çok teşekkür ederim saolun..Bu yazılarımızı annenizede okutun
annenizin gözlerinden öperim
Eh araya para girince bu yaşanılanlar normal sen aldın ben aldım ben çok harcadım sen az harcadın falan filin böyle uzar gider e bunlar ayrılmaya sebep mi değil.. Evlencen meecbuurçok ii bir insandı ben inanamıyorum şu an kin tavırlarına. 6 sene çok uzun bir zaman. okadr emindim ki çok mutlu etceğinden. şoktayım. hergün sinir stres içinde geçiyo. bi de çalışıyorum. hafta sonu böyle üzüntüyle geçiyo.
kızlar bana bi akıl verin
canım onun aramasını bekliyorum.. aramadı kaç gündür. ben aramam onların araması gerekyo..Hiç mi yapılacak birşey yok? O kadar emeğe yazık değil mi? Bence eşyalardan önce bi arayıp konuş nişanlınla.
Ama diyorsan ki ben zaten kafamda bitirdim, buraya da gaza gelip bitirmek için yazdım. Birşey diyemem. Aslında sen ne kadar anlatsan da biz ilişkinizi bilemeyiz ki.
Ve biz tek taraflı biliyoruz olayları. Kim bilir o da neler yaşıyordur içinde. Yahu söylesene kim ister evliliğe 5 kala bitirmeyi. Ve inan bana gerçekten böyle zamanlarda şeytan dolanıyo. Karşına al konuş. Ne bu çocuk oyuncağı mı al mektubunu ver mektubumu diyeceksin. Koskoca insanlarsınız. Bitecekse de bi konuş bakalım. Yoksa bunun geri dönüşü olmaz. Ara sen nişanlını bakalım o ne diyecek bunlara.
anlaştık :) evlenirsem yazarım.Eh araya para girince bu yaşanılanlar normal sen aldın ben aldım ben çok harcadım sen az harcadın falan filin böyle uzar gider e bunlar ayrılmaya sebep mi değil.. Evlencen meecbuurBenim adımı da yaz pabucuna ayşe
canım onun aramasını bekliyorum.. aramadı kaç gündür. ben aramam onların araması gerekyo..
yarın da bekliycem. yarın da ramazsa toplayıp arıycam. gaza gelmek değl bu.
ben okadr mutluydum ki şundan üç ay önce..
okadr çabaladık uğraştık hem çalıştık hem eşya baktık araştırdık. sadece 3 ay ev baktık sokak sokak
bi herşeyi eve koymak kaldı. böyle oldu işte....
Bence cok sorun yasarsin evlenince nisanlin ve ailesiyle hayatin izdiraba doner gibime geliyo ilerde bosanmaktansa simdi ayril belli sorumsuzlar kapindan ayrilmammasi lazimken aramiyo bile kustahlik yani bu devir mi degisti anlamadim erkek tarafi kiz kiz tarafi erkek gibi olmus ev mi sldin bide keske evlenmeyi bekleseydin hayirlisi bide aralari okumadim da resmi nikah yaptinizmi[/QUOTE
Düğünde yapılcaktı nikah
Sen bilirsin ama öyle aile hiç çekilmez bizimde aynı şekilde oldu bana hiç bişey almadılar ve üstüne üstelik düğünden sonra babası aradı düğünde takılan altınları benim dedi ayrıl gitsin ilerde sorun yaşamaMartta nişanlandım. ondan önce de 6 yıldır sevgiliydik. birgün kalbimi kıracak laf etmedi. imada bile bulunmadı ses tonu değişmedi. benim sevdiğimden çok daha fazla seviyodu beni. evlenme teklif etti. kabul ettim geldiler istediler. babama istiyorum dedim. herşeyi anlattım babam verdi. nişanımız oldu herşey çok güzeldi.
