Doktor Eşleri,Nişanlıları,Sevgilileri,Kardeşleri,Anneleri ,.....vb. Ne Olur Bi Bakın

Allah allah ne bereketli bir baslik oldu :) canim biraz onda da vardi o konusalim dedi ben skldm faln ama ilk ben acldim :)

ah ah benimkide dermi acep 1 saate yakın sohbet ettık ama her zamanda isten ızın alıp gıdılmıyokı face den de ekleyemıyorumkh gururdan

ah ah benimkide dermi acep 1 saate yakın sohbet ettık ama her zamanda isten ızın alıp gıdılmıyokı face den de ekleyemıyorumkh gururdan

ewwelaa askta gurur yok bunu bil tatlim eger isik goruyorsan ilerle derim ben teldende cookk didiklediydim onu teli yok mu sende ttlim:)

dedı sonra bıdahakı muayenede mutlaka benı bul fılan dedı randevuyv benden al tamam dedm baya detaylı konustk da hepsını yazamıyorum ondan aldm ıkı defa daha gıttm o yoktu baskaları vardı son gıdh.sımde benı hemen hatırladı ben eskı sevgılımden dolayı gıtmıstm merhabalaştktan hemen sonra gôrüsüyomusun o kısıyle hala dedi yok 3m ama o ulasmaya calısıyo fılan dedm şıkayet et falan dedı hıcbısekilde de sana ulasmasına ızın verme dedı bu defa baya cıddı konustu yalniz değldk çunku asıstan bayanda vardı 2 ay sonra tekrar gıdıcem ama benım durum umutsuz ya adam ışını yapıyo yanı aslında benım durum saçmalık

Cnm benki boyle gelisti ;
Merhabalar bayanlar benim kafam çok çok karışık,ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim geçen yaz rahatsızlığımdan dolayı doktora gitmiştim,ilkten doktorum sempatik tatlı biri olarak gözüme gözüküyordu aramızda ki ilişki gitgide ilerledi,yani daha samimi olduk en son muayenemde bana sen çok akıllı bir kızsın yaşından olgunsun etrafına ışık saçıyorsun normal bir kız değilsin çok farklısın dedi,bu laflar beni eritti tabii yaz boyu onu düşündüm…………………….Üniversiteye döndüğümde tekrar ona gittim hemen tanıdı kapıda otururken el salladı falan,konuşurken sıra numaraya geldi ve numrasını verdi istersen bana mesaj atabilirsin dedi,ben bişiy yapmadım hastaneye gittim memlekete gittiği söylendi aradım size ulaşamadım size gözükecektim dedim işte canım,bir tanem,güzelim gibi kelimeler kullanarak konuştu sonra tekrar görüştük derken ben onu bir kere daha rahatsızlığım için aradım konuştuk bana çok iyi davrandı her zaman ara dedi ve sonunda bende birden ağzımdan sizi seviyorum lafını attım çok şaşırdı güldü ve eyvallah dedi bende …. Gibi bişiyler geveledi öptüm dedi kapattı.Muayeneye gittiğimde bana hayatımın nasıl olduğunu sordu bende kötü dedim oda neden Herşey Senin Elinde sen nasıl istersen o olur dedi,bende her şey benim elimde değil dedim oda kimin elinde o ne yapmalı dedi bende çekindim ilk defa bir erkekle böyleyim finallere lafı getirdim oda finallerden sonra bu sorununu da çözeriz dedi.Telefonu çaldı bir kızla konuştu kapatınca bana kız kardeşi olduğunu falan söyledi,sonra ayrıldık sınavdan sonra görüştük ama şu aralar ameliyatları var yoğun bu konuya dönmüyor…… Bir şey deyince zaman diyor sürekli………..

canım aslında sizinkide tam ilişki boyutuna ulasmamıs ve sen cok çok fazlasını yapmıssın sevıyorum bıle demıssın adamın ego tavan yapmış tabı e mesleğinin etkısıde var acaba bunlar her hoşbes olduklarına mı böyleler bence sen daha fazla bırsey yapma çoım zaman dıyosa vardır bır nedenı

Canım bu ilk durumdu taa ne zaman =) sonrası var ilerlettik biz=)

vay süpermıs o zaman şekerim detayları da anlat benimde ilerletmem lazım nasıl oldu azıcık fikir ver sonrasında o mu düştü peşine

vay süpermıs o zaman şekerim detayları da anlat benimde ilerletmem lazım nasıl oldu azıcık fikir ver sonrasında o mu düştü peşine

Sonra gitgide kendimizle konuşmaya başladık,ailesini,görüşlerini anlattı benim kileri aldı telefonlaşalım dedi,ne yalan söyliyim ben taciz ettim sürekli telefondan =)

kız ben tacız edemiom nosu yok zaten faceden twittende ekleyemıyorum belki hayatında birisi filan vardır diye ôyle sap sap bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…