altın takan herkez anlar bu kız zaten elalemin agzına laf vermesin diye takıcak sahsen ben daha önemünde olsun 8 ayarmı 14 mü belli oluyo dokundun farzet aaa bu sahte kız dedin sonra rezilllk gelsin diz boyuBoynuna yapışıp ayarına bakıcak değiller ya nerden anlasınlar şimdiki sahteler orjinalden daha gerçekçi duruyo :)
24 ayar set olmaz tatlım 24 ayar altının islenmemis ham halien denir bu 22 ayar pres set aklında olsun ayrıca tabiki bi zarar var cünkü farzet altının gramı 100 lira ama sen set alırken 100 liradan degil 110 liradan alıysoun ama bozarken normal bileizk bozma hurda fiyatına yanii 92 liradan bozarsın o yüzden en az 3 4 sene beklemen laım yani 4 bine aldıgın bi sette 900 1000 tl gibi bi zararın olur oyle 200 e asla kurtulamazsın...canım benim setim var taşsız 24 ayar hiçte öyle dediğin kadar zarar etmiyor 200 lira filan ancak
taşlı 14 ayar sete 3 bin verirsen dediğin kadar edersin
benimki şöyle bir tarz
Bunun adi ask..canım o yuzdenmecburiyet
önceden hep derdim bi evleneyim hiç acımayacağım erkek tarafına herşeyin en iyisini yaptıracağım derdimama büyük konuşmuşum şimdi onu farketttim
yoo resat altınlı bi set al 100 lira hemde 2000 de cebind e kalır balayına gidersinvalla bu iş beni bayıyor en sonunda gidip seti alcam 2000 tl ye :)
sağol canımçok güzel cnm güle güle kullan :) kaç paraya aldın acaba?
gold bacım Gülaylar altın ın sitesinde gördüm baya bi tarz gerdanlık kolye vs çok indirimde ve de k.kartına 4 taksitmişvalla bu iş beni bayıyor en sonunda gidip seti alcam 2000 tl ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?