Düğün erteleme

Madem anneannesi ile yakın değildi neden erteledi ki. Düğün nikah Allah ın emri. Biraz sade yapıp geçerdiniz. Bence siz evliliği tekrar düşünün derim
Bende teklif ettim. Sunduğum hiç bir şeyi kabul etmedi. Zaten ben bu evliliği tekrar düşünüyorum. Evet seviyorum ama sevmek herşey değil burada çok tanık oldum.

Olum olabilir, olum icin dugun ertelenebilir. Ancak sana ve ailene danisilmasi lazimdi. Tek tarafli hazirlik yapilmiyor sonucta. Size guzelce soyleseydi hayir diyecek haliniz yoktu zaten. Nisanlinin kabahati buyuk.

Elbet vardır bi hayır
Bu bir yıl belki sana verilmiş bi armağandır Allah tarafından

Bence sizin de şu an yanında olmanız gerekir sonuçta nişanlısınız bir ömür boyu acı tatlı her şeyi paylaşacaksınız belki de size kırıldığı için arayıp bir şey söylememiştir

Siz haklısınız bunu sizinle konuşup karar verip etrafa duyurması gerekirdi ve ayrıca müziksiz bir düğün olabilirdi. Ama şimdi sen olay çıkarsan durum şuna dönecek: ne biçim bir insansın acıya saygın yok deyip seni suçlu çıkaracak- lar

Can'ım şimdi gördüm 1 yıl sonraya kaldı demişsin . Senin ailen eşşek başı mı çok sinirlendim senin bir baban var kız babası oyuncak mı bu Ada'm
Bu iş tat vermez artık ve inan bana hayırlısı bu çünkü ben de düğün arifesinde benzer bir emrivakiyle aileme sorulmadan benle konuşulmadan erteleme kararıyla karşı karşıya kalmıştım ve ailecek restleşmiştik ya şu tarihte yapılır ya da biter bu iş diye velhasıl düğünü yaptılar ama burnumdan getirdiler yani o düğünün hiç olmaması benim için o kadar hayırlı olacakmış ki ama o atmosferin içinde ailecek bunu idrak edemedik maalesef . Yani kesinlikle zorlamamak lazım Allah resmen insanı uyarıyor da insan bile bile gidiyor işte

Bir yil erteleme dusunen insan
Gercekten demek ki var bir hayir
Olene Allah rahmet eylesin de bu kadar aci cekmek de bana pek normal gelmedi. Hele ki gorusmedigi insanmis. Sasirtici

Adınıza üzüldüm
Bende böyle düşünüyorum galiba bu işin olmaması daha hayırlı

Annanesinin ölümü bahane gibi geldi bana isteyipte bulamadigi bur firsatti ve degerlendirip düğünü erteledi sanki. Iyi dusunup analiz etmen ve bu dogrultuda karar vermeni tavsiye ederim

Annanesinin ölümü bahane gibi geldi bana isteyipte bulamadigi bur firsatti ve degerlendirip düğünü erteledi sanki. Iyi dusunup analiz etmen ve bu dogrultuda karar vermeni tavsiye ederim
Dediğiniz gibi de olabilir. Ben şuan sonu görüyorum sanki yazdım çizdim şimdiden bakalım oyun nasıl olacak ? Hayırlısı diyelim.

Konusmayalim dedi yani...
Hımmm o zaman bana da nisanliniz bahane arıyor gibi geldi.
Sizin aileniz ne diyor bu konuda?
Ailem de vereceğin karar ne olursa olsun arkandayız diyorlar. Onlarda şuan olumlu şeyler düşünemiyor haliyle.

Yaşlıda olsa hasta da olsa ANNE ! Tabi ki ertelenmesi lazım kendinizi nişanlınızın yerine koyun..
Hem başınız sağolsun hem Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten

Yaşlıda olsa hasta da olsa ANNE ! Tabi ki ertelenmesi lazım kendinizi nişanlınızın yerine koyun..
Hem başınız sağolsun hem Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten
Anne değil anneanne ve görüşülmeyen bir anneanne. Hasta yatağında ziyaret edilmeyen anneanne. Dünya gözüyle görül helallik isteyelim denilmeyen anneanne. Ölünce kıymetlendi başkalarının gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…