Düğünde sahte set!!!

bizim memlekette de geline set takılır
set için zarar gözüyle bakana onun yerine bilezik takılır

eşinin ailesi alacaksa yerine bilezik aldırabilirsiniz
ama ailesi takacaksa.. takmayacaksa da sahte emitasyonlar varmış anlaşılmayan takabilirsiniz bence de

Ama sunu soyleyim eger esin ya da ailesi bunu yaptigindaki ozverini gormez de tam tersi bakarlarsa olaya ilerde uzulebilirsin. Esinin tutumu onemli.

Bu yoruma katılıyorum. Siz şu an gayet erdemli davranarak hem eşinizin ailesini utandırmamaya, hem de elalemin "bak değer vermediler kıza" demesini engellemeye çalışıyorsunuz. Burada önemli olan, eşinizin ailesi bunun kıymetini bilecek mi? Sahte alınacağından onların haberi olacak mı, yoksa onlar "oğlum bizim için en güzelini aldı biz de taktık" mı diyecekler?

O nasıl bir yanılsamadır ya hu siz de abartmışsınız, insan şaşırır da bu kadar da şaşırmaz
Straplez gelinliğimi çekiştirerek Azizeye göbek attığımı hayal ettim de

Oluyor oluyor, bi bakmissin taki toreninde dikiliyorsun, terli teyzeler berber dayamasi gibi yek vücut sarilip saatlerce yapilan porselen makyajini sulu sulu opuyorlar
cocuklar gelinliginin kuyruguna basiyor, sen 3 de ikisine viski katilmis kolanin dibine vurup herkesi ikiser tane gormeye basliyorsun, sonra zaten piyanist santor amca ne calsa ayni ritmde anlamsizca sallaniyorsun

ben de hiç sevmem bilezik, set vs... bilezik tamam yatırım olur dedim ama set kullanmayacağım için istemiyordum. yok dediler, olmaz dediler, laf edilir dediler zorla alıp taktılar onun yerine 2 bilezik fazla olsun bari millet konuşacak diye ne gerek var dedim, dinlemediler. Ne oldu? düğünden sonra bozdurduk zarar ettik
konuşan 2 gün bilemedin 3 gün konuşur. kullanmayacaksan boşuna zarara girmeyin bence.

Bence çok mantıklı düşünmüşsün. Bizim orada da bilezikler bir yana, set takılması damadın maddi durumunun göstergesi gibi kabul edilir. Bende hiç sevmem takı. Ne diyeceklerini önemsemeden ben aldırmadım. Hiç takmayacağım bir şeyin yıllarca borcuna katlanamazdım.

evet onların takının sahte oldugundan haberleri olmalı yoksa oğluma en pahalısından set aldırmış derler

Al bendende o kadarr..

Anladım olayın şaşkınlığını azaltmak için kafayı bulmuşsun. E bu da bir çözüm yöntemi yani Düğünü bir sinir krizi geçirmeden atlatabilmişsin, bu da önemli bir nokta :)

Eğer gelininde benm gibiyse takı sevmiyorsa hele altından nefret rdiyorsa çok çok mantıklı. kayınvalidem e bunu ben önerdim. O da bana 5 bilezik bir set alcaktı. Dedim set almayalım 5i bi yerde alalım. Hem sen takmış ol hem bende paramızı çöpe atmış olmayayım. O da kabul etti. ikimizde gayet memnun olduk bu durumda:-D

valla ben seni tuttum şaşırttın yaa bizi ama olaya senin pencerenden bakınca o kadar haklısınki gerçeğe yakın sahteleri var asla anlamazlar canım ve muhakkak balayına gitt dediğin doğru bende hiç takamamıştım ev için lazım oldu bozalım dedik o kadar ucuza gittiki aferim sana akıllı kızsın vallaaa..

Helall olsun sana iyi kaynanalardannn..

Ben de şunu anlamıyorum.
Düğün için takı parası denkleştiremeyen adamla evlilikte maddi geçim nasıl olacak?
İlla ki yüz milyarlık alsın demiyorum da bütçesine uygun bir set takabilir.
Yanlış anlamayın da ben erkek olsam utanırım,karıma sahte set almaya,takmaya...

parası yok değil takmayacagı için aldırmak istemiyor

Anladım olayın şaşkınlığını azaltmak için kafayı bulmuşsun. E bu da bir çözüm yöntemi yani Düğünü bir sinir krizi geçirmeden atlatabilmişsin, bu da önemli bir nokta :)

Aynen aynen :)
Bi de biz dugun istemiyoruz dedik, esimin ailesi dugunsuz olmaz biz memlekette.dugun yapicaz, sabah gelin dugune katilin donun dediler (cidden de oyle oldu davetiyeyi bile gormedik biz, misafir gibi gittik geldik) babam onlarin dugun yapacagini duyunca geri kalir mi ben de yapicam dedi, dolayisiyla biz cumartesi kendi ailemin pazar esimin ailesinin dugunune katildik
ikisinde de ne dugun mekani ne davetiye hicbir seyden haberimiz yoktu gittik millete eglence olduk döndük resmen

yedirilemeyecek şeyin ne olduğunu anlayamadım?yani sorumu yanlış anlamayın.gerçekten anlamadığım için soruyorum..sahte takmak mı?
sen ne dediginin farkndamisin. balayina gideyim diye taki istemiyorum diyosun. pardon set istemiyorum diyosun. istemiyosan cevrendekilere ben istemedim diye soyleyebilirsin. sahte taki alip da takmakda neymis. emin ol o takinin sahteligo anlasilirsa daha cok mahcup olursun. bozdurunca zarar ettigimiz iicin set aldirmadim diyebilirsin.

Ahahaha süpermiş eltin olabilir miyim? Hiç hazırlık falan yok, git hazıra kon süper tam hayalimdeki gibi
Şaka şaka istemeyen birine her halükarda kötü gelir anlıyorum seni

canım olabilir bence de.swaroski çok güzel setler var.hem takabileceğin modeller olur hem de swaroskinin özelliği pırlantadan zor ayırdedilebilmesidir.git oradan hoş bi şeyler bak 300-400 tl civarı tutar.bence 100tl lik set belli eder kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…