Doktor Eşleri,Nişanlıları,Sevgilileri,Kardeşleri,Anneleri ,.....vb. Ne Olur Bi Bakın

canım maalesef öyle..
bazen beni 1 hafta aramazdı..
snra arardı yoğunluktan ben de sorardım ona: biz ayrıldık mı hani ona göre derdim:)))
şimdi evliyiz ama ayda en fazla 2 kez buluşurduk ve o da 2-3 saat bi cafede ..
aklına kötü şeyler gelmesin aramıyo msj atmıyo falan diye.. başka biri mi var falan diye...
gerçekten bazen tuvalete gitcek zamanları bile olmuyo

Yaaa sağol, demek benim ki gibiler var arkadaşımın ki sağlık ocağında kızla her saat başı konuşuyor benim kini arayıp len sen benimle oynuyon mu diyesim geliyor=( Oda öyle diyor sen benim burada neler çektiğimi bilmiyorsun diyor ama işte genç kız hormonlarım=( İnşllh bizim sonumuzda hayır olur =)

yok canım merak etme..
ama ben hep buluşunca herşeyi kontrol ederdim malum ayda 2 kez en fazla buluşuyoz bi şeyler çeviriyo mu diye
telefon cüzdan ne varsa karıştırırdım
bişey çıkmazdı..
yoğunluktan kesinlikle...

Hangi bölüm senin ki,
Ya bende öyle ama anlıyor sanki beni hast. görünce pis pis gülüyor =) Ya ne biliyim bazen korkuyorum hemde çok =(

Hiç bu meselelerini bilecek kadar yakın olduğum bir doktor yok ama bazı meslekler için bu durum böyle maalesef. Gerçekten yoğundur, buna şüphem yok. Düşünsenize internlük dönemlerinde bile 22 saat staj yaptırıyorlar adamlara

22 değil serviisine göre 36 saatten bile fazla oluo

seninki hangi branşta
ben zamanında bi doktorla çıkmıştım kadın doğumcuydu ayrıca muayenehanesi vardı o zamanlar ama biz gayet te görüşüyoduk valla
zaman ayırıyodu

seninki hangi branşta
ben zamanında bi doktorla çıkmıştım kadın doğumcuydu ayrıca muayenehanesi vardı o zamanlar ama biz gayet te görüşüyoduk valla
zaman ayırıyodu

KBB'ci canım ya o çok yoğun bak yarın 2 ameliyatı var ben yine gidecem zzzzzzzzzzzzzzzzz

seninki hangi branşta
zaman ayırıyodu

kadın doğumcular aslında daha yoğun olurlar tus puanları en yüksek bölümdür neredeyse bence o şahsa göre değişiyor canım aynı şeyi bende yaşadım
Şu an doktor =( Maalesef =(

36-12 çalıştıkları oluyo 2 saatte giriş çıkış durumunda oluyo 38-10 deniyo yalnız kıdeminin kaçıncı yılında olduğuna bağlı bir durumdur bu internlük ve asistanlıklarının ilk yıllarında durum böyleyken 3. yıl kıdeminde ki bir asisran 4-5 günde bir nöbet tutar uzman hekimler ise ayda 1

KBB'ci canım ya o çok yoğun bak yarın 2 ameliyatı var ben yine gidecem zzzzzzzzzzzzzzzzz

canım kbb ciler çok yoğun olmaz yalnız hem o mu çağırıyo sen mi baskına gidiyorsun

Özelde çalışıyor canım tek bu var bak hergün dolu ben onu çaktırmadan takip ediyorum hakikaten çocuk çok çalışıyor işte uzman benim ki =(

yani gündüz hastası elbette olur canım ama gece nöbetlerinden bahsediyorum ben hayatımda en az15 doktorla bildiğin çok samimiydim ben biliyorum yani gündüz özel zor oluyo devlete de benzemez özel ilgi zorunluluğu var çünkü. bence sürekli yanına gitme çünkü aynaya bir bak sadece sen çabalıyorsun bu aşk için üzgünüm

özelde filan çalışıyosa da yoğun olabilir
mecbur işini yapmak zorunda
ama kişiye göre de değişir tabi durumlar
sen de sorun yapma bu durumu eğer gerçekten yoğunluktan vakit ayıramıyosa tabi

özelde filan çalışıyosa da yoğun olabilir
mecbur işini yapmak zorunda
ama kişiye göre de değişir tabi durumlar
sen de sorun yapma bu durumu eğer gerçekten yoğunluktan vakit ayıramıyosa tabi

Canım konuştuk yaza kadar böyleyim dedi ondan sonra çıkacakmış yani oda kararsız sabret dedi,bir görsen bugün gözünde çapağı vardı ne biliyim bu iş çok zor hem seviyorsun hem kaldıramıyorsun,bende 2. öğrtmde okuyorum akşamda buluşamıyoruz.....

kötüymüş gerçekten ama özelde de her dakka çağırıyo olabilirler benim çıktığım kişi devletteydi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…