Ahahahasüpermiş eltin olabilir miyim? Hiç hazırlık falan yok, git hazıra kon süper tam hayalimdeki gibi
Şaka şaka istemeyen birine her halükarda kötü gelir anlıyorum seni
ama bunlarin derdi balayi. borc edinmek istemiyorum o yuzden sahte takmayi planliyorm dese eyvallah. ama diyoki setin parasina balayina cikmayi düşünüyorum diyo. tabi herkesin hakki balayi ben anlayisla karsiliyorum. ama takmislar gibi gostereyimde aslnda cakma set takayim dugunmde diyo. bilemiyorum ya. herkesin kendi karari. gelinglinin boyun kismi aciksa inci falan taksn o zaman setin yoklgu belli olmasn.Erkek arkadaşım yeni atandı. 2 700 maaş alıyor ve 1200 tl her ay borca gidiyor. 700 tl aylık giderleri derken 700 tl ancak atıyor köşeye. Ben atanamadım o atandı evlendiiğimizde ben bir süre çalışamayacağım kpss ye hazırlanacağım çünkü ve tek maaş ile kolay olmuyor ve o da çalışmıyor olmamı sorun etmiyor bende ona elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum mecbur. ailesi biraz cimri... sadce 6 tane bilezik yapabilecekler düğün yeri masrafını da ailesine yaptırmaya çalışacak bir kısmını kendisi destek olmaya çalışacak. eşyaları benim birikmişim var 12.000 civarı. ben alacağım eksik kalanları evlenince takılan paralardan alacağız. yani zor şartlar altında bi araya geleceğiz. ben altın set taksam hiç bana mutluluk vermez ama onunla bi an evvel evlenip yuvamızı kurarsam mutlu olurum. arada aşk sevgi olunca bazı şeyler aranmıyor maalesef. millete göstermelik yapılacak insanlar mecbur bırakıyor. şu an borç ödüyor ve düğüne kadar 10.000 tl kadar borcumuz kalaacak onuda babasının taktığı bilezikleri satıp kapatacağız evlenince borçsuz olmak için. mecbur böyle taktikler yapmak zorundasın yoksa evlilik zor
Buda iyiydii beaaa..güldürdün benii..Kizlar her konuda buyuk konusun da dugun konusunda konusmayin, biz sevgilimle asla dugun yapmayiz igggk bogggk derdik. Sonra kendimizi cifte dugunle, dovmeli gelin-uzun sacli damat karsilikli arabada bes evde onbes oynarken bulduk
Hahahaha:) bu çok güzeldi ama :)Kizlar her konuda buyuk konusun da dugun konusunda konusmayin, biz sevgilimle asla dugun yapmayiz igggk bogggk derdik. Sonra kendimizi cifte dugunle, dovmeli gelin-uzun sacli damat karsilikli arabada bes evde onbes oynarken bulduk
Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
konu benim değil neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım...ben yazdığınız şeyi sordum sadecesen ne dediginin farkndamisin. balayina gideyim diye taki istemiyorum diyosun. pardon set istemiyorum diyosun. istemiyosan cevrendekilere ben istemedim diye soyleyebilirsin. sahte taki alip da takmakda neymis. emin ol o takinin sahteligo anlasilirsa daha cok mahcup olursun. bozdurunca zarar ettigimiz iicin set aldirmadim diyebilirsin.
yeni atanmış ve maaşı 2700 müş canım evlilik zor beaaaa..Ben de şunu anlamıyorum.
Düğün için takı parası denkleştiremeyen adamla evlilikte maddi geçim nasıl olacak?
İlla ki yüz milyarlık alsın demiyorum da bütçesine uygun bir set takabilir.
Yanlış anlamayın da ben erkek olsam utanırım,karıma sahte set almaya,takmaya...
Aynen sizin gibi düşündüm ve düşündüğümu yaptım :) Hiç pişman değilim. Asla takmayacagim birsey için dünya kadar zarar edemezdim. Ben Eminönü de takı satan yerler var oradan çakma bir set aldım kimsede anlamadı.Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
6yil onceydi 100 lira civari bi fiyatti,tasina veya sikligina gore degisiyor fiyatlari,kac yil gecti hala ayni duruyo bozulma olmadi dusun.kaç paraya aldınız acaba :)
Evlilik de zor geçim de zor tabii.yeni atanmış ve maaşı 2700 müş canım evlilik zor beaaaa..
sana bir iyilik yapayım olmuşken bu olsun bari http://www.n11.com/trabzon-taki-seti-altin-kaplama-kararma-yapmaz-P24949135
orjinal gibi bu ya.Evlenirsem ben de bundan alayım bari
canım bence olmassa hiç olmasın, olursada düzgün olsun. başkalarına ne sizin takacağınız setten? yakınlarla, akbrabalarlada konuşur, anlatırsınız.Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?