tesekkur ederim canim...gencligimde daha ince daha guzeldimde bakma iste sen.ama zayifliyoruz eskisi gibi olacagiz insallah.amacimiz hedefimiz bu simdilik.canim sende zayifliyorsun sonucta ve ben eminim cok daha iyi olacak.sanada masallah canim,haksizlik etme kendine.ve hani bir 5 kilo daha asagi cektin ya hedefini cok dogru bir karar.Lisa maşallahın var canım bakarken bile özendim maşallah maşallah kaşı kendini benim halimi görüyorsun dimi en son bi kürsüde fotoğrafımı çekmişler sınıfta yeşil kazaklı şuan andan 2 kilo daha eksiğim ama yeni pozlarımı yavaş yavaş eklerim artık seçerek koyacağımmm
zeynepte sende facesizama yaaa
bende sizi görmek istiyorum
face yok bende nasıl olcek o iş :)
zeynepte sende facesizolacak ismi bu zamanda face olmadan olmak mail adresini ver sanada adrese foto gondeririz canim insan gercekten konustugu insan ile ilgili bir resim gormek istiyor.
Herkese Allah rahatlık versin. 8 saat kuralı bugün için bozuldu gibi ama bugünün şerefine kaçamağım olsun artık yapacak bişi yok yarın tenis oynayacağım inşallah enerji toplamam şart. Hayatta ki tek eksiğiniz sağlıkla veridğiniz kilolar olsun inşallaaahhhhhh
oncelikle hos geldin patoloji fakat birsey soracagim dukan yapiyormuydunuz bir suredir.
hosgeldin yagmur00,iyi kilo vermissin tebriklersende biliyorsundur dukan diyetinin zaten 8000 kusur sayfalik bir topigi var.biz burayi yarismak icin actik hem oraya hemde buraya yaziyoruz.burda yaris halindeyiz orda bilgilenme,bilgi verme...yarisimizla ordakilerin sayfalarini mesgul etmek istemedigimizden burayi actik.birbirimizle yarisarak hirs yapariz diyede dusunduk.ee simdi bir rakibemiz daha oldu senide listeye ekliyorum
ekle canım ekle ,dukandan uzaklaşmaya başlamıştım zaten geri dönüş olur benim için ,aslında güçlendirmeye geçmem gerek ama ben 5 kilo daha versem daha hoş olacak ,bildirimler yine perşembe mi oluyor ,ona göre yazayım kilomu ,şuan tam olarak 51.3 kg mım ,perşembeye inerim insallah ...diğer dukan topiğni de biliyorum ,orda da yazılarım var ,uzun zamandır giremedim ama ,hadi bakalım bol şans hepimize :)[/QUOTE
aslinda biz diger tarafta persembeleri bildirim yapiyoruz bende oraya yapilan bildirimlerdeki arkadaslarin kilolarini alip burayada bir liste yapiyorum(topu topu 4 kisiyiz zaten,senlede 5)ben su anki kilonu baslangic kilosu olarak aliyorum persembeyede yeni kilonu eklerim.
ama demekki kilo verme surecinde spor yapmadin yapsaydin sarkmalarin olmazdi.zayiflarken kas yapmis olurdun.ama olan oldu bundan sonra ne yapabilirsin onu dusunelim.:26:mezoterapi daha ccok bolgesel yaglari yakmak icin pek toparlama yaptigi soylenemez.senin toparlanman icin bu saatten sonra yapacaklarin:lisa canım benim vücut inceldi incelmesine de saldı kendini içok sarkma var yani ,şu mezoterapi topluyor mudur sıklaştırıyormudur ,bilgilendir canım beni ,dukan öncesi 5 dukanla 17 kilo filan verdim ,toplamda 20 kilo küsür verdim ama vücut felaket sarktı ,çare arıyorum
-vaktin varsa ve spor yapmayi seviyorsan bir salona yazilacaksin fitnes yapacaksin,yada bolgesel calisacaksin ama genel olarak calisman her yerinin SIKILASMASINI saglayacaktir.
-pilates yapabilirsin oda iyi olur.bunu evdede yapabilirsin(dvd alip)yada yine bir salona gidersin
-cok zamanin yok,spor yapmayida sevmiyorsan birazcikta para varsa bir guzellik salonu bulacaksin.pasif jimnastik ile yani toparlanmaya yardimci cihazlara girip SIKILASACAKSIN..
Bu saatten sonra ancak bunlardan biri ile SIKILASIRSIN canim.
olabilir sekerim,kemeri sen gobege degil popoya baglarsin bu durumda zira senin belin cok iyi gobek falan yokBen şu Kemer'den alsam (çiğdeminkinden)bide tuzlu termal şort olayına girsem sizce nasıl olur?????
Selam Kızlar,
Bugün 1 parça daha iyiyim şükür ama moralim bozuk
sabah 78,000 geldim.
cumartesi sabahı 76,400 iken bu sabah 78,000
sanırım cumadan beri wc ye gitmemiş olmamın etkisidir değil mi
walla kaçamak falan yapmadım
zaten wc ye gitmeyeyim diye bişey yediğim yok
bu ne yaaaa
çooook moralim bozuldu
enn onemlisi cok sukurki iyi olman.benimde moralim cok kotubende + ciktim.ne oluyor ya bize sozde yaristayiz daha cok verecekken niye boyle + cikiyoruz.senin malum tuvaletten dolayi ya benim.ama iste be basima gelecekleri bile bile yedim o tatlilari.bir dahami tovbe insan uzuluyor gercekten iki gunde boylesine inanilmaz degisikliklere.neyse simdi telafi etme zamanidir.dun iyi spor yaptim simdi yine gidecegim salona.persembeye ben + degil - bildirim yapmak istiyorum.yuz muz neyse artik ama - olmali..yani 68 li bisye bildirmem lazim.bide biz formul uygulayacaktik nerdeeeeee
Kız lisa millete laf anlatmaktan kurtulduk anacım .....burası pek rahat
ohhhhh
muhabbet koyu walla
iyi oldu bu grup
rahat rahat konu dışı laflıoz
gerçi ben yatmaktan pek eşlik edemiyorum ama olsun
yeşil sahalara döneceğim inşallah iyileşince
Valla evet iyi oluyor böyle...Az kişi olunca okuması da kolay
Davetsiz misafirlere kapınız açık mı acaba :18:
Ben ara ara dalıyorum da buraya
baslayalim anacigim yoksa ben depresyona falan girecegimformülümüzü uygulayacağız
benim şu hemoroid derdim bir bitsin yarından ititbaren başlayalım formülümüze inşallah
tamam mı lisacım
Valla evet iyi oluyor böyle...Az kişi olunca okuması da kolay
Davetsiz misafirlere kapınız açık mı acaba :18:
Ben ara ara dalıyorum da buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?