Kesinlikle alıcam ama çok zor bi durumGitmeyin sizde ozaman 2. Ye olmuş tatil kızınızdan önemli değildir heralde gidersenizde aynı evde kalmayın
Bidahane farklı şeyler yapabilir o çocuk allah korusun dua et kızın anlatıyo sana önlemini al
Haklısınız bu konuda hata etmişim. Ben davranışı değil, kuzeninin tutumunu kötü bilsin istemedim9 yaş bana göre hiçte küçük bir yaş değil
Suan kiziniza abi fazla merakli diyerek susmayi ogretiyorsunuz .
Zor bir durum yigen evlat gibi oluyor insan yakistiramaz ama şu durumda kızınızi korumak için tatil vs fedakarlık yapmanız lazım uzak tutun yavrunuzu Rabbim korusun kötü şeyler yaşamasın.Haklısınız bu konuda hata etmişim. Ben davranışı değil, kuzeninin tutumunu kötü bilsin istemedim
Vallaha ne diyeceğimi şaşırfımHerkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben
4 bile büyük. Oğlum 2.5 yaşında konuşmaya başladı ve ben o güne kadar alt alma dahil üstünü değiştirmeye kadar ayrı odaya geçer yapardım. Her banyoda mahrem yerlerini anlatır kimse sana dokunamaz sadece baban ve ben yıkarken mecburi dokunuruz derdim. 3.5 yaş civarı tuvalet alışkanlığı kazandı ve o zamana kadar ben hariç kimseye altını açtırmazdı. 3 küsur yaşından sonra benden veya babasından başka kimseden yardım kabul etmezdi tuvalet ve üst değişimi konusunda.Heh bak aynı fikirdeyim, yazdım hatta.
4 5 olsa anlamaz cocuk evet.
Ama dokuz?
Altı ciplak bakkala gonder gitmez neden cunku utanır, bilir mahremı.
4 gider. Cunku bilmez
Oyuzden dokuzun merak yası oldugunu ben sanmıyorum.
üzgünüm ama ileride kuzeninin davranışından çok olayı size anlattığında geciştirmis olmanızın travması çok daha ağır olacak kızınız üzerinde, aklı başina gelince sizin onu korumadığınızı çok net hatırlayacaktırHaklısınız bu konuda hata etmişim. Ben davranışı değil, kuzeninin tutumunu kötü bilsin istemedim
Ah ponicim ne diyecegimi bilemedim canim yaa.Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben
kuvvetle muhtemel baska cocuklara da yapiyordur o merakini gidermek icin.Bu çocuk 3-4 yıla daha kötü şeylere başlayabilir. 8 yaş gösterme, 9 yaş elleme. Bir adım ilerisini kestirebiliyor musunuz? Çocuğunuzu o çocukla aynı ortama sokmayın bir daha. Anne babasını da ciddi ve sert bir dille uyarın. Başka çocukların da canı yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?