çok teşekkür ederim.mükemmel bir insansınız gerçektende nişanlınızı seviyorsunuz maşallah.. inşallah çok mutlu olursunuz.. setin sahteliği anlaşılmaz alın bitane güle güle takın.. mutluluklar.bu konu bugün içimi ısıttı. aslına kendime yorum yapacak halde değilim ama söylemeden geçmek istemedim.....
çok güzel cnm güle güle kullan :) kaç paraya aldın acaba?@GOLDFLAY
ben bayıldığım için mücevhere-hele ki altına- gerçeğini alamayınca sahtesini aldımbende altın kaplama bilezikler var. çok olmadı alalı bir yıla yakın oluyor, sık sık kullandım, kararmadı daha. yurtduşından aliexpressden almıştım.inşallah kararmaz. yalnız yarım tur taşlı olanın bir kaç taşı düştü
resimlerini ekliyim bakıyım anlayabilecek misiniz imitasyon mu olduğunu
hakkında hayirlisi olsun.balayına da öyle çok para harcamayacağız ki... gidip de set parası kadar masraflı bi balayı yapmayacağız hatta balayına dünüden 4-5 gün sonra çıkacağz düğünde takılan çeyreklerle falan. 1000 tl den fazla masraf etmeyeceğiz balayına ayrıca... ne yapacağımız nereye gideceğimiz hiç belli değil para olsa önceden rezervasyon yapacağız ama para yok. :) kredi kartından geçecğiz ya da.. set alacak olsak onu da karttan geçecektik yani borç büyüyecek
cnm haklısın da işte annem takıntı yapıyor sahte mahte birşey takın boynun hem boş kalmamış olur diyorBen de set aldırmadım ama sahtesini de takmadım.
İnsanlar konuşmasın diye sokağa atacak 1 liram bile yok.
Hangi bir insanı susturacaksınız ki?
Ayrıca size tavsiyem bu tarz söylemleri duymamak için insanlara gerekli cevapları şimdiden vermeniz. O cevaplar kulaktan kulağa yayılıyor ve size yorum yapma cesaretini bulamıyorlar.
sağol cnmhakkında hayirlisi olsun.
cnm haklısın da işte annem takıntı yapıyor sahte mahte birşey takın boynun hem boş kalmamış olur diyor
kk böyle gelinde gördü sonunda
en mantıklısını yapıyosun canım benim kayınvalidem de istersen set yerine bir bilezik daha yapalım dedi. bende set aldırmıcam ilerde sattığında bi değeri yok çünkü ,bir gün içinde o kadar para vermek mantıksız bana göre, en iyisini yapıyosun canım, şimdiden mutluluklar :))Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
cnm sete verecek 500 tl den fazla paramız yok alsak kredi kartından geçeceğiz o yüzden uygun bir şey diye sahte set düşündüm. yarın kavga esnasında dermiyim allah dedirtmesin inşallah. o da benim için çok fedakarlıklar yaptı. atanamadığım halde bunu sorun etmedi o da onu yüzüme vurabilir ama allah o duruma düşürmez inşallahEğer ileride bir kavga esnasında,düğünde sahte sete bile razı olacak kadar fedakardım demeyeceksen yap.
Ama bana bu sahte set olayı saçma geliyor.İlle de set olacak diye birşey yok.Milletin düşüncesine göre mi yaşayacaksın.Set yerine bilezik aldırabilirsin.Ya da güzel bir kolye takımı.Düğününden hatıra kalır sana.Bugün kullanmıyorsun.Yarın öbür gün fikrin değişebilir.
tşkr ederim. evet aslında dediğiniz gibi de olabilir haklısınız. artık bakalım bu set işi nasıl hallolacakcanım ben de altın hiç sevmem.52 yaşındayım .kolumda hala yeni yetmeler gibi,ipli,gümüş bileklikler.
elalem ne der olayı zor bir durum.inan bazı şeyleri ,maddi imkanlarımı çok zorlayarak yapıyorum".ele karışmak"tabiri bu olsa gerek.bu yüzden yatırım amaçlı olanlar bana cazip geliyor.sizde illa ki,etrafa karşı bir şey yapmak zorunda hissediyorsanız,beşi biyerde, borçla alınabilir.düğünden hemen sonrada satarsınız.çok çok 40-50 lira zarar edersiniz.
tekrar mutluluklar dilerim size,allah utandırmasın...
güzel dilekleriniz için çok teşkkür ederim :)Aferin kıs sana takdir ettim kim ne derse desin çok mantıklı düşünüyorsun umarım bir ömür mutlu olursunuz bence birinden bul yada ayıp olur kimse duymasın dersen emitasyon al
çok teşekkür ederim.
benim tek istediğim bi an evvel düzenimizi kurmak. sözlüm benim için çok fedakarlıklar yapıyor öğlenleri masraf olmasın diye 2 buçuk liralık köfte ekmek yiyorbende onun için bi şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.
çok teşekkür ederim..Allah herşeyi gönlünüze göre versin. ailende sende sözlünde hepiniz bu fedakarlıklarınızın karşılığını alırsınız, çünkü mütevazi insanlarsınız. çok aklı başında hareket ediyorsunuz.
yuva yapana rabbim yardımcı olurmuş, size de olur inşAllah. çok güzel emitasyonlar var, inan ki hiçkimse birşey anlamaz.
inşallah benimde anlaşılmaz :)Ben de sahte aldirdim esime valla kimse de anlamamisti hem de bildigin bijuteriden 20-30 lirayaisil isil parliyor zaten anlasilmiyor iciniz rahat olsun :)
çok teşekkür ederim cnm benim duaların için Allah senden razı olsunSiz çok güzel bir çiftmişsiniz ya.
İnşaallah ömür boyu mutlu olur, birbirinizin kıymetini bilirsiniz.
Allah size nimetlerinden bol bol versin.
sağolun. bir araya gelmek için mecburen..Helal olsun konu sahibi. Mantikli hanimmissin
daha ne gelinler var :)kk böyle gelinde gördü sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?