düğüne yaklaştıkça işler karışmaya başladı. ailesi yüzünden hergün kavga etmeye başladık. nişanlım 180 derece değişti tanıyamıyorum artık. ayrılmaya kalktım 10 gün aramadı. sonra geldi yalvardı yakardı barıştık. ailesi hiç ne aradı ne sordu hiç nişanlılığımı yaşatmadılar. başta onları da çok seviyodum amaşu an bu cümleyi kuraraken bile kendimden iğreniyorum. nefret ediyorum anasından babasından ablasından.. resmen birbrimize düştük onların yüzünden. aileme rezil oldum. okadr ii anlatmıştım, vermeden nönce konuşmuşlardı sözler vermişlerdi ne derseniz yaparız demişlerdi. hiç birini tutmadılar. üstüne bide hergün biz kavga. evi ben kredi çektim aldım. beyaz eşyaları tv yi aldım. bizde kız tarafı almaz ama ailesi karışmayınca mecbur kaldım. nişanlımda bütün mobilyayı gelinliği fln aldı . beş kuruş paramız kalmadı. bunlara da halı perde düün kaldı. güya hepsini onlar yapıyolardı.öyle anlaşmışlardı.
halı perde seçmeye gittik. kendimiz alırken herşeyi kutluyoduk. babası harcıyo diye benimki bi tripler bi tavırlar.. burnumdan getirdi. babası para harcıyca zaman herşey mahfoldu.
yıllarca peşmden koşan adam kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyo şu an. ailesi duygu sömürüsü yapıyo herşeyi oldu bititye getiremeye çalışıyo. nişanlım onlarda hiç suç bulmuyo hep beni suçluyo. istiyo durumuna düştük ailemde bende sorumluluğunu bilmeyen insanlar yüzünden.
en son gelinlik provam vardı geçtiğimiz ctsi bi gece önce tartıştık yine düğün çarşısına çıkılcak diye.
gelmedi provaya götürmeye hazırlandım kapıda bekledim aradım gelmiyom evdeyim dedi. kalakaldım... bitti bu iş yeter artık dedim. ne anası ne o kimse aramıyo. kaç. gün oldu. sinirden çatlıyorum. teyzem aramış konuşmuş ağlamımş ben çok seviyom korkuyorum bişey olcak diye ondan arayamıyorum demiş. kadın gibi zırlıyo ancak erkek dedğin icraat yapar.
o anası kuru kuru kurban oluyodu bana bitti diye haber gönderdim etekleri tutşmaz mı ya!!!! aramadı hiç.
moralim çok bozuk. güçlü durmaktan çok yoruldum ağlayamıyorum bile.
gelir mi arar mı bilmem gelse de barışsam mı yoksa bittirsem mi bilmiyorum.. kafam çok karışık. 19 ekimde düün var. herşeyimiz kalakaldı.
öyle olcak gibi.. en iyisi eşyaları toplayıp aramak galiba.
hayırlısı olsun napıyım. kısmetten öte yol gitmez.
galiba yalvarıp yakarsa bile dönmiycem. benim annemi bu kadr ağlatmaya hakları yok....
annem yanımda şu an moralim çok bozuk
Canim bazen evlenince degisir diyoruz felan ama malesef evlenince daha beter oluyorlar.
anneni aglatan simdiden kafanda soru isarwti birakan birinden hayir gelmez... evlensende bir kac ay surer ve bu sefe4 bosanirsin , ozaman daha kötü olur. Simdi en azindan yolun yarisindan doneceksin.
kac kisi dugun gunu bile vazgecti , hic kafana takma .. gun gelir iyiki evlenmemisim dersin.
hersey hazir diye evlenmeye mecbur dglsin.. evlendikten sonra birakmak cok daha zor.. eski esim lavanta diye mecnun gezerken, ailesinin dirdiriyla (onlarla ayni mayada oldugundan) herseyi burnumdan getirdi, dugunden 1hafta once cikti yuzleri ama yanlislik olmustur duzelir dedim ve evlendim.. 1sene huzursuzluktan ne saygi kaldi ne bsy.. o buyuk aska ragmen mutduz olduk.. ve iki celsede biraktm.. eger ciddi huzursuzluklar varsa, evlenince duzelir sanma, bile bile lades demeMartta nişanlandım. ondan önce de 6 yıldır sevgiliydik. birgün kalbimi kıracak laf etmedi. imada bile bulunmadı ses tonu değişmedi. benim sevdiğimden çok daha fazla seviyodu beni. evlenme teklif etti. kabul ettim geldiler istediler. babama istiyorum dedim. herşeyi anlattım babam verdi. nişanımız oldu herşey çok güzeldi.
düğüne yaklaştıkça işler karışmaya başladı. ailesi yüzünden hergün kavga etmeye başladık. nişanlım 180 derece değişti tanıyamıyorum artık. ayrılmaya kalktım 10 gün aramadı. sonra geldi yalvardı yakardı barıştık. ailesi hiç ne aradı ne sordu hiç nişanlılığımı yaşatmadılar. başta onları da çok seviyodum amaşu an bu cümleyi kuraraken bile kendimden iğreniyorum. nefret ediyorum anasından babasından ablasından.. resmen birbrimize düştük onların yüzünden. aileme rezil oldum. okadr ii anlatmıştım, vermeden nönce konuşmuşlardı sözler vermişlerdi ne derseniz yaparız demişlerdi. hiç birini tutmadılar. üstüne bide hergün biz kavga. evi ben kredi çektim aldım. beyaz eşyaları tv yi aldım. bizde kız tarafı almaz ama ailesi karışmayınca mecbur kaldım. nişanlımda bütün mobilyayı gelinliği fln aldı . beş kuruş paramız kalmadı. bunlara da halı perde düün kaldı. güya hepsini onlar yapıyolardı.öyle anlaşmışlardı.
halı perde seçmeye gittik. kendimiz alırken herşeyi kutluyoduk. babası harcıyo diye benimki bi tripler bi tavırlar.. burnumdan getirdi. babası para harcıyca zaman herşey mahfoldu.
yıllarca peşmden koşan adam kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyo şu an. ailesi duygu sömürüsü yapıyo herşeyi oldu bititye getiremeye çalışıyo. nişanlım onlarda hiç suç bulmuyo hep beni suçluyo. istiyo durumuna düştük ailemde bende sorumluluğunu bilmeyen insanlar yüzünden.
en son gelinlik provam vardı geçtiğimiz ctsi bi gece önce tartıştık yine düğün çarşısına çıkılcak diye.
gelmedi provaya götürmeye hazırlandım kapıda bekledim aradım gelmiyom evdeyim dedi. kalakaldım... bitti bu iş yeter artık dedim. ne anası ne o kimse aramıyo. kaç. gün oldu. sinirden çatlıyorum. teyzem aramış konuşmuş ağlamımş ben çok seviyom korkuyorum bişey olcak diye ondan arayamıyorum demiş. kadın gibi zırlıyo ancak erkek dedğin icraat yapar.
o anası kuru kuru kurban oluyodu bana bitti diye haber gönderdim etekleri tutşmaz mı ya!!!! aramadı hiç.
moralim çok bozuk. güçlü durmaktan çok yoruldum ağlayamıyorum bile.
gelir mi arar mı bilmem gelse de barışsam mı yoksa bittirsem mi bilmiyorum.. kafam çok karışık. 19 ekimde düün var. herşeyimiz kalakaldı.
adam simdiden ailesini tutup kizi kiriyomus.. elini etegini cekmek filan hikaye.. nisanlisi anlasa destek olsa, zaten bunca sknti yasamazdi..düğün mutlu bir hayat hayalleri kurarken araya girenlere bak.. boşver sen kimse evlenince değişmezde belki bu hani ailesinden uzak kalınca normale döner... elini ayağınıda çek onlardan.. isteme birşey iki halı eksik kalsın.. görüşmede.. insanlar tuhaf.. benim teyzemin kaynansı düğün salonunda gelin odasına gelip altnlarını toplamıştı biz düğüne masraf yaptık bu altınlar bizim hakkımız diye :)
çok ii bir insandı ben inanamıyorum şu an kin tavırlarına. 6 sene çok uzun bir zaman. okadr emindim ki çok mutlu etceğinden. şoktayım. hergün sinir stres içinde geçiyo. bi de çalışıyorum. hafta sonu böyle üzüntüyle geçiyo.
kızlar bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?