Düğünde sahte set!!!

takıları inceleyecekler mi ?
sadece düğünde herkes bakacak takılar anons edilecek vs , düğün sırasında görecekler diyorsanız, hiç korkmaya gerek yok... uzaktan kimse neyin ne olduğunu anlamaz..
ellerine alıp inceleyecek, kusur arayacak, aaa bu sahte diyecek kadar kimseye fırsat vermezsiniz zaten..

bir de takı törenleri büyük bir hengame oluyor, herkesi öp tebrikleri kabul et...
o sırada boynunuzdaki kolyeyi ne kadar fark edebilirler ki ? gözleriyle gram ölçebilen tanıdıklarınız varsa bilemem :)
ama öbür türlü hiç de fark edilmez sahte mi gerçek mi...

düğünden sonra yakınlarınız görmek isterse, altınlarım bankada duruyor güvenlik amacıyla oraya bıraktık.. evde değil, bir düğünde özel günde falan ancak o zaman alıp takarım herhalde şimdilik güvende dursunlar dersiniz... kapanır gider konu...

olaya da sahte gözüyle bakmayın... kullanabileceğiniz zariflikte altın olmayan şık bir kolye alacaksınız.. hepsi bu :)

Nerden anlayacaklarki? İnternetten al, anlaşılmaz. Alıp ayarına bakacak halleri yok ya

yazıldı mı bilmiyorum; ama 5 adet reşat altın yerine 5'li reşat (yani bir tane büyük aynı grama geliyor.) takabilirsiniz. büyük bir tane, eskiden kırmızı kurdeleyle takarlardı, bence yine kırmızı kurdele olabilir ya da zevkinize uymazsa kuyumcularda başka güzel alternatiflerde vardır. bu arada bende sizi tebrik ediyorum. çok ilgili bir k.validesiniz. umarım eşinizle, evladınızla, gelininizle hep mutlu olursunuz.

sizi çoook takdir ettim uyuym ve iyi niyetinizden dolayı,
bide şu varki ki u benim tespitim masraf ettirmeyen gelinin ne hikmetse değeri daha az oluyor
emitasyon alsanız aileniz arada sorabilir vs, sonra eşinizi yanlış anlayabilirler, bence ya gümüş üstü kaplama yada beyaz altın spor duran uygun fiyatlı bi gerdanlık en makulü bence , hem boynunuz boş kalmaz düğünde hemde kullanabileceğiniz bir şey olur , hemde çevre laf etmemiş olur

mükemmel bir insansınız gerçektende nişanlınızı seviyorsunuz maşallah.. inşallah çok mutlu olursunuz.. setin sahteliği anlaşılmaz alın bitane güle güle takın.. mutluluklar. bu konu bugün içimi ısıttı. aslına kendime yorum yapacak halde değilim ama söylemeden geçmek istemedim.....

gümüş üstü altın kaplamalardan alabilirsin canım asla kararmaz 300civarı gayet iyi yeni gelinsin birileri nişana düğüne davet etse o zamanlarda takar gidersin zaten her gün takılmaz.mantıklı düşünmüşsün tebrikler ben de evlenirken o kırmızı altınları hiç sevmedğimden çok narin düşük ayar bi set aldırdım şimdi özel günlerde takıyorum şık oluyor.önemi olan günün kaliteli geçsin balayında eğlen gez ..

Siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın çünkü kimse gelip sahtemiymiş gerçek miymiş diye bakmazlar.Evleneli 1 sene olacak hala borç ödüyoruz ne gerek var madem istemiyorsan kendini sıkıntıya sokmana takılar takılsın hemen içeriye git takılar çıkart.Kafan rahat olur

Emitasyon set yerine ben olsam günlük takılabilecek varla yok arası incecik bir set alırdım. Kuzenime nişanda 2 set takıldığı halde düğünde gelinliğin üzerine tek taş kolye ucu takmıştı, zarif olsun parıldasın diye. Ya da hiç takmazdım. Sırf insanlar "aa seti var" "aa seti yok" desin/demesin diye, eşimin gözünde sahte takı takan birisi olmak istemezdim.

Ha yok mu, elbette bulabilirsiniz. Büyük bijuterilerde, ışıltılı parıltılı modeller hep var.

ama o zaman set almamış derler yoksa bende inci setler görüyorum çok tatlı...
Ben inci taktim set almadim hic de pisman olmadim, gelinlike cok sık duruyo.

Sahsen sahte takmazdim, kendinle dalga mi geciyon?

Tektasi bile sahte alcaksan hic alma dedim esime. O da hic almadi (cimridir benimki )
Pirlantam varmis gibi yapip da 100liraya tektas takacagima hic takmadim valla.
Kim de ne desiyse dedi.
Inci set guzel oluyo valla

@GOLDFLAY
ben bayıldığım için mücevhere-hele ki altına- gerçeğini alamayınca sahtesini aldım bende altın kaplama bilezikler var. çok olmadı alalı bir yıla yakın oluyor, sık sık kullandım, kararmadı daha. yurtduşından aliexpressden almıştım.inşallah kararmaz. yalnız yarım tur taşlı olanın bir kaç taşı düştü
resimlerini ekliyim bakıyım anlayabilecek misiniz imitasyon mu olduğunu

yoo yeşil veya beyaz altın dan bır set al kullanrsın zarıf bırsey nolcakki ama sevmıyorsan takmam dersen hıc ımıtasyonuda takma basit durur

Ben de set aldırmadım ama sahtesini de takmadım.
İnsanlar konuşmasın diye sokağa atacak 1 liram bile yok.
Hangi bir insanı susturacaksınız ki?
Ayrıca size tavsiyem bu tarz söylemleri duymamak için insanlara gerekli cevapları şimdiden vermeniz. O cevaplar kulaktan kulağa yayılıyor ve size yorum yapma cesaretini bulamıyorlar.

ekle bakalım ya da özelden gönder

şekerim bari kiralayın imitasyon nedir ? ayrıca elalem ne der diye böyle şeyler yapmayın bence kim ne derse desin ne olacak ki

Yok cnm niye belli olsunki.kimseler anlamaz sahte oldugunu.
bosver millet neder diye dusunme sen cebini dusun.
ama belki sahte set olmazsa yani acabami dersen kuyumcularda kolye kupe takimlar var.cok sik duruyolar kibarlar hem altin hemde ucuz.
300 400 civari biseydi.14 ayar degildi zannedersem 8 ayardi.olsun sahte diil enazindan omurluk olur bozdurmazsinda

cok hos durmus hiçte anlasılmıyor canım bende istiyorum aliexpressden alısveriş yapmayı ama kargo ücreti ödüyomuyuz yurt dısından geliyor ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…