Düğün erteleme

Bence kendinizi doldurmayin.olabilir herkez dugun icin gelmis olabilir ölüm sonucta kim nerden bilebilirdi.
Ayrica anladigim kadariyla nisanlin arkadasini arayip dugun iptal dememis ki.o aramis sormus oda iptal olur demis.
kendinizi onun yerine koyun bide .nisanlin icin degilde annesi icin dusun bi.ne kadar yaslida olsa kolay degildir.

Benim ananemle aram oyle torun-nine iliskisinde iyi degildir ama oyle bir durum olacak bende dugun yapacagim mumkun degil.
Annemde dugunumde halay cekip gobek atacak, teyzelerim, dayilarim ve diger yakinlarim gelecek!!. Dugun dediginiz sey kalabalikla esle, dostla eglenmekle olur. Nisanlinizda sizde hep tek tarafli dusunup, yasiyorsunuz. Ertelenmesi sizin icin daha hayirli olmus.

Aynen dediğiniz gibi. Çok baskın yapıları var.

Allahtan ortak arkadas size haber vermis yoksa dugun salonunda ogrenecektiniz herhalde.
Beyefendi kendi kendine evleniyor saniyorsa zaar.
Bence bu size gonderilen bir işaret.
Ertelensin mi komple iptal mi olsun iyice dusunun derim ben.
Bende bu dediğinizi düşünüyorum.

+1

Allahtan ortak arkadas size haber vermis yoksa dugun salonunda ogrenecektiniz herhalde.
Beyefendi kendi kendine evleniyor saniyorsa zaar.
Bence bu size gonderilen bir işaret.
Ertelensin mi komple iptal mi olsun iyice dusunun derim ben.

Bu ortak arkadaş işi bana da çok garip geldi.
Düğününün ertelendiğini başka birinden duyan birini ilk kez duyuyorum.

Giden gitti gömüldü yerini doldurdu. Yine taşlanıcam biliyorum ama ben böyle düşünüyorum gömdünüz kuranı okundu taziyeler kabul edildi bitti gitti ne zamana kadar yas tutucaksınız...

5 gün var düğüne cenazenin üzerinden zaman da geçmiş olacak sonuçta...
6 ay sonra düğün yapınca ölmüş olmuyormu??

Mevzu ölüye Saygı ise madem düğün yapılmasın giyilsin gelinlik damatlık hoş bir mekanda nikah yapılsın... Anca o zaman anlarım bu durumu...

Ama ha şimdi düğün yapmışsın ha 5-6 ay sonra aynı şey...

Bende sizinle aynı düşüncedeyim. Beraber taşlanalım :)

genç bir ölüm olur ani bir ölüm olur anlarım.yani şimdi allah günah yazmasın da 100 yaşına kadar yaşamış. kim o kadar yaşıyor ki mekanı cennet olsun. yani bilemiyorum herkesler de kalkıp düğün için gelmiş, gerçekten şehir dışından bir düğüne gelmek hiç öyle kolay değil, insanlar kendilerini o tarihe göre ayarlıyor çok önceden. sonra düğün yeriydi şusu busu. yani ertelemek çok da gerekli değildi benim kanaatim. ama benim takıldığım şey buna nişanlının tek başına karar vermesi. o düğün ikinizin düğünü, nasıl o kendisi karar verebiliyor ki? sen bu adamı çok iyi tanıdığından emin misin? bak şu hareketi inanılmaz bir ipucu. bu adam son derece bencil.

Pekii siz baş sagligi felan dilediniz mi sanki iletisim kopuklugu var gibi..Ölüm bu malesef olmus Allah rahmet eylesin.

Beni anlayam birileri daha çıkmış şükür. Evet her dediğinize katılıyorum. Zaten arafta kaldım bu konuda ne yapsam diye.

Ay dilemez miyim hiç. Ailesindeki herkesi de aradım. Beni delirten nokta bana sormadan erteleme kararını kendisi almış olması.
Valla canim yanii haklisin en azindan yarim agizda olsaa diyebilirdi.Sende zaten fikrini soylerdin ve yanında olurdun.Yanlız nisanlin her zaman hep kendi mi karar verir her konuda sadece kendi dedikleri ise işin zor omur boyu sabir diliyorum

Her ne kadar gelme dese de sanki gelmeni beklemiş de gelmemene bozulmuş gibi
Bi de zaten sıkılırsın demiş ya bişeye laf sokmuş gibi
TAbii bunlar benim tahminlerim sadece öncesinde ne yaşadınız bilemediğim için

Evet hep böyledir. Düşünme aşamasındayım ne yapsam diye. Bakalım hayırlısı canım teşekkür ediyorum.

Bes gün önceden mi dügüne geldiler

Dediğiniz gibi değil. Laf sokmaz direkt patır patır söyler kendisi. Gerçekten gelmemi istemedi. Gelince bize gelirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…