Düğün olacak hala nişanlımın ablası ile tanışmadık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_0030.webp
    36 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_0032.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_0036.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_0035.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_0033.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 172
Antep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:
Biz beleşe gitmişiz ya canım sıkıldı akşam akşam djfjdk

Antep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:
Bu da Zorunlu’nunki. Her yerde olan modeli özel tasarım diye diktirmek tam Zorunluluk iş… Katibin Ruhu

Eklentiler

• IMG_0038.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 178
Z zorunlualann maas kartini ne yaptin? Hala nisanlima vermedim deme lutfen. O artik senin kocan sayilir maas kartini ver o halleder.
Kız kartı verse nolucak karta aydan aya yatan maaşı uzuuun yıllar içim bankaya opsiyonladı ya zorunlu en son bir 500 bin oldu herhalde borcu

İnanki zorunlu bu dediklerinin hepsini yapar yetmez birde hergun sorun yasar. Hatta sadece goeumceyle degil kısırla kavga eder kisirin icindeki kivircikla dahi sorunu olur zorunlunun.simdi asil dertler kasimda baslayacak bizim.cunku gorumceyle tanisacak

Zorunlu düğün salonuna kaç para verdiniz

Zorunlu borçları ne yaptın ya konularına arkadaşlar kadar hakim olmamama rağmen aklımda yer etti bu konu

Her şey normal de bu mu anormal? Sizin Mutfak dolaplarınızın rengi bile anormal. Ya en başta yavrum reyiz anormal. Gelin anormal… o yüzden bu bana garip gelmedi. Normal olan şeyleri konuşalım bence, varsa tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…