Düğüne 19 gün kaldı napsam bilmiyorum :(

Hakkaten eski konuyla birleşince olaylar değişik bir hal aldı, vicdan azabıyla mı bu kadar alttan aldınız nedir?

ben o meseleyi tamamen unutmuştum. o konunun üstünden çok sular aktı. sizi hiç ilgilendirmez.
nasıl bir üsluptur bu.yazınızdan alıntı yaptım .sizin yazdıklarınızı yazdım bir nevi.yazık çok yazık
nasıl insanlarsınız bilmiyorum. canı burnunda olan bir insanın canını biraz daha acıtmaya çalışmak nedir?

Ayril gitsin simdiden boyleyse dicem ama korkuyorum gunahinizada girmekten.

''Nasıl insanlarsınız?''diyecek en son insansın yorum yazanların içinde.Neden her şeye evet dediğin belli oldu.Yok başkasına aşık olmuş,sonra gizliden aramış eskisinin sesini dinlemiş ama çok aşıkmış da falan filan...Aşık olduğunla evleneydin madem,ne oldu yarı yolda mı bıraktı ?

arkadaşım senin nie zoruna gidiyo bunca şey anlayamadım.
konuyu nie başka yere çekmeye çalışıyosun.

İğneyi kendine çuvaldızı nişanlına ve ailesine batır.Ondan.
o konu çok farklı ve olduğu yerde kaldı. bu çok farklı ve hiç alakası yok. bence sana batan bir iğne olmuş o yüzden takıldın oraya sen. git o iğneyi kim batırdıysa ona çemkir.

işte senin gibi insanlar da var dünyada.... yazık.
konumdan çıkar mısın senin egonu tatmin edemiycem yada tartışamıycam

Daha önceki olay seninle nişanlın arasında çözülmesi gereken bir durum. Benimde uzun süreli ilişkim var ve asla ama asla onaylamıyorum o dönem yaşadıklarını ama sonuçta seni yargılamak bana düşmez. Aranızda ne geçmiş bilemem, sonuçta nişanlın o dönem seni affetmiş ve ilişkiye kaldığınız yerden devam etmişsiniz. O bu durumu kabullendiyse, kimseye yorum yapmak düşmez diye düşünüyorum.

Nişanlının ailesi, nişanlın ve senin aranda yaşananlara, sadece anlattıklarına bakarak yorum yaptığımda ben seni haklı görüyorum. Nişanlının ailesi önemli değil, önemli olan nişanlın. Eğer aradaki dengeyi koruyabilseydi, seni ezdirmeseydi ve çocuk gibi davranmasaydı elbette evliliğiniz her sıkıntıya rağmen güzel olabilirdi.

Fakat şu şartlar altında, evliliğinizin akıbeti belli. Bence hiç beklemeden bitirmelisin.

ben o meseleyi tamamen unutmuştum. o konunun üstünden çok sular aktı. sizi hiç ilgilendirmez.

Hayatınız tabii ki sizi ilgilendirir onda bir sorun yok ki, ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz, ne yazdığınızı okuyoruz sadece. Öncesinde öyle bir olay varsa çıkarım yapıp yapmamak da okuyana bağlı sonuçta, eğer ki en ufak bir etkisi varsa yol yakınken dönmeniz kendi adınıza daha hayırlı olur sadece. Adınızın biriyle bir süredir anılması sonrasında yaşayabileceğiniz problemlerin yanında çok küçük kalır.

2 sene önceki mesele..
şu an bakıyorum da ilgisizliktenmiş hep meğer yeni anladım.
kafam karışmıştı o zamn başka birine karşı aşk olduğunu sandığım bi duyguya girmiştim.uzun süreli ilişkilerde olur ya hani çok ilgi alaka gösterir başka biri senin yanındaki öküz öyyle durur. o anki psikolojik durummuş sadece..
ama çok vicdan azabı çekmiştim şu anki nişanlım dururken ( o zamn nişanlı fln değildik) başka birine bişey hissettiğim için. onla alakalı napsam diye bi konu açmıştım.
ben o olayı orda bitirdim. kararımı verdim yolumu çizdim. düğünüme sayılı gün kalmış canım burnumda insanlar burda bile ortalık karıştırma derdinde, benm çoktan unuttuğum şeylerden rant çıkarmaya çalışıyolar yazık

Aslinda bizim birsey soylemeye gerek yok.
sen zaten yapilmasi gerekeni biliyorsun...
evlenirsen bin pisman olursun , yol yakinken dön.

Genelde adettendir kk üyeleri hemen o üyenin diğer dert konusu bakıp çamur atabiliyor kadınız meraklıyız ya

Aslinda bizim birsey soylemeye gerek yok.
sen zaten yapilmasi gerekeni biliyorsun...
evlenirsen bin pisman olursun , yol yakinken dön.
öyle olcak gibi.. en iyisi eşyaları toplayıp aramak galiba.
hayırlısı olsun napıyım. kısmetten öte yol gitmez.
galiba yalvarıp yakarsa bile dönmiycem. benim annemi bu kadr ağlatmaya hakları yok....
annem yanımda şu an moralim çok bozuk

Bu yazılarımızı annenizede okutun

annenizin gözlerinden öperim

Annen yanındaysa ve yazdıklarımızı okuyorsa o da iyi düşünsün. Nişan atmakta falan bir şey yok. Elalemi hiç kafasına takmasın. Nişan atsan konuşurlar, evlensen düğünü, takıyı beğenmezler, evine gelseler evini beğenmezler, çocuğun olsa ve eşinle mutlu olsan burnu havada derler. Bu millet her şeye laf eder zaten.

Sen kurtar kendini, görünen köy klavuz istemez derler, en mutlu olman gereken günlerde böyle yapmamalıydı. Ailesi önemli değil, önemli olan nişanlın. O korusaydı, ezdirmeseydi seni, ailesi kötü de olsa yürürdü. Sorun nişanlında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…