- Konu Sahibi zorunlualann
-
Antep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:BilmemMargaret Hale dedi.
Biz beleşe gitmişiz ya canım sıkıldı akşam akşam djfjdkAntep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:
Bu da Zorunlu’nunki. Her yerde olan modeli özel tasarım diye diktirmek tam Zorunluluk iş…Antep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:
Kız kartı verse nolucak karta aydan aya yatan maaşı uzuuun yıllar içim bankaya opsiyonladı ya zorunlu en son bir 500 bin oldu herhalde borcuZ zorunlualann maas kartini ne yaptin? Hala nisanlima vermedim deme lutfen. O artik senin kocan sayilir maas kartini ver o halleder.
Some Antep problemssssBiz beleşe gitmişiz ya canım sıkıldı akşam akşam djfjdk
Henüz yok ama korunmadan her gün şaapıyolarmış, zorunlu şu düğünü yaptıktan sonra adet görmek nasip olmayacak bak gör senBu zorunlunun çocuğu varmiydi?
Vayy birde yurtdışında ki tadına doyum olmazNasil ne oldu her aksam is cikisi gidip kayinvalidesine yemek yapiyor. Nisanlisi tek cop almadi her seyi kayinvalideye kilitlediler. Abla ile tanistigini dusunsene bir ek gelir kapisi daha olacakti.
Korunmak bir ömür boyu çocuk bakmaktan daha pahalı ve zevksiz.Yok ama korunmuyorlar. Dusunun bu detayi bile biliyoruz. En kisa zamanda olacak insallah
O kadar borç boşa mı gitsin ?Hemen at nişanı kız. Ablayı tanımadan olur mu
İnanki zorunlu bu dediklerinin hepsini yapar yetmez birde hergun sorun yasar. Hatta sadece goeumceyle degil kısırla kavga eder kisirin icindeki kivircikla dahi sorunu olur zorunlunun.simdi asil dertler kasimda baslayacak bizim.cunku gorumceyle tanisacakÇok mu önemli bu detay sizin için? Tanışınca ne olacak mesela?
Görümceyle kısır günü mü yapacaksınız, nedir? Hayatınıza sonradan kayın hısımlığı ile dahil olan insanlardan ne gibi bir beklentiniz var?
Yani ben olsam düğün gününde görümcemle tanışsam mesela, derim ki demek ki önceden görüşmek için zaman ayırmamış. Ben de mesafemi koyayım, demek ki böyle istiyor.
Her şey normal de bu mu anormal? Sizin Mutfak dolaplarınızın rengi bile anormal. Ya en başta yavrum reyiz anormal. Gelin anormal… o yüzden bu bana garip gelmedi. Normal olan şeyleri konuşalım bence, varsa tabiMayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?