Sabah 1 fincan nescafe
Ara 2 yeşil çay
Öğle tavuk,yoğurt
Ara adaçayı, yulaflı bisküvi
Akşam yoğurtlu köfteli çorba, tavuk, 1 kase yoğurt
1 litreden biraz fazla su
Tavuktan bıktım artık
yarın balık yemeyi düşünüyorum
zorlanıyorum bu günlerde
Allah sabır versin inşallah
Biraz daha sabretmem lazım
Canım en çok pilav istiyor
3. evreye bir geçsem ilk yiyeceğim şey pilav :)
kesinlikle haklisin dunya kadar cesit var ama biz cok degerlendiremiyoruz..sebzeyle cesitlendirmak gerekiyor aslinda.mesela bilmiyorum canin ne pilavi cekiyor ama bulgur cekiyorsa karnabahari rondodan gecir kucuk kucuk bulgur gibi olsun sonra onu salcali,soganli pisir :26:ayni birebir lezzet olmaz ama belki bir nebze nefsini koreltirsin.gerci bak senin hedefin 75 di ve 75 i gordun ama sen onu 70 e cektin (kesinlikle onayliyorum) ve kaldi 5 kilocuk.onlarda bitince sonra istedigimizi yiyebilecegiz canim.biraz daha sabirli olalim..
sen soyleyince bende dusundum benim canim ne istiyor acaba diye :26:ben en cok tuzlu cekirdek yemeyi ozledim.zira rejim oncesi en cok tukettigim seydi ama simdi rejim sonrasi hem az tuketecegim hemde artik tuzsuz olanini tercih edecegim.zira tuz ile ben vucudumu mahvetmisim( odem ve selulit) simdi tuzsuz besleniyorumda gram selulutde odemde kalmadi
cyy :burda
etateta:burda
egotrik:burda
winni:burda
zeynep:yok
cigdem:yok
iki kacaksiz oturumu baslatiyorum..varolanlarla yeterli oy cogunlugunu saglamis bulunuyoruz
perşembe akşamı okuldan bayanlar gelecek
biz 2 kişi dukan yapıyoruz, diğer 3 ü normal
ne yapsam acaba ikram için
oyle bir sey yapki iki is olmasin herkesin yiyecegi birseyler olsun.mesela butun bir tavuk alip firinda kizartabilirsin,yada but alip yine sebzeli falan pisirebilirsin firinda...yada balik yapabilirsin yine firinda..bol yesil salata yaparsin ..hatta baslangica guzel bir kabak corbasi olabilir yada domates,yada tavuk corbasi,sonra ana yemek ,sonrada tatli olarak sutlu bir tatliyi tercih et dukan puding falan olabilir .herkes icin farkli seyler yapmaya ugrasma herkesin yiyecegi ortak seyler olsun hatta 3 e 2 azinlik oldugunuzdan onlara ekstradan tavugun yanina pilav yapip sizlerde gozlerinizi kapatabilirsinizama sanirsam balik yaparsan sadece salata ile servis edersin daha kolay olur hepinize
ayy cok tatlilardir ya soylemistin ama unuttum:26:kactane ve kac yaslarindalar..sakla sen ekmegi,krebi falanCeycey , yani cyy
konuşma diliyle yazdığımdan cyy derken zorlanıyorum kısaca ceycey diyorum
Valla lisa çok güzel önerilerde bulunmuş, katkım yok bu menülere...
Bence balık en pratik ve en güzel menü salata ve istenilirse çorbayla beraber...Tabi herkes balık seviyorsa:26:
Yahu benim veletler benim çorbamı, krebimi , ekmeğimi herşeyimi yemek istiyorlar yaaa :84::84::84:..
Zaten yediler bitirdiler beni
Ceycey , yani cyy
konuşma diliyle yazdığımdan cyy derken zorlanıyorum kısaca ceycey diyorum
Valla lisa çok güzel önerilerde bulunmuş, katkım yok bu menülere...
Bence balık en pratik ve en güzel menü salata ve istenilirse çorbayla beraber...Tabi herkes balık seviyorsa:26:
Yahu benim veletler benim çorbamı, krebimi , ekmeğimi herşeyimi yemek istiyorlar yaaa :84::84::84:..
Zaten yediler bitirdiler beni
tatlım yemekten sonra gelecekler
ikram için ne yapsam diyorum
bir saat gecikmeli geldiginden sen biraz sismissindir sanirimBuradayım bensiz olmaz gelmeyen şişer dedim geldim elit arkadaşlarım,kokoşlar,bilgi patlaması yaşıyoruz burda adeta çok heyecan verici bir konu tartışıyoruz bakalım kim 5kilo verecek evet kıyasıya rekabet var.....eee napıyosunuz???
Ya ya ya :118:şa şa şa:124:
Zeynepfurkan çok yaşa
Hoşgeldin canım...
Ceycey,
ben biri bana geldiğinde onlarla beraber yiyebilmek için tavuklu salata yapıyorum canım..
biraz beyaz, biraz kırmızı lahana ve havuçla...Bu tarz bişey yapabilirsin...
Diğerleri içinde tatlı ve tuzlu eklersen yanına yeterli bence...
Simlanın sayfasında kurabiyeler de var bi bak onlara...
Hatta biri sadece lor yumurta ve tatlandırıcı ile lorlu kurabiye yapıyordu dene bence..herkese uygun ayrıca...
Ben çok merak ediyorum onu