Evet küçüklükten beri (10 yıldır birlikteyiz). Sevgiyle bunun bi alakası yok şuanda.
Neler düşündüğünüzü şimdi anladım, 10 sene az bir zaman değil yani nişanlınız sizinle değil de Ayşe’yle de evlenebilirdi Fatma’yla da. Yani bir hazırlanır insan diye düşünüyor olabilirsiniz.
ki bu bütün anne babalar ve cinsiyet farketmeksizin bütün çocuklar için geçerlidir.
ben Arnavut’um, belki sizin adetleriniz bizimkilerden daha ağırdır hiç araştırmadım ama bana keyif veren şey ne biliyor musunuz?
her şeyi ama aklınıza gelebilecek her şeyi kendimiz yaptık, ve bunu siz ne yapabilirsiniz diye sormadan biz kendimiz yapacağız dedik.
eve alınan mobilyanın bile kavgası oluyor, herkes söz hakkı buluyor kendinde.
ama ben 8 aylık evliyken evin eşyalarını değiştirsem bir Allah’ın kulu bana laf edemez mesela çünkü ilkini de ben aldım diğerini de.
yani demek istediğim şu ki, bırakın düğün sizden ödensin zaten eşyalarınızı almışlar 10 yıldır sizi bilip eşyalarınızı da almayabilirlerdi.
inanın öylesi sizi daha da sinirlendirirdi. Giden 8 bin TL olacak, ama düğünü yapıp ya ertesi gün altın muhabbetine girerlerse? Ya takılanları almak isterlerse?
mesela bizde kimse böyle bir şeye cüret edemedi takılanların hepsi 1 TL dahi olsa bizdeydi.
hele bir de nişanlınızı seviyorsunuz 10 koca yıl ilişkiyi evliliğe 1 ay kala yıpratmanında bir alemi yok gerçekten.