İkimizde baskınız. Ama o benden daha baskın. Ben kova o akrep
Bende teklif ettim. Sunduğum hiç bir şeyi kabul etmedi. Zaten ben bu evliliği tekrar düşünüyorum. Evet seviyorum ama sevmek herşey değil burada çok tanık oldum.Madem anneannesi ile yakın değildi neden erteledi ki. Düğün nikah Allah ın emri. Biraz sade yapıp geçerdiniz. Bence siz evliliği tekrar düşünün derim
Elbet vardır bi hayırKonuştum lakin tatmin edici cevaplar alamadım. Beyfendinin acısı o kadar büyük ki sosyal medyadan çıkamayacak kadar ama bana dönüpte nasılsın ruh halin nasıl senin yapın hassas deyip beni düşünmeyecek kadar. 1 yıl sonraya kaldı bu işJasminium84
Bakalım hayırlısı diyorum.
Bir yil erteleme dusunen insanKonuştum lakin tatmin edici cevaplar alamadım. Beyfendinin acısı o kadar büyük ki sosyal medyadan çıkamayacak kadar ama bana dönüpte nasılsın ruh halin nasıl senin yapın hassas deyip beni düşünmeyecek kadar. 1 yıl sonraya kaldı bu işJasminium84
Bakalım hayırlısı diyorum.
Adınıza üzüldümCan'ım şimdi gördüm 1 yıl sonraya kaldı demişsin . Senin ailen eşşek başı mı çok sinirlendim senin bir baban var kız babası oyuncak mı bu Ada'm
Bu iş tat vermez artık ve inan bana hayırlısı bu çünkü ben de düğün arifesinde benzer bir emrivakiyle aileme sorulmadan benle konuşulmadan erteleme kararıyla karşı karşıya kalmıştım ve ailecek restleşmiştik ya şu tarihte yapılır ya da biter bu iş diye velhasıl düğünü yaptılar ama burnumdan getirdiler yani o düğünün hiç olmaması benim için o kadar hayırlı olacakmış ki ama o atmosferin içinde ailecek bunu idrak edemedik maalesef . Yani kesinlikle zorlamamak lazım Allah resmen insanı uyarıyor da insan bile bile gidiyor işte
Aynen öyleBir yil erteleme dusunen insan
Gercekten demek ki var bir hayir
Olene Allah rahmet eylesin de bu kadar aci cekmek de bana pek normal gelmedi. Hele ki gorusmedigi insanmis. Sasirtici
Arayıp bir konussaydin. Eşşek başı miyim ben deseydin ?Aynen öyle
Az önce konuştuk. Moral olarakta iyi değilim bu iş sona yaklaşıyor gibi.Arayıp bir konussaydin. Eşşek başı miyim ben deseydin ?
Ne diyor ?Az önce konuştuk. Moral olarakta iyi değilim bu iş sona yaklaşıyor gibi.
Dediğiniz gibi de olabilir. Ben şuan sonu görüyorum sanki yazdım çizdim şimdiden bakalım oyun nasıl olacak ? Hayırlısı diyelim.Annanesinin ölümü bahane gibi geldi bana isteyipte bulamadigi bur firsatti ve degerlendirip düğünü erteledi sanki. Iyi dusunup analiz etmen ve bu dogrultuda karar vermeni tavsiye ederim
Anlayış bekliyormuş. Anlayış gösteren baş üstüne göstermeyende bir ifade etmiyormuş. Konuşmayalım dedi.Ne diyor ?
Konusmayalim dedi yani...Anlayış bekliyormuş. Anlayış gösteren baş üstüne göstermeyende bir ifade etmiyormuş. Konuşmayalım dedi.
Ailem de vereceğin karar ne olursa olsun arkandayız diyorlar. Onlarda şuan olumlu şeyler düşünemiyor haliyle.Konusmayalim dedi yani...
Hımmm o zaman bana da nisanliniz bahane arıyor gibi geldi.
Sizin aileniz ne diyor bu konuda?
Anne değil anneanne ve görüşülmeyen bir anneanne. Hasta yatağında ziyaret edilmeyen anneanne. Dünya gözüyle görül helallik isteyelim denilmeyen anneanne. Ölünce kıymetlendi başkalarının gözünde.Yaşlıda olsa hasta da olsa ANNE ! Tabi ki ertelenmesi lazım kendinizi nişanlınızın yerine koyun..
Hem başınız sağolsun hem Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?