hangi bankayı önerirsiniz kızlar.bende nikahtan önce onuda ayarlayayım
evet bu aklıma gelmemişti işte.çok saol cnmcnm valla banka olsunda fartetmez..sen iyice araştır...fiyatlarını falan ...bide sana yakın olmasına dikaat et...kasayıda kendi üstüne açtır..eşin falan senden habersiz alıp vermesin die...bak bu önemli kasayi sakın eşinin üstüne falan açtırma...onlar senin altınların bileziklerin...insan altınları gidince anlıyo sıkıntıya düşüyosunda kimse destek çıkmayınca bi köşelerde bu zor günler için bekleselerdi diyosun
evet bu aklıma gelmemişti işte.çok saol cnm
Merhaba kızlar
2 ay kadar önce nişanlandık kısmetse mayıs sonunda düğünümüz var. Düğünün hemen ertesi sabah balayına gideceğiz. Eee malum düğünde takılan altın ve paraları giderken nereye bırakacağımızı şaşırdık. Nişanlım düğün sonu veya gitmeden sabah annemlere veririrz dedi o an bişey demedim sadece sizin evin kapıları çok güvenli falan değil annemlerin evi çok daha güvenli dedim öylece kaldı. Annemde aman kızım laf olur sakın bize bırakmayın dedi. Doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidemlere çok güvenmiyorum hele ki düğün sonunda biz saymadan falan verirsek döndüğümüzde bir kısmını kesin almış olur. Şuanda yaşadığımız bazı olaylara ve hareketlere dayanarak böyle düşünüyorummaalesef. Merak ettiğim siz nasıl yaptınız veya olsaydınız ne yapardınız? Kırıcı ve aç gözlü gibi asla görünmek istemem ama düğünümüzden tutun eşya gelinlik herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruz. Nişanda 1 kuruş dahi harcamadılar, takacakları bileziğin parasından tutun nişan günü giyindiklerini bile nişanlım aldı. Biz zaten kendi düğünümüzün parasını kendimiz vericez onlarda etrafa oğullarına düğün yapmış gibi gösteriş yapacaklar. Birde üstüne düğünde takılanları emanet etmek istemiyorum maalesefki o güveni vermediler bana ((
Sadece ilk mesajını okudum ve hemen yazmak istedim. Ben 8,5 aylık evliyim. Eşimin ailesi maddi olarak hiç mi hiç destek olmadı hep eşim yaptı. Ailem her şeyimi aldı bana hiç borç bırakmadılar sağolsunlar. Eşimin borçlarını ödüyoruz şimdi mobilyaları da perdeleri de her şeyi taksitle aldı. Bizde kızın takılarını kız tarafı erkeğin takılarını erkek tarafı alır sayar, el öpmeye gelince ertesi gün verir. Benim düşüncem eşimin ailesinden alıp kendi anneme vermekti ama kayın validem balayı dönüşünde biz size veririz dedi. Balayından döndük bir gün kayın pederim eşimi aradı paraya ihtiyacımız var küçük altınları bozalım mı dedi. Eşimde bana sormadan tamam kullanın dedi. Zaten paralardan da almışlardı. Eşimin ailesi o altınları bir daha vermedi anlayacağın. Kendi ailemdekiler olduğu gibi duruyor. Kesinlikle verme şimdiki aklım olsa hayatta vermezdim. Böyle yapacaklarını tahmin bile edemedim
allahım hepsini toplayıp kaynayan kazana atmak istiyorum..al benimkini vur seninkilere hayret ya..allahtan korkun biraz ya...kız anaları saklar...oğlan anaları hamuduyla götürür..boğazınınzda kalsın hepsi haram zıkkım olsun emi....
Merhaba kızlar
2 ay kadar önce nişanlandık kısmetse mayıs sonunda düğünümüz var. Düğünün hemen ertesi sabah balayına gideceğiz. Eee malum düğünde takılan altın ve paraları giderken nereye bırakacağımızı şaşırdık. Nişanlım düğün sonu veya gitmeden sabah annemlere veririrz dedi o an bişey demedim sadece sizin evin kapıları çok güvenli falan değil annemlerin evi çok daha güvenli dedim öylece kaldı. Annemde aman kızım laf olur sakın bize bırakmayın dedi. Doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidemlere çok güvenmiyorum hele ki düğün sonunda biz saymadan falan verirsek döndüğümüzde bir kısmını kesin almış olur. Şuanda yaşadığımız bazı olaylara ve hareketlere dayanarak böyle düşünüyorummaalesef. Merak ettiğim siz nasıl yaptınız veya olsaydınız ne yapardınız? Kırıcı ve aç gözlü gibi asla görünmek istemem ama düğünümüzden tutun eşya gelinlik herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruz. Nişanda 1 kuruş dahi harcamadılar, takacakları bileziğin parasından tutun nişan günü giyindiklerini bile nişanlım aldı. Biz zaten kendi düğünümüzün parasını kendimiz vericez onlarda etrafa oğullarına düğün yapmış gibi gösteriş yapacaklar. Birde üstüne düğünde takılanları emanet etmek istemiyorum maalesefki o güveni vermediler bana ((
allahım hepsini toplayıp kaynayan kazana atmak istiyorum..al benimkini vur seninkilere hayret ya..allahtan korkun biraz ya...kız anaları saklar...oğlan anaları hamuduyla götürür..boğazınınzda kalsın hepsi haram zıkkım olsun emi....
benım dugunumde hıç altınım olmadı.. ellerım kollarım hep boştu.. annem bile bır şey takmadı bana.. sadece bır alyansım vardı(((
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?