım
bişey çıkmazdı..
yoğunluktan kesinlikle...
Hiç bu meselelerini bilecek kadar yakın olduğum bir doktor yok ama bazı meslekler için bu durum böyle maalesef. Gerçekten yoğundur, buna şüphem yok. Düşünsenize internlük dönemlerinde bile 22 saat staj yaptırıyorlar adamlara
seninki hangi branşta
ben zamanında bi doktorla çıkmıştım kadın doğumcuydu ayrıca muayenehanesi vardı o zamanlar ama biz gayet te görüşüyoduk valla
zaman ayırıyodu
seninki hangi branşta
ben zamanında bi doktorla çıkmıştım kadın doğumcuydu ayrıca muayenehanesi vardı o zamanlar ama biz gayet te görüşüyoduk valla
zaman ayırıyodu
Şu an doktor =( Maalesef =(
KBB'ci canım ya o çok yoğun bak yarın 2 ameliyatı var ben yine gidecem zzzzzzzzzzzzzzzzz
canım kbb ciler çok yoğun olmaz yalnız hem o mu çağırıyo sen mi baskına gidiyorsun
Özelde çalışıyor canım tek bu var bak hergün dolu ben onu çaktırmadan takip ediyorum hakikaten çocuk çok çalışıyor işte uzman benim ki =(
KBB'ci canım ya o çok yoğun bak yarın 2 ameliyatı var ben yine gidecem zzzzzzzzzzzzzzzzz
özelde filan çalışıyosa da yoğun olabilir
mecbur işini yapmak zorunda
ama kişiye göre de değişir tabi durumlar
sen de sorun yapma bu durumu eğer gerçekten yoğunluktan vakit ayıramıyosa tabi
Canım konuştuk yaza kadar böyleyim dedi ondan sonra çıkacakmış yani oda kararsız sabret dedi,bir görsen bugün gözünde çapağı vardı ne biliyim bu iş çok zor hem seviyorsun hem kaldıramıyorsun,bende 2. öğrtmde okuyorum akşamda buluşamıyoruz.....
kötüymüş gerçekten ama özelde de her dakka çağırıyo olabilirler benim çıktığım kişi devletteydi çünkü
Evet canım muyene sırasında 3 telefona bakıyor, delircek gibi benimle konuşurken 3 iş yapıyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?