Düğün erteleme

Iyi de n
Konuştuk 1 saat önce ama ben burda denilen hiç bir şeyi diyemedim bana kaldırırda acım var benim der diye. Sadece istişare yapmamız lazımdı kendin buna karar veremezsin dedim. Oda kızdı kapattı.

Iyi de neye kizdi ki?
Dugun senin de dugunun, senin soz hakkin yok mu?

Gercekten yapmak istemese bile, once nezaketen de olsa senin fikrini sorar, sonra da hayatim biliyorsun benim ailem mutsuz bizim taraf eglenemicek ertelesek olur mu dese, siz de kazma degilsiniz ya cenaze ustune dugun dernek yapasiniz?? Yani insanca soylese, iletisim kursa bu adama zaten kimse karsi cikmazdi, cenaze var ortada cunku. Ama iletisim kurma bicimi yanlis ve davranislari da cok sacma.

Telefonda siz yanlis bir sey dememissiniz, dogrusunu soylemissiniz, dugun ikinizin de. Onun arkadasi dahi olsa bir yabanciya, sizin haberiniz olmadan bizim dugun de ertelendi demesi, emrivaki yapmasi, dugunu tek tarafli ertelemesi, her seye tek tarafli karar vermesi... cok kotu. Sizin goruslerinizi hic dikkate almiyor, sadece kendi dedigi dogrultusunda gidiyor. Yarin obur gun evlenince

- evi o secer size soz hakki vermez
-yasayacaginiz sehir keza
- hicbir kararda sizin fikrinize saygi gostermez

Boyle biriyle evlenirken cok cok iyi dusunun lutfe. Bu baskinlik degil, sizi dikkate almama, bencillik ve sizi dusunmeme.

Bence ertelenmesi daha iyi benim düğünüme 15 gün kala eşimin dedesi vefaat etti o da hastaydı erteleyelim dedik biz ama istemediler. Sonra ne oldu düğnümde herkesin suratı beş karış kimse kalkmadı kınama gelinmedi cenazenin gölgesinde bi düğündü ve hâlâ sinirimden izleyemem düğünümü. Ha bi de cenaze günü iyiki hasta yatıp başımıza kalmadı kafasında olan eşimin bu akrabaları. Ama düğünde üzgün taklidi yapıp düğünümü rezil ettiler.

bir sene mi taş çatlasa 40 gün beklenir en fazla. bi iki hafta yeterli. katılamayan akrabalarda katılamasın dünyanın sonu deil . hakknda hayrlısı olsn zor durum

Vallahi dediğiniz herşeyde doğru. Herşeye o karar verdi. Bende zaten düşünme aşamasındayım bu kafayla umarım doğru kararı alırım.

Off sizin ki çok kötü olmuş. Resmen düğününüze gölge düşürmüşler.

hakli olabilirsin ama su durum da ne dersen haksiz cikart ak seni .bide suclar seni benim anneannem olmus sen dugun derdindesin diye kalbini kirar.vardir bundada bi hayir deyip bekle bence.yoksa kotu olan sen olcaksin .

Konuştuk 1 saat önce ama ben burda denilen hiç bir şeyi diyemedim bana kaldırırda acım var benim der diye. Sadece istişare yapmamız lazımdı kendin buna karar veremezsin dedim. Oda kızdı kapattı.

Ben olsam dugunu yapardim
Mevlutlu olarak.
Gayet de hos olurdu, ama madem ertelenmesine karar verdiniz insallah hayirlisi olsun

Onu da kabul etmemiş. Zaten bir insan düğünü ertelediğini nişanlısı ile hiç konuşmadan başkalarına söylüyorsa, nişanlısı da bu başkalarından duyuyorsa o adamdan çok da rasyonel şeyler beklenmemeli.

Tatlici35 niŞanlı'na konuşabildin mi son durumlar nedir ne kadar süreyle bi erteleme olacakmış

Konuşmuşlar yukardaki iki mesajdakileri söylemiş.

Ne kadardır birliktesiniz? Onu iyice tanıyor musunuz? Karakterine kefil misiniz? Bütün bu terbiyesizlikleri sadece bu seferlik bir şey mi?
Karakteri zor, anlaması güç bir yapıda. Hayata aynı pemcereden baktığımızı düşündüğüm biriydi. Kafa dengim olarak görüyordum. Ama benim duygularımı hiçe sayması, beni teselli etmemesi beni bu aşamada düşündürüyor. 1,5 yıldır nişanlıyız bundan öncede 3,5 yıl sevgiliydik.

Tatlici35 niŞanlı'na konuşabildin mi son durumlar nedir ne kadar süreyle bi erteleme olacakmış
Konuştum lakin tatmin edici cevaplar alamadım. Beyfendinin acısı o kadar büyük ki sosyal medyadan çıkamayacak kadar ama bana dönüpte nasılsın ruh halin nasıl senin yapın hassas deyip beni düşünmeyecek kadar. 1 yıl sonraya kaldı bu iş Jasminium84
Bakalım hayırlısı diyorum.

15 sayfa olunca direk ilk mesaja cevaben yazayım.

Yakın akrabası vefat ettiği için düğün ertelenmesi normal. Her türlüsünden damat beyin 'cenazemiz var ve ben doğru bulmuyorum, 40 ı çıktıktan sonra münasiptir' demesi bile kimseye 2. Söz hakkı tanımaz. Ama alternatifi ne olur. Belki sadece nikah ve düğün daha ileri bir tarihe ertelenir.

Damatın hatası bunu size direk söylememesi

5 yıldır birliktesiniz ama yine de içindekileri ona karşı rahatça söyleyemiyorsun. yani maşallah sabırlısınız o zaman. burçlarınız ne ?

Benimde dedem öldü ve halamin oğlunun düğünü ne 1 hafta kala kuzenimle nişanlısı ertelemek istediler ama babaannem izin vermedi siz düğününuzu yapın dedi .Eğer sana sormadan karar verdigse vardır bunda hayır bekle ve gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…