- 2 Nisan 2015
- 169
- 195
- 33
- 33
Nerden anlayacaklarki? İnternetten al, anlaşılmaz. Alıp ayarına bakacak halleri yok yaKısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
ben konu sahbi sandm szi. ayrca brn snirlendmedm yoruma cevap yazdm sdce.konu benim değil neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım...ben yazdığınız şeyi sordum sadece
yazıldı mı bilmiyorum; ama 5 adet reşat altın yerine 5'li reşat (yani bir tane büyük aynı grama geliyor.) takabilirsiniz. büyük bir tane, eskiden kırmızı kurdeleyle takarlardı, bence yine kırmızı kurdele olabilir ya da zevkinize uymazsa kuyumcularda başka güzel alternatiflerde vardır. bu arada bende sizi tebrik ediyorum. çok ilgili bir k.validesiniz. umarım eşinizle, evladınızla, gelininizle hep mutlu olursunuz.tam üstüne geldim konunun.dün baktım, kapalıçarşıda bu setlere,en ucuzu(şu anda altın fiyatları almış başını gidiyor.)3-500-4000 tl civarı.satarken yarı yarıya.oğlumun eylülde düğünü var. bu yüzden baktım.
benim gelinim de altın takmıyor.(nişanda taktıklarımızı hiç üstünde görmedim).söyle bir şey düşünüyorum.hani 5'i 1 yerde diyorlar ya.,onu teklif edeceğim,4 adet de bilezik takacağım.beşi biyerde denilen şey.5 adet reşat altın.tanesi 700 tl den,3500 civarı.satarken edeceğin zarar maksimum.tane de 10 lira falan.
ileride bozdururlar,birşeye yatırım yaparlar,biz de kızın takılarının 10 lirasına dahi dokunulmaz.takılar (parada dahil)evlenen çiftlerindir.bu yüzden para edecek şeylerin alınması taraftarıyım.
ama,eğer altın seviyorsa,takarım set olsun derse onada karşı çıkmam.
sizi çoook takdir ettim uyuym ve iyi niyetinizden dolayı,Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
Ben inci taktim set almadim hic de pisman olmadim, gelinlike cok sık duruyo.ama o zaman set almamış derler yoksa bende inci setler görüyorum çok tatlı...
@GOLDFLAYhttp://www.gittigidiyor.com/imitasyon-taki?k=bilezik&sf=8 bu takılar kararma yapıyor mu acaba
yoo yeşil veya beyaz altın dan bır set al kullanrsın zarıf bırsey nolcakki ama sevmıyorsan takmam dersen hıc ımıtasyonuda takma basit dururKısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
masrafsız gelin vallakk böyle gelinde gördü sonunda
@GOLDFLAY
ben bayıldığım için mücevhere-hele ki altına- gerçeğini alamayınca sahtesini aldımbende altın kaplama bilezikler var. çok olmadı alalı bir yıla yakın oluyor, sık sık kullandım, kararmadı daha. yurtduşından aliexpressden almıştım.inşallah kararmaz. yalnız yarım tur taşlı olanın bir kaç taşı düştü
resimlerini ekliyim bakıyım anlayabilecek misiniz imitasyon mu olduğunu
şekerim bari kiralayın imitasyon nedir ? ayrıca elalem ne der diye böyle şeyler yapmayın bence kim ne derse desin ne olacak kiKısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
cok hos durmus hiçte anlasılmıyor canım bende istiyorum aliexpressden alısveriş yapmayı ama kargo ücreti ödüyomuyuz yurt dısından geliyor ya ?@GOLDFLAY
ben bayıldığım için mücevhere-hele ki altına- gerçeğini alamayınca sahtesini aldımbende altın kaplama bilezikler var. çok olmadı alalı bir yıla yakın oluyor, sık sık kullandım, kararmadı daha. yurtduşından aliexpressden almıştım.inşallah kararmaz. yalnız yarım tur taşlı olanın bir kaç taşı düştü
resimlerini ekliyim bakıyım anlayabilecek misiniz imitasyon mu olduğunu
alıntıladığın mesaja eklemiştim ama görünmüyor mu kiekle bakalım ya da özelden gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?