Düğünde sahte set!!!

Ahahaha süpermiş eltin olabilir miyim? Hiç hazırlık falan yok, git hazıra kon süper tam hayalimdeki gibi
Şaka şaka istemeyen birine her halükarda kötü gelir anlıyorum seni

Bekar kaynim kalmadi olsa verirdim
kesinlikle istemeyene eziyet her turlu... ben baskasinin dugunune gitmeyi bile sevmem ki

ama bunlarin derdi balayi. borc edinmek istemiyorum o yuzden sahte takmayi planliyorm dese eyvallah. ama diyoki setin parasina balayina cikmayi düşünüyorum diyo. tabi herkesin hakki balayi ben anlayisla karsiliyorum. ama takmislar gibi gostereyimde aslnda cakma set takayim dugunmde diyo. bilemiyorum ya. herkesin kendi karari. gelinglinin boyun kismi aciksa inci falan taksn o zaman setin yoklgu belli olmasn.

Kizlar her konuda buyuk konusun da dugun konusunda konusmayin, biz sevgilimle asla dugun yapmayiz igggk bogggk derdik. Sonra kendimizi cifte dugunle, dovmeli gelin-uzun sacli damat karsilikli arabada bes evde onbes oynarken bulduk
Buda iyiydii beaaa..güldürdün benii..

Bak canım Gittigidiyor'da imitasyon takı aratır Trabzon seti bile var fiyatları 100 120 tl aralığında ben alışverişimi oradan yapıyorum birçok gördüm ve gerçekten görünüşte ayırt edilmiyor. Hatta kelepçe bilezikler bile gördüm.

konu benim değil neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım...ben yazdığınız şeyi sordum sadece

yeni atanmış ve maaşı 2700 müş canım evlilik zor beaaaa..

Aynen sizin gibi düşündüm ve düşündüğümu yaptım :) Hiç pişman değilim. Asla takmayacagim birsey için dünya kadar zarar edemezdim. Ben Eminönü de takı satan yerler var oradan çakma bir set aldım kimsede anlamadı.

amaaann ne yoruyo insanı bu takı işleri.Benim de ablam evleniyo,hayatta altın kolye bilezik vs takacak insan değildir,zaten piercingi falan var,tarzı değil yani. Yine de bütün arkadaşlarım "ablan o senin,altın kolye tak hatırası olsun" falan diyorlar. Hatırası olursa bozduramaz,zaten kolye de takmaz ne işe yaradı yani.Bilezik alayım diyorum sağımdaki diyo "bozdurunca değer kaybeder" başka bişi diyorum solumdaki diyo "bozdurunca değer kaybeder"
en son sinirlerime hakim olamayıp para takıcam o olacak gibi geliyo :)))
Bence konu sahibi düşüncesinde çok haklı,kendi bütçelerinden gidecekse neden elaleme gösteriş olsun diye set alınsın ki?
İyi düşünmüş bence..
bu arada kuyumcularda altın kiralama diye birşey vardı zamanına haberlerde,ona da bakabilir

takı takmak istememeni anlıyorum.
ama sahte de takma yani hiç takmaya bilirsin.
kimseyi de ilgilendirmez bu.
ben de sevmem takı seti almayı da hiç düşünmedim.
halende gereksiz geliyor bana.
bilezikleri ayrı aldım, alyans, tektaş, saat ve küpe aldım ayrı ayrı.
zevkine göre alırsın hepsi aynı olmak zorunda değil.
şimdilerde kar tanesi kolyeler hoşuma gidiyor onlardan almak istiyorum

Bende evlenme teklıfı edılırken erkek arkadaşım benı kuyumcuya goturdugunde ''300TL'' lik sahte tektaş begenmıstım.. Hatta erkek arkadaşım dalgasını gecerdı hala taksıdını oduyorum dıye... İmkanlar varken tercıh etmezseniz ayrı ama sahte set olayına esınızı düşünerek gırısıyorsanız takdıre sayan..

Dugunden sonra takılarınızın nerede kalacağı da onem arz edıyor.Sayet annenız de set alınması taraftarıysa.. Ki ıncelemek ısteyebılırler Dıkkat etmek gerek..

canım bence olmassa hiç olmasın, olursada düzgün olsun. başkalarına ne sizin takacağınız setten? yakınlarla, akbrabalarlada konuşur, anlatırsınız.

Çok gördüm gelin değilde yakınlarının düğünü için üçlü burma almış sahtesinden hiç anlaşılmıyor bir de Trabzon seti göndüm hiç anlamadım bence kimseden istemeyin yerin kulağı var miller gereksiz dedikodu çıkarıyor alın sahtesini takın kimse bilmesin
Benin kv nişanda saat almayın dedim ısrarla saat takmıyorum yok yok saatsiz olmaz dedi aldı alması gerekenleri almadılar almaması gerekeni aldılar sonra da sağda solda konuştu

konu başlığındaki ünlemleri görünce düğününde sahte set takıldı da onu yazacaksın zannettim
bence de mantıklı kararın.
bende kendi düğünümde imitasyon pırlanta kolye takmıştım.
ama ben bana set aldılar diye göstermek yerine gelinliği tamamlasın diye almıştım.
kayınvalidem de onun yerine fazladan bir bilezik takmıştı.
kullanmayacağım birşey için masraf çıkartmak istemedim.
benim takıyla pek alakam yok hatta sağ kulağımın deliği kapandı çoktan.
bir kolye taksam günün yarısında çıkarıyorum sanki boynuma yük gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…