dölün kuruyacak :(

Bence evlenmeyi sen takmissin kafana, cevrenin de baskisu var tabi. 28 yas evlenmek icin gec bir yas degil hayat senin hayatin. Boyle birileriyle tanisarak da asik olacagin kisiyi bulacaksin diye birsey yok. Ask gelir kendi bulur seni ve ne zaman gelecegini de bilir merak etme. O evlen diyenlere de ver cevabini sustur. "sen evlendin de noldu misira sultan mi yaptilar seni" de gec git

28 yaş ne ki daha ya millet abartmış iyice.

O kendinki kizi 20 yasinda koca buldu diye ovunuyo
Eeee işte herkes aynı olmuyor demek ki, 21 yaşında kızım var, annecim gençliğini yaşa, bu yaşta evlenme sakın, erkek arkadaşı var desinler diye de olur olmadık herkesle görüşme, kimse sevgilisizlikten ölmüyor diyorum.

28 yaşındasınız sanki 90 yaşında gibi konuşuyorsunuz, hayat erkekler veya evlilik demek mi sadece?
Tabii şunu da diyebilirsiniz, Mune hanım Mune hanım siz evlisiniz tabii, öyle uzaktan konuşması kolay, yok vallahi, insan olgunluğa erişince, hayata bakış açısını genişlettikçe, yeni şeyler öğrenip keşfettikçe önemli zannettiklerinin sıralaması değişiyor, severek evlenmeseydim, evleneceğim diye uğraşmazdım.

Hayattaki tek misyonumuz evlenip çoluk çocuğa karışmak değil bunu anladım, çocuk yapınca çok büyük birşey başardık sanıyoruz, oysa insanlar var biz bir çocuk doğuralım derken onlar bir sürü farklı ülkelerden çocuklara sahip çıkıp evlat ediniyor, eğitmek yetiştirmek için adımlar atıyor, insanlar var tüm insanlığı etkileyecek buluşlara imza atıyor, insanlar var ülke ülke gezip halklara yardım ediyor, aklıyla, fikriyle insanlığa faydalı işler yapanlar var, biri bir kitap yazıyor kmlerce ötedeki bir hayatın değişmesine sebep oluyor, demek ki biz sadece evlenmek ve üremek için dünyaya gelmedik, kendimizi bu kadar dar kalıplara sokarak işkence ediyoruz resmen.

Ay o ne itici baslik oyle. Tabiki konu sahibine bunu yazdiran o zihniyetler iğrenç.

Yaşınızda ne var ya hu. Şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim, hatta hiç evlenmezdim. 24 yaşında evlendim, başım göğe erdi ne güzel ne güzel sormayın

Kimsenin sizle öyle konuşmaya hakkı yok, karşılarında ezik duruyorsunuz muhtemelen, onlarda ezdikçe eziyor. Dik durun kimseye hesap vermeyin, bir daha söyleyen olursa keyif benim hayat benim size ne halimden memnunum deyin.
Evlenenleri de görüyoruz diye sizde onları aynı silahla vurun.

keske sartlarini kabul.etseydim.ailemi karsima alsaydim.ne demek yaaa....
keske bunlari yapsaydiniz da evlilik cehennemine sizde girseydiniz ..evliligin tanim bana gore cehennem!

Canim az once 20 yasindaki kuzenim yeni sevgilisi ile bulusmaya gitti sulenip puslenip ilk bulusmalarini yapacaklar annesi dondu bana sen daha dur dedi bende ben halimden memnunum dedim kahkaha atti ve kesin öyledir dedi

sen nasil bir ortamda yasiyorsun ben anlamadim ki..
gitsin 20 yasinda bulussun sevgilisiyle ne olcakmis?
bizde 20 yasinda sevgilimizle bulustuk,evlendik mi sanki o yasta..
Allahini seviyosan kahirlandigin sey cahil cuhela insanlarin dirdiri..

