Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

tesekkur ederim canim...gencligimde daha ince daha guzeldimde bakma iste sen.ama zayifliyoruz eskisi gibi olacagiz insallah.amacimiz hedefimiz bu simdilik.canim sende zayifliyorsun sonucta ve ben eminim cok daha iyi olacak.sanada masallah canim,haksizlik etme kendine.ve hani bir 5 kilo daha asagi cektin ya hedefini cok dogru bir karar.

ama yaaa
bende sizi görmek istiyorum
face yok bende nasıl olcek o iş :)
zeynepte sende facesiz olacak ismi bu zamanda face olmadan olmak mail adresini ver sanada adrese foto gondeririz caniminsan gercekten konustugu insan ile ilgili bir resim gormek istiyor.

zeynepte sende facesiz olacak ismi bu zamanda face olmadan olmak mail adresini ver sanada adrese foto gondeririz caniminsan gercekten konustugu insan ile ilgili bir resim gormek istiyor.

süper fikir
ben sana özelden atarım adresimi
sonra sana da resim yollarım

Herkese Allah rahatlık versin. 8 saat kuralı bugün için bozuldu gibi ama bugünün şerefine kaçamağım olsun artık yapacak bişi yok yarın tenis oynayacağım inşallah enerji toplamam şart. Hayatta ki tek eksiğiniz sağlıkla veridğiniz kilolar olsun inşallaaahhhhhh

lisaaaaaaaaaaaa
mesaj kutun doluymuş yine
özelden atamıom mesaj :)

Hanımlar, Dukan diyetiyle 2012 nisandan mayıs ortasına kadar tam 13 kilo verdim ve hiçbirini geri almadım. Dukan sadece bir diyetdeğil aynı zamanda yemek tarzınızı da değiştiriyor en azından bana öyle oldu. İlk 3 gün çok açlık hissetmiştim ancak içtiğim su miktarı nedeniyle çok fazla rahatsız olmadım. Ben 76 kiloydum başladığımda ve atak devresini 5 gün yaptım çünkü 10 kilodan fala vermek istiyordum. Hiç yağ tuz koymadım etlere ve hala daöyle yiyorum çünkü alıştım artık. Ancak yeşil çay için şekersiz çünkü ilk birkaç gün et yediğiniz için sadece ciddi kabızlık yaşayabilirsiniz yada kayısı kurusu yemenizi tavsiye ederim. Diyeti ciddiye almazsanız yapamazsınız çünkü ilk birkaç gün yediğiniz hiçbirşeyin tadı tuzu olmayacak o yüzden sinirli de olabilirsiniz. Günde en az yarım saat tempolu yürüyüş yapmaya özen gösterin 3 günden sonra bir saate çıkarın bu süreyi çünkü sporsuz kilo vermek sağlıksız görünüme yol açar. O ilk 3 gün geçtikten sonra içtiğiniz su sayesinde kendinizi çok güzel hissedeceksiniz benim gözaltı torbalarım bile indi. Bol bol yürüyün tuzu şekeri yağı kesin sadece kilo vermek için değil yaşam tarzınız haline getirin çünkü kansere de yol açıyor. Diyete uyarsanız kilo vermemenizin imkanı yok güzel zayıflamalar:)

iyi uykular arkadaşım

ekle canım ekle ,dukandan uzaklaşmaya başlamıştım zaten geri dönüş olur benim için ,aslında güçlendirmeye geçmem gerek ama ben 5 kilo daha versem daha hoş olacak ,bildirimler yine perşembe mi oluyor ,ona göre yazayım kilomu ,şuan tam olarak 51.3 kg mım ,perşembeye inerim insallah ...diğer dukan topiğni de biliyorum ,orda da yazılarım var ,uzun zamandır giremedim ama ,hadi bakalım bol şans hepimize :)

lisa canım benim vücut inceldi incelmesine de saldı kendini içok sarkma var yani ,şu mezoterapi topluyor mudur sıklaştırıyormudur ,bilgilendir canım beni ,dukan öncesi 5 dukanla 17 kilo filan verdim ,toplamda 20 kilo küsür verdim ama vücut felaket sarktı ,çare arıyorum

Ben şu Kemer'den alsam (çiğdeminkinden)bide tuzlu termal şort olayına girsem sizce nasıl olur?????
olabilir sekerim,kemeri sen gobege degil popoya baglarsin bu durumda zira senin belin cok iyi gobek falan yok

Oyyyy bütün gece hastane ev banyo temizlik modunda geçti oğlan şifayı kapmış benim bu koşturma arasında anca girebildim nete. Kahvaltımda krep, dukanella, cay ve peynir vardı. Şimdiye kadar bir duble çay+yeşil çay+su var Akşama annemlere davetliyim Allah ne verdiyse yani sebze günüm bugün garanti et yapılmıştır benim için görüşürüz kızlaaaar...

Selam Kızlar,
Bugün 1 parça daha iyiyim şükür ama moralim bozuk
sabah 78,000 geldim.
cumartesi sabahı 76,400 iken bu sabah 78,000
sanırım cumadan beri wc ye gitmemiş olmamın etkisidir değil mi
walla kaçamak falan yapmadım
zaten wc ye gitmeyeyim diye bişey yediğim yok
bu ne yaaaa
çooook moralim bozuldu

moralim gördüğüm rakamla bozulmuş da olsa yine de neler yediğimi yazayım bare

sabah 1 fincan sıcak süt (bağırsaklar yumuşasın diye içtim ama tık yok hala)
öğle 5 tane ızgara köfte+ 2 yemek kaşığı pırasa yemeği (onu da bağırsaklar için yedim ama sonuç hüsran)
akşam 1 tabak tavuklu çerkez çorbası ve yumurtalı pırasa kavurması, yoğurt

bu akşam da wc işini çözemezsem yarın şu tozu alacağım

enn onemlisi cok sukurki iyi olman.benimde moralim cok kotubende + ciktim.ne oluyor ya bize sozde yaristayiz daha cok verecekken niye boyle + cikiyoruz.senin malum tuvaletten dolayi ya benim.ama iste be basima gelecekleri bile bile yedim o tatlilari.bir dahami tovbeinsan uzuluyor gercekten iki gunde boylesine inanilmaz degisikliklere.neyse simdi telafi etme zamanidir.dun iyi spor yaptim simdi yine gidecegim salona.persembeye ben + degil - bildirim yapmak istiyorum.yuz muz neyse artik ama - olmali..yani 68 li bisye bildirmem lazim.bide biz formul uygulayacaktik nerdeeeeee

formülümüzü uygulayacağız
benim şu hemoroid derdim bir bitsin yarından ititbaren başlayalım formülümüze inşallah
tamam mı lisacım

Kız lisa millete laf anlatmaktan kurtulduk anacım .....burası pek rahat

ohhhhh
muhabbet koyu walla
iyi oldu bu grup
rahat rahat konu dışı laflıoz

gerçi ben yatmaktan pek eşlik edemiyorum ama olsun
yeşil sahalara döneceğim inşallah iyileşince

Valla evet iyi oluyor böyle...Az kişi olunca okuması da kolay
Davetsiz misafirlere kapınız açık mı acaba :18:
Ben ara ara dalıyorum da buraya

est. davetsiz misafir ne demek
biz aynı yola baş koymadık mı
herkese kapımız açık

formülümüzü uygulayacağız
benim şu hemoroid derdim bir bitsin yarından ititbaren başlayalım formülümüze inşallah
tamam mı lisacım
baslayalim anacigim yoksa ben depresyona falan girecegimtartilmiyorum persembeye kadar insallah - goruruz canim...gunde 10 defa kocama sorup duruyorum ben nasiiil,ne zaman zayiflayacagim,nerde hata yapiyorum diye:26da garibim bana bikmadan usanmadan devam hayatim ,iyi gidiyorsun diyip duruyor.bilmiyorki nasilda zor veriyorum

sevgili meslektasim istedigin zaman gelebilirsin kapimiz hep acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…