Düğüne 19 gün kaldı napsam bilmiyorum :(

adam simdiden ailesini tutup kizi kiriyomus.. elini etegini cekmek filan hikaye.. nisanlisi anlasa destek olsa, zaten bunca sknti yasamazdi..

doğru söylüyorsun, adamdan bir şey olmayacağı belli ama kızcağızın sevdiğide belli yani şimdi hadi bırak git desek bir dert otur desek bir dert.. son şansı işte adam belki anlar kendini geri çekince ama ondan benimde çok umudum yok..

ben o 'bi sans daha' yi iyi bildigim icin, asla diyorum : ) insanlar degismez.. hele nisan donemi simdiden boyle cile ise, evlilik o tip insanlarin asla harci degil..

Bu lafları gonülden ediyorsanız barışmayın bence hiç, çünkü ailesini hić affetmeyeceksiniz , birarada bulunmanız gerekecek ve mutsuz olacaksınız. Nişanlınız için'ben para harcarken güle oynaya alıyorduk, babası perde alırken suratı asıktı'gibi (birebir olmasada buna benzer bişey yazmıstınız) bir cümle kurmanız onuda unutamayacağınızı gösteriyor.
Ha ben kin tutmam unuturum diyorsanız bilemem.

Eski konuları açarsanız olacağı o gitti üyeliğini sildirdi bence haklı
diğer konuda ise matıklı davranması şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…