annesi değil anneannesi.Yaşlıda olsa hasta da olsa ANNE ! Tabi ki ertelenmesi lazım kendinizi nişanlınızın yerine koyun..
Hem başınız sağolsun hem Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten
kıymetlendiğinden filan değil yaa, tamamen elalem ne der diye, emin ol yani.Anne değil anneanne ve görüşülmeyen bir anneanne. Hasta yatağında ziyaret edilmeyen anneanne. Dünya gözüyle görül helallik isteyelim denilmeyen anneanne. Ölünce kıymetlendi başkalarının gözünde.
İnanın hiç bir şey bilmiyorum şuan.kıymetlendiğinden filan değil yaa, tamamen elalem ne der diye, emin ol yani.
Canım üzme kendini ya bu durumda ne kadar değerli olmasada yapılamazdı bence canını sıkma emin ol el yanlış anlar diye ertelemiştir. Tabiki sana demesi gerekirdi ama düşünememiş o an arkadaşınız başsağlığı dilemiştir konusu gelince ona demiştirİnanın hiç bir şey bilmiyorum şuan.Neden dolayı olduğunu da kestiremiyorum. Bana trip attı bende onda konuşmuyoruz da. Sağlıklı düşünemiyorum.
Hayır. Ama böyle bir durumda bu kararı alırlar diye düşünüyorum. Onları tanıdığım için ama ağızlarından bir şey duymadım.1 yıl ertelendiğini nişanlın mı söyledi?
Beni anlayan birileri olduğuna çok sevindim. Sizin her dediğinize katılıyorum. Şuan arafta kaldım zaten. Erteleme mi olsun yoksa direkt iptali mi olsun bilemedim.
Evet işte sorun da zaten bu.Yerinde olsam direk iptal ederim
İnsanın acısı da olsa, cenazesi de olsa iptal gibi önemli bir kararı seninle görüşmesi gerekirdi
nişanlın evlenmek istemiyordu, bu cenaze bahane oldu gibi.Evet işte sorun da zaten bu.
ailece sevilmeyen anneanne için sana rest çekmesi tuhaf.Anlayış bekliyormuş. Anlayış gösteren baş üstüne göstermeyende bir ifade etmiyormuş. Konuşmayalım dedi.
+1ben senin yerinde olsam ortak arkadaşı arar biz ayrıldık derdim. o da haberi ordan öğrensin
Anne değil anneanne ve görüşülmeyen bir anneanne. Hasta yatağında ziyaret edilmeyen anneanne. Dünya gözüyle görül helallik isteyelim denilmeyen anneanne. Ölünce kıymetlendi başkalarının gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?