Düğünde sahte set!!!

bence tavrın çok mantıklı
bende altın takmayı değil gümüşü severim
ama bence sahte takıya 200 - 300 vermek de mantıklı değil eğer o meblağlardaysa onlar onun yerine incecik altn zincirler var ucuna basit kolye uçları takabildiğin yada inci set
hem normal zamandada kullanmış olursun hem boşa para gitmez

Bir tanidiktan alin bari hicmi etrafinizda seti olan biri yok .gel benim seti kiraliyim sana

kiralama işi var mı ki bunda da ya set takılması elzem mi

Çok gereksiz bir takı
takmayacaksan ucuz da olsa para vermeye gerek yok
sahtelerin rengi çok sarı olduğu için anlaşılıyor

sen simdi rezil olmıyım elalam ne der diye takıcaksın peki altından anlayan o yakın akrabalar anlamıcakmı zannediysoun
kuzenın dese ayy kız bu sahte anennin yanında valla ne balayı kalır ne rezillk
altından anlayan herkez anlar setin sahte oldugunu heleki 100 liralık set tipinden daha belli oluyo bırak dokunmayı elle bakmayı

Boynuna yapışıp ayarına bakıcak değiller ya nerden anlasınlar şimdiki sahteler orjinalden daha gerçekçi duruyo :)
altın takan herkez anlar bu kız zaten elalemin agzına laf vermesin diye takıcak sahsen ben daha önemünde olsun 8 ayarmı 14 mü belli oluyo dokundun farzet aaa bu sahte kız dedin sonra rezilllk gelsin diz boyu

canım benim setim var taşsız 24 ayar hiçte öyle dediğin kadar zarar etmiyor 200 lira filan ancak

taşlı 14 ayar sete 3 bin verirsen dediğin kadar edersin

benimki şöyle bir tarz
24 ayar set olmaz tatlım 24 ayar altının islenmemis ham halien denir bu 22 ayar pres set aklında olsun ayrıca tabiki bi zarar var cünkü farzet altının gramı 100 lira ama sen set alırken 100 liradan degil 110 liradan alıysoun ama bozarken normal bileizk bozma hurda fiyatına yanii 92 liradan bozarsın o yüzden en az 3 4 sene beklemen laım yani 4 bine aldıgın bi sette 900 1000 tl gibi bi zararın olur oyle 200 e asla kurtulamazsın...

Bence de bilezikleri aldığınız yerden kiralayin anlaşılmasın diye imitasyona 200 300 verme değmez. Kiralama işini araştır bence canım.

Bende seti gereksiz bulanlardanım. Sırf annem ısrar ettı dıye almıştık düğünde. Tanıdık kuyumcumuz vardı tüm takı alışverişini ordan yaptık. Set için bize kolaylık sagladı 1500 liraya set aldık ve anlaştık düğünden sonra geri teslim ettik ve paramızı geri aldık sizde oyle yapabilirsiniz

Gerçek gibi bileşikler var. beğendiğiniz uygun bir seti hatıra olarak alsanız da bileşikleri initiated taktırdı parasını alsanız. Hem size bir hatır kalır , hemde Kuyumculara hiç para kaptırmamış olursunuz.
Mutluluklar bu arada, hayata bakış açınız mutlu olmaya çok müsait olduğunu düşünüyorum. Esiniz kıymetini bilsin inşallah

İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz ve sizin gibi gelinin kıymetini önce eşiniz, sonra ailesi iyi bilir.

Konuya gelince, çok mantıklı düşünüyorsunuz.
Benim de ömrümde takmayacağım setlerim oldu maalesef.
Bir dünya para veriliyor bunlara.
Kimse beni dinlememişti, istemiyorum dediğimde.
Siz dinletin lütfen.
Her baktığınızda içiniz gidiyor, kızıyorsunuz, sinirleniyorsunuz ve algı olarak çevrede 'size biçilen değer' olarak görülen o maddeyi camdan atasınız geliyor...
Birçok bijuteride bile imitasyonlar mevcut.
Gidin, ordan alıverin.
Yeter ki çevrenin gönlü olsun.

Sahte setle gosteris mi yapicaksiniz anlamadim ben.. bence hic takma sahtesini komik olur .. gercegini almak istemiyorsanda kimseye laf dusmez senin tercihin .. hic birini takma o zmn sonucta millet nisana taki merakindan gelmioki .. ah oyleleride var tabikide

Canim bende 5 ay once evlendim. Bende istemedim takmam etmem diye . Esimin durumuda iyi degildi o kadar cok ama hic borsey istemeymce o kdr yuz buluolrki o kadar pismanimki keske en basinda istenilseydi diyorum gervi sana y bilzeik takicklrmis :) bana 4 tane tktilr 800 tlye bpzdrdm tanesini dusunun iscilik falanda yok 8 grmi neymis tanesi... bunj bilseydim bozdurunca iscilik olmayan setlerden aldirirdm muhakak hos esinin cebjnden vikmiyor mecbur yapmak zorunda kaliolr cocuklari icin.. ama tabi senin durumlari bilmiyorum. Ben zamaninda vok dusndum.ne yaranfim.ne baska birsey o yuzden bence karari kendon vermelisin yasadiklarinoz dugun ailsvrisi vs. Lafa gelince bemim.kv herseyi yapar istedgmden degil bi bohca bile gtrmedilr ne biliyim kina elbisemi bile bnm aolem aldi durumlri bizimkilerinde ayniydi bi kere bile tksr etmedi mesela ic camasiri vs hic birsey gormedim o yuzdn esime uzulup aldrmdgm icjn cok pismnim ben mesela.. ayrica ne istrsen oste yine esinle senin oluck.. balayina gitmk istiyorsnda cnm set yerine besi bi yerde yaptir ister ceyrektn ister tam.altindan hem gerdnnda dolu olur hem ceyrekten yaptirrsan o kdr parada etmez hem gervktn birsey tkmis olurlr 5 ceyrek de olsa ceyrektir sonucta hatta bi tanesini tam.altinda aldirblrsin kenrlara ceyrk mesela inan elinize cika gelicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…