ben 3 senelik iliskimi noktaladigimda unv sondaydim ve etrafimdaki herkesin sevgilisi vardi,en yakin arkadaslarim evlilik teklifi aliyordu vs,bense sap mod on
sonra bigun arkadaslarla eve donuyoruz,aralarinda en buyukleri benim,bitanesi dedi ki,artik ilk cilek evlenir ardindan sira sira biz evleniriz,ne de olsa en buyuk o..
diger arkadas o kimle evlencek Allahaskina,yeni tekmeyi yedi zaten kimseye baktigi da yok
hicbisey demedim,sen degil Allah bilir dedim gectim ve 1 seneye kalmadan nisanim dugunum oldu aramadim evleneyim diye olmedim de,esim geldi resmen beni buldu.
o laklak yapan kiz benden tam 4 sene sonra uzatmali sevgilisiyle evlenebildi o da kizin itip kakmasiyla.

bu isler nasip kismet isi hiic kafana takma,vakti gelince onune duramazsin cunku

Akraban terbiyesiz,hadsizmiş cahille cahil olma cevap vermek üzüldüğünü kabullendiğini gösterir...
Geçmişe takılı kalma!! eski nişanlını unut!!
Her şerde bir hayır vardır unutma!! millete kulaklarını tıka! hayatına bak....
Ayrıca 28 yaş çok güzel bir yaş kıymetini bil...

valla ben direk keşke senin dölün kurusa der geçer giderim , böyle cahil cühela ile ugraşmam

Ya o degilde kimi gosterseler begenmiyorum diyormuşsunuz bastan, biraz haklı buldum ben serzenisleri tanimadan nasil begenip seveceksiniz. Kızlar evlenmek icin tabi ki evlenilmez ama taliplerinizide sacma sapan sebeplerden cevirmeyin terk etmeyin. Kisaca soylemek gerekirse sorun su ki belli bir yastan sonra adaylar azaliyor cogu evlenmis oluyor, sorun bu yoksa yasin hiic bir onemi yok.

Konu sahibi kendi içinde çelişkili. Hem evlilik istiyor hemde yok eski sevgilim olsun yok kimseye ısınamıyorum yok yaşım geçti diyor. Bir tutarsızlık var.
Bu işler nasip, kısmet işi.
Ben okul , iş , atanma derken 31 yaşında evlendim . 32 ve 33 de iki bebek yaptım. Oh missss valla.
Kocamıda denizde buldum
Çok istiyorsan değişik sosyal aktivitelere katılıp çevreni genişletmelisin. Alıcıların açık olsun, mutluluk seninle olsun kardeşim.

Not: 38 ve 35 yaşlarındaki iki ablam bekar ve evlilik düşünmüyorumlar. Bu bir hayat biçimi ve tercih meselesi (nokta)

OFF dol kurumasi nedir ya cok varosca bir laf.bence kultur seviyesinin ne duzeyde oldugu ortada olan bu insanlarin dediklerine kulaklarinizi tikayin,umursamama konusunda kendinizi biraz egitin,tersleyin sacmalayanlari ve sevmediginiz biriyle de sakin evlenmeyin baskalarini mutlu edeceksiniz diye,bu sizin hayatiniz

Ne kadar çirkin bir söz...
Bence birileri size laf söylediğinde "hoop.. orda durun, ben falanca x teyze gibi dayak yiyip oturup, bilmem y gibi aldatılacağıma kendime saygı duyup ayaklarım üzerinde durmayı, ve kendi isteğimle evlenmeyi tercih ederim. mutsuz evlilikleri sıralayayım isterseniz, ama içiniz sıkılır." demeliydiniz...

Aman püffff. Evlenince başları göğe Ermiş ya her birinin.
Yazdıklarınızın içinde bence tek Sorun size bunları söyleyebilmeleri.
Söyletmeyin

Allah aşkına ya sanki 40-50 yaşına gelmişsin de evde kaldın muhabbeti yapıyorlar. Saçmalığa bak.
Sakın sakın insanların seninle, senin hayatınla ilgili böyle konuşmalarına izin verme.
Ayrıca evde kalmış falan da değilsin. Sevmeden sırf evlendim, evde kalmadım ben demek için evlensen, iki gün sonra boşanıp gelsen daha mı iyi olacak

Töbe töbe şimdi herkes tv ye çıkıyor sende çık ailenin müsadesiyle belki bulursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…