Düğünde sahte set!!!

çok teşekkür ederim.
benim tek istediğim bi an evvel düzenimizi kurmak. sözlüm benim için çok fedakarlıklar yapıyor öğlenleri masraf olmasın diye 2 buçuk liralık köfte ekmek yiyor bende onun için bi şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.

çok güzel cnm güle güle kullan :) kaç paraya aldın acaba?

hakkında hayirlisi olsun.

cnm haklısın da işte annem takıntı yapıyor sahte mahte birşey takın boynun hem boş kalmamış olur diyor

cnm haklısın da işte annem takıntı yapıyor sahte mahte birşey takın boynun hem boş kalmamış olur diyor

Allah herşeyi gönlünüze göre versin. ailende sende sözlünde hepiniz bu fedakarlıklarınızın karşılığını alırsınız, çünkü mütevazi insanlarsınız. çok aklı başında hareket ediyorsunuz.
yuva yapana rabbim yardımcı olurmuş, size de olur inşAllah. çok güzel emitasyonlar var, inan ki hiçkimse birşey anlamaz.

Gerçeğinden ayırt edilebilir mi bilmem zaten altından pek anlayan biri de değilim ama vardır mutlaka.
Ben de evlenirken senin gibi düşündüm hep. Sahte set falan da almadım.
Hatta ev kredisi alabilelim diye kredi borçlarımızı kapattım. Düğünden sonra da altın namına bir alyansımız kaldı.

kk böyle gelinde gördü sonunda

Aaa öyle demeyin alınırım.
Piyasa benim kadar tok gözlü gelin görmemiştir. Zaman zaman enayi gibi hissetsem de öyleyim valla.

Ben de sahte aldirdim esime valla kimse de anlamamisti hem de bildigin bijuteriden 20-30 liraya isil isil parliyor zaten anlasilmiyor iciniz rahat olsun :)

en mantıklısını yapıyosun canım benim kayınvalidem de istersen set yerine bir bilezik daha yapalım dedi. bende set aldırmıcam ilerde sattığında bi değeri yok çünkü ,bir gün içinde o kadar para vermek mantıksız bana göre, en iyisini yapıyosun canım, şimdiden mutluluklar :))

cnm sete verecek 500 tl den fazla paramız yok alsak kredi kartından geçeceğiz o yüzden uygun bir şey diye sahte set düşündüm. yarın kavga esnasında dermiyim allah dedirtmesin inşallah. o da benim için çok fedakarlıklar yaptı. atanamadığım halde bunu sorun etmedi o da onu yüzüme vurabilir ama allah o duruma düşürmez inşallah

tşkr ederim. evet aslında dediğiniz gibi de olabilir haklısınız. artık bakalım bu set işi nasıl hallolacak

Siz çok güzel bir çiftmişsiniz ya.
İnşaallah ömür boyu mutlu olur, birbirinizin kıymetini bilirsiniz.
Allah size nimetlerinden bol bol versin.

çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…