Düğün erteleme

Yaşlıda olsa hasta da olsa ANNE ! Tabi ki ertelenmesi lazım kendinizi nişanlınızın yerine koyun..
Hem başınız sağolsun hem Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten
annesi değil anneannesi.
100 yaşındaymış, hastaymış ve konu sahibinin nişanlısı ve kaynanası görüşmüyorlarmış.
ayrıca düğünün ertelendiğini kıza söylememiş bile, arkadaşından duymuş.

kıymetlendiğinden filan değil yaa, tamamen elalem ne der diye, emin ol yani.

İnanın hiç bir şey bilmiyorum şuan. Neden dolayı olduğunu da kestiremiyorum. Bana trip attı bende onda konuşmuyoruz da. Sağlıklı düşünemiyorum.
Canım üzme kendini ya bu durumda ne kadar değerli olmasada yapılamazdı bence canını sıkma emin ol el yanlış anlar diye ertelemiştir. Tabiki sana demesi gerekirdi ama düşünememiş o an arkadaşınız başsağlığı dilemiştir konusu gelince ona demiştir

Tatlıcı sizin zaten iletişim probleminiz var bu çok belli. Düğünün ertelenmesinden yada bunu başkasından duymandan bile daha ciddi bir sorun bu. Gerçekten bunları görebilmen için bu olay ayağına gelmiş bir fırsat.büyük şans.

Beni anlayan birileri olduğuna çok sevindim. Sizin her dediğinize katılıyorum. Şuan arafta kaldım zaten. Erteleme mi olsun yoksa direkt iptali mi olsun bilemedim.

Yerinde olsam direk iptal ederim
İnsanın acısı da olsa, cenazesi de olsa iptal gibi önemli bir kararı seninle görüşmesi gerekirdi

Anlayış bekliyormuş. Anlayış gösteren baş üstüne göstermeyende bir ifade etmiyormuş. Konuşmayalım dedi.
ailece sevilmeyen anneanne için sana rest çekmesi tuhaf.
neyin anlayışını bekliyor ki?

Evet üzücü bir durum , heran her şey olabiliyor ama karşılıklı konusamamaniz daha üzücü.

Her şeyin hayırlısı . Daha iyi düşünme fırsatınız olur.

Ne kadar yoğun olursa olsun insan bir arar,kimseye bir şey söylemeden evvel seninle konuşur " hayatım bu durumda düğünü biraz ertelememiz gerekecek sanırım,zamanını birlikte konuşur karar veririz" gibi bir şeyler söyler...
Tamam ölüm acı ama 100 yaşında, hasta,ölümü her an beklenen ve görüşmedikleri anneannenin ölümü ile her şey tepe taklak olmuş herkes travma yaşıyor gibi davranmaları da saçma.

Valla yukarıdaki arkadaşa katılıyorum,sana soranlara iptal oldu de,oda başkasından duysun bakalım nasılmış...Bu sürede arama sakın,o ararsa da soğuk davran...İptal mi oldu derse evet der kapatırsın.

Cok saçma hadi 1 hafta 1 ay olsun ama 1 yıl ne demek bu cok normal değil hemde sizin ailenizle oturup konuşulmamis bile , üzgünüm nisanlin evlenmek istemiyor sanırım bence düşünmelisin...

Immm ben nasıl anne diye okudum onu yaa anne gibi görünce bi anda yazıverdim pardon bir de olayın detaylarını bilmeyince..

Kendim dahi olsam, herkes olayın iç yüzünü bilmeyince laf söylemek kolay canım k.bakma

Ama son dediğin gibi (
ölmüş gerçi arkasından konuşulmaz ama) ne kadar kötü olursa olsun öldüğü zaman kıymete biniyor insan şahsen bende deneyimledim bunu

Nisanlin birazda bahane etmis gibi geldi zaten bu senenin modası dugune 3 gün 5 gün 1 gün kala iptal etmek

En sinir olduğum olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…