Düğünde sahte set!!!

eğer maddi durumumuz olsaydı bizde sizin gibi birşey düşünürdük.. mantıklı 5 i bir yerde bence çok manltıklı
canım ben de altın hiç sevmem.52 yaşındayım .kolumda hala yeni yetmeler gibi,ipli,gümüş bileklikler.

elalem ne der olayı zor bir durum.inan bazı şeyleri ,maddi imkanlarımı çok zorlayarak yapıyorum".ele karışmak"tabiri bu olsa gerek.bu yüzden yatırım amaçlı olanlar bana cazip geliyor.sizde illa ki,etrafa karşı bir şey yapmak zorunda hissediyorsanız,beşi biyerde, borçla alınabilir.düğünden hemen sonrada satarsınız.çok çok 40-50 lira zarar edersiniz.

tekrar mutluluklar dilerim size,allah utandırmasın...

Aferin kıs sana takdir ettim kim ne derse desin çok mantıklı düşünüyorsun umarım bir ömür mutlu olursunuz bence birinden bul yada ayıp olur kimse duymasın dersen emitasyon al

benim arkadasimda sahte set takmisti,hic sorun olmadi.
simdi ikinci evini aldi kendisi..altin filan bos isler,akilli olmak gerek

Bencede gereksiz.ihtiyaç halinde satılıncada yarı fiyat bile etmiyor.bildiğim kadarıyla artık kuyumcular kiraya veriyor diye biliyorum

benim inci setim 4 parçaydı, evlendiğimden beri taksam taksam bileziği küpesini 5 kere takmamışımdır.. duruyordu öyleyce kutusunda...eşimle beraber almıştık takılarımı, o gün demiştim yapma almayalım pahalı diye.. o aldı gelinliğin üzerinde inci seviyorum diye.... keşke almasaydım ona mani olsaymışım ogün... sıkıştık bi ara nakit lazım oldu , elalemden istiyeceğimize onu kullan dedim , yarı fiyatına bile gitmedi inan,verdiğimiz paraya acıdım... kiralamak için soruştur yada harika incili falan imitasyonlar var onlara bakın

Benimde altınla aram yok.Altın benim gözümde sadece yatırım aracı.Tarzım değil. GOLDFLAY arkadaşım mantıklı düşüncedesiniz ama inş bu iyi niyetiniz suistimal edilmez

sahte oldugu anlasılmıyor daha gecen gun gordum emitasyon beyaz altın tarzı setleri gayette gercek gibiydi

Ben dugunumde tanidik kuyumcudan bilezik ve set emanet aldim. Sahte takmaniza gerek yok yani.
Dugunden sonra geri veriyorsunuz. Bilmiyorum sizin oralarda da vardir belki bu uygulama.

Benimde altınla aram yok.Altın benim gözümde sadece yatırım aracı.Tarzım değil. GOLDFLAY arkadaşım mantıklı düşüncedesiniz ama inş bu iyi niyetiniz suistimal edilmez
Orasi biraz sans isi iste. Ilk evliligimde verici oldugum ve enazla mutlu olmaya calistim,ama karsi taraf bunu aynen dediginiz gibi suistimal etti. Pacavra muamelesi gordum.
Yalniz 2. Evliligimde durum tam tersi oldu. Ben yine oldugum gibi oldum. Geri donusu simdilik muazzam.

Mütevaziliğini takdir ediyorum:) elbette gereksiz. Bulabilirsin kesinlikle. Bana öğretmenler gününde gelmişti bi işlemeli gold bilezik. Gerçek gibi

cnm kapalı değilim ama burada kapalılar bile görgüsüz gibi set takıyor üstüne hani bazı model setler vardır ya gösteriş olsun diye kaba modelli işte öyle şeyleri bile yakası kapalı gelinliğe takıyorlar. bakalım ucuz 50-60 tl lik birşey bulmaya calışacağız düğnden sonra da seti yok ederim artık :)

ailesi yaşlı sessiz insanlar. bi de babası parayı çok seviyor. burada en azından 6 tane bilezik takılır düğünde ve babasına zar zor yaptıracak bilezikleri dayısıgiller konuştu falan yoksa kp altına para harcamayı sevmezmiş,,,... ailesine söyler yoksa gercek zannedip set parası buluyor düğünü bana yaptırıyor der diye söyleriz ama ağızları sıkıdır duyulmaz diye düşşünüyorum. balayına gideceğimizi de bilmeyecek ailesi

cnm 6 tane bileziği zarzor yapacaklar. Allahtan kollarım ince de fazla gelmiyor bilezikler. mecbur sahte alacağız artık

evet onların takının sahte oldugundan haberleri olmalı yoksa oğluma en pahalısından set aldırmış derler
evet cnm aynen öyle derler o yüzden bilecekler onlar zaten bizim taraftan akrabalar bilmedikten sonra sıkıntı yok onun tarafı o kadar önemli değil

mecburiyet
önceden hep derdim bi evleneyim hiç acımayacağım erkek tarafına herşeyin en iyisini yaptıracağım derdim ama büyük konuşmuşum şimdi onu farketttim

balayına da öyle çok para harcamayacağız ki... gidip de set parası kadar masraflı bi balayı yapmayacağız hatta balayına dünüden 4-5 gün sonra çıkacağz düğünde takılan çeyreklerle falan. 1000 tl den fazla masraf etmeyeceğiz balayına ayrıca... ne yapacağımız nereye gideceğimiz hiç belli değil para olsa önceden rezervasyon yapacağız ama para yok. :) kredi kartından geçecğiz ya da.. set alacak olsak onu da karttan geçecektik yani borç büyüyecek

bende tektaşı taşı zirkon olanlardan aldım cnm 300 tl lik. annem insanların gözüne set takmış görünsün de nasıl takarsanız takın diyor. annem sözlümü çok sever o yüzden annem de yorulmasını istemiyor maddi yönden. düğün de takılan bilezikler bizde kalacak cnm onları satıp borçları ödeyeceğiz. evlenince borç ödemememiş olacağız yani inşallah

haklısın cnm. zaten düğünden sonra kocaeline gideceğim orada yaşayacağız. buraya çok uzak :) takıları pek soran olmaz sanırım unutulur gider. önemli olan o gün millete göstermelik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…