Düğüne 19 gün kaldı napsam bilmiyorum :(

Bu yazılarımızı annenizede okutun

annenizin gözlerinden öperim
çok teşekkür ederim saolun..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiniz yardımcı olmaya çalıştınız
nasihat verdiniz çok iyi geldi.
insan böyle bir duygusal bunalımın içine girince olayları dışardan göremiyor.
mantıklı düşünemiyor.
Allah razı olsun.

düğününe 1 gün bile kalsa içine sinmiyosa at yüzüğü gitsin. inan evlenince daha kötü olur ve dul bi insan olarak hayatına devam edersin bu da kolay bişey değil ülkemizde biliyosun. ama nişanı atarsın biter en azından ailene ve sana değer verebilicek birini bulursun. aile çok önemli o aileyle ömür boyu görüşmek zorunda kalıcaksın ve çocugun onların torunu olucak çok iyi düşün.

Hiç mi yapılacak birşey yok? O kadar emeğe yazık değil mi? Bence eşyalardan önce bi arayıp konuş nişanlınla.
Ama diyorsan ki ben zaten kafamda bitirdim, buraya da gaza gelip bitirmek için yazdım. Birşey diyemem. Aslında sen ne kadar anlatsan da biz ilişkinizi bilemeyiz ki.
Ve biz tek taraflı biliyoruz olayları. Kim bilir o da neler yaşıyordur içinde. Yahu söylesene kim ister evliliğe 5 kala bitirmeyi. Ve inan bana gerçekten böyle zamanlarda şeytan dolanıyo. Karşına al konuş. Ne bu çocuk oyuncağı mı al mektubunu ver mektubumu diyeceksin. Koskoca insanlarsınız. Bitecekse de bi konuş bakalım. Yoksa bunun geri dönüşü olmaz. Ara sen nişanlını bakalım o ne diyecek bunlara.

Eh araya para girince bu yaşanılanlar normal sen aldın ben aldım ben çok harcadım sen az harcadın falan filin böyle uzar gider e bunlar ayrılmaya sebep mi değil.. Evlencen meecbuur Benim adımı da yaz pabucuna ayşe

canım onun aramasını bekliyorum.. aramadı kaç gündür. ben aramam onların araması gerekyo..
yarın da bekliycem. yarın da ramazsa toplayıp arıycam. gaza gelmek değl bu.
ben okadr mutluydum ki şundan üç ay önce..
okadr çabaladık uğraştık hem çalıştık hem eşya baktık araştırdık. sadece 3 ay ev baktık sokak sokak
bi herşeyi eve koymak kaldı.
bir de yemeyip içmeyip kilo vermeye çalışıyodum gelinlikte belim incecik olsun diye
böyle oldu işte....

anlaştık :) evlenirsem yazarım.
sizi haberdar ederim zaten gelişmelerden :)

Bence cok sorun yasarsin evlenince nisanlin ve ailesiyle hayatin izdiraba doner gibime geliyo ilerde bosanmaktansa simdi ayril belli sorumsuzlar kapindan ayrilmammasi lazimken aramiyo bile kustahlik yani bu devir mi degisti anlamadim erkek tarafi kiz kiz tarafi erkek gibi olmus ev mi sldin bide keske evlenmeyi bekleseydin hayirlisi bide aralari okumadim da resmi nikah yaptinizmi

Ararsa veya dayanamaz siz ararsanız, yüzyüze konuşun ikinizde eteğinizdeki taşları dökün, ortada hiç bir saklı kalmasın. Zamanında gitmediğiniz iftara laf edebilmesi normal bir şey değil. Kindarlık veya unutmamak arasında bir çizgi var. Okuyunca yaptığınız herhangi bir şeyi ona bağlayabilmesi durumu olumsuza çekiyor. Dolduruşa mı geliyor, kaygıları yüzünden mi bu hale geldi, anlatsın açık açık. Ardından zaten kendi yolunuzu çizecek karaktere sahipsiniz. 19 gün veya 1 saat kalmış bir şey değişecek değil. Evlilik imzasını iki kişi atıyorsa ikisinin de hiç bir şüphesi yoksa değeri var, öteki hallerde borç senedinden farkı yok.

Son düzenleme:

Sen bilirsin ama öyle aile hiç çekilmez bizimde aynı şekilde oldu bana hiç bişey almadılar ve üstüne üstelik düğünden sonra babası aradı düğünde takılan altınları benim dedi ayrıl gitsin ilerde sorun yaşama

Canim bazen evlenince degisir diyoruz felan ama malesef evlenince daha beter oluyorlar.
anneni aglatan simdiden kafanda soru isarwti birakan birinden hayir gelmez... evlensende bir kac ay surer ve bu sefe4 bosanirsin , ozaman daha kötü olur. Simdi en azindan yolun yarisindan doneceksin.
kac kisi dugun gunu bile vazgecti , hic kafana takma .. gun gelir iyiki evlenmemisim dersin.

Çok haklısın arkadaşım, en azından bazılarımız toz pembe bakmıyor herseye. Önce dostluk kurulur arkadaş olursun sevgilinle sonra evlilik gelir ardından. Herşey aşk degildir. Simdiden bu kadar sorun olmuşsa sonunu düşünemiyorum karar sizin elbette .

düğün mutlu bir hayat hayalleri kurarken araya girenlere bak.. boşver sen kimse evlenince değişmezde belki bu hani ailesinden uzak kalınca normale döner... elini ayağınıda çek onlardan.. isteme birşey iki halı eksik kalsın.. görüşmede.. insanlar tuhaf.. benim teyzemin kaynansı düğün salonunda gelin odasına gelip altnlarını toplamıştı biz düğüne masraf yaptık bu altınlar bizim hakkımız diye :)

hersey hazir diye evlenmeye mecbur dglsin.. evlendikten sonra birakmak cok daha zor.. eski esim lavanta diye mecnun gezerken, ailesinin dirdiriyla (onlarla ayni mayada oldugundan) herseyi burnumdan getirdi, dugunden 1hafta once cikti yuzleri ama yanlislik olmustur duzelir dedim ve evlendim.. 1sene huzursuzluktan ne saygi kaldi ne bsy.. o buyuk aska ragmen mutduz olduk.. ve iki celsede biraktm.. eger ciddi huzursuzluklar varsa, evlenince duzelir sanma, bile bile lades deme

adam simdiden ailesini tutup kizi kiriyomus.. elini etegini cekmek filan hikaye.. nisanlisi anlasa destek olsa, zaten bunca sknti yasamazdi..

bence gözünü korkut ailemle arayı düzeltmezsen evlenmem de. çünkü ortada o kadar büyük bişey yok. büyükler cahil özür dileseler sizde dileyeceksiniz olay tatlıya bağlanacak. nişanlın bunu göremeyecek kadar saf mı ailesini çiğnemek değil ki bu asıl onlar evlatlarını çiğniyorlar. seven adam bence ailesini ikna eder etmezse de kendi gelir olayı kapatır.

ben sana kendimden örnek vererek yardım ediim :) şimdi sevgili döneminizin güllük gülistanlık geçtiğini sanmıyorum elbet tartışmanız olmuştur. sorunlarınız olmuştur. ama aşık olduğun için farketmemiş olabilirsin. ben ve aşimde 6 sene beraaberlik sonucunda evlendik ben daha hazır değildim onun ailesi ısrar etti fln neyse sonunda evlendik. ha ne oldu benim eşim nişanlılık döneminde bi 180 derece değişim yaşadı. benim bildiğim adam gitii. babasının parasından gidecek biraz pahalı bişey alıcam die ödü koptu bana kötü davrandı kavga ettik. hatta sinirlenince beni rencide edecek şeyller bile söyledi. ha ben ne yaptım artık çok geç nişanlandık aileme ben istiyorum dedim die susmak zorunda kaldım. hatta hiç huyum olmadığı halde alttan adlım. nese evlendik hala senin ailen şu kadar yaptı benim ailem şu kadar harcadı muhabbeti edip beni sinirlendirio sonrada ben kavga ediom. kavgamız gürültümüz eksik olmadı halada çok kötü şekilde kavga ediyoruz. ha ailesiyle aram çok ii onlar bana eşimin yaptığını yapmadı. kaynanamı severim. ama sonuç olarak demem şu ki bir erkeğin ve ailesinin ne olduğu işte tam bu düğün öncesinde anlaşılıo. yok gelmedin gitmedin demeler. kırılmalar fln bunlar saygı duyulmadığının bencilliğin göstergesidir. nişanlın eğer sana karşı çok saygsız davranıosa ve sevgiisnden şüphen varsa ayrılmayı düşünebilirsin. ama sonra evlendikten sonra yapacağın her hareketle evliliğinin mutluluğunu sen ayarlayacaksın. sınır koymayı bil eşinede ailesinede. ozaman zamanla düzene girer bence.

arkadasim bu konuda cok hassasim ve bin tane yorum yazsam da yetmez.. 'evlenince duzelir' dusuncesini sil kafandan.. nisanliyken kotu huyunu seren adamin, evlendikten sonra fazlasi olur eksigi olmaz.. sakin ha sakin kendini mecbur hissetme, el ne der deme, el her sekilde bsy der zaten, eger simdiden hakaretler taraf tutmalar varsa; nisan atmak daha iyi.. bu kotu huylara ragmen evlenirsen ve duzelmezse, bile bile yaptim dersin.. ben evlendim ayrildim, ha yasanmasi lazimmis ama irademiz var, Rabbim kac kez gosterdi bana ama ustunu orttum hep, sen buyuk hatalara bunu yapma.. hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…