- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.413
- 598
Şu yazdıklarınızda gördüğüm tek şey tacizin dozu artmış.Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş.
Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım.
Ben soyleyeyim, 4 te gitmez. Cunku bilir. 4 yasinda evladım var oradan biliyorum. Giyinip, soyunurken bile ben giydiriyorsam abisine, babasına ayıp bakma diyor. Tuvaletini yapacağı zaman tuvaletten çıkmamızı istiyor.Heh bak aynı fikirdeyim, yazdım hatta.
4 5 olsa anlamaz cocuk evet.
Ama dokuz?
Altı ciplak bakkala gonder gitmez neden cunku utanır, bilir mahremı.
4 gider. Cunku bilmez
Oyuzden dokuzun merak yası oldugunu ben sanmıyorum.
Ek olarak kızınız birşeylerin ters gittiğinin farkında ki abim bana böyle yaptı diyor.Şu yazdıklarınızda gördüğüm tek şey tacizin dozu artmış.
Görüşmeyi kesmezseniz daha da artacak gibi duruyor.
Abinize söylemeniz de çözüm değil bence.
Kızınızı korumanız için görüşmeyi kesmelisiniz.
Yeğeniniz ve kızınız aynı ortamda olmamalı.
Ya da başlarından asla ayrılmamalısınız bir an bile ki bu mümkün değil.Saklambac oynarken, o olurken, bu olurken bu durumların devam edebilme ihtimali var.
Ayrıca yeğeninizin bu hareketi kızınızın da cinsel merakını tetikleyebilir.Kızınız da başka çocuklara bu şekilde davranabilir.
Tutumunuz çok yanlış.Kesinlikle alıcam ama çok zor bi durum
Heh bak aynı fikirdeyim, yazdım hatta.
4 5 olsa anlamaz cocuk evet.
Ama dokuz?
Altı ciplak bakkala gonder gitmez neden cunku utanır, bilir mahremı.
4 gider. Cunku bilmez
Oyuzden dokuzun merak yası oldugunu ben sanmıyorum.
Yaşı biraz büyüdüğünde kuzeninin davranışının kötü olduğunu anlayacak ve "annem beni korumadı, olayı ört pas etti" diyecek...Haklısınız bu konuda hata etmişim. Ben davranışı değil, kuzeninin tutumunu kötü bilsin istemedim
9 yas büyükHah be. Bunu yazacaktım ama cocugun yok nerden bılıyosun buyuk oldugunu cocuk derler dıye yazmadım.
Dokuz buyuk bir yas degıl mı?
9 yas büyük
Ayrıca o çocuk normal bi psikolojide gelmedi bana
Konu sahibi gücenirler bana diye sesini çıkarmıyor çocuğun tacize uğruyor farkında Mısın ?
9 yas değil de 3-4 yas olsa merak derim yeni yeni keşfediyor cinselliği derim ama 9 yas bildiğin ergenlik öncesi gibi bir şey
Şimdi zaten çocuklar erken ergenlik dönemine giriyor.
Ban yememek için daha fazlasını yazmıyorum ama ben olsam dünyayı ayağa kaldırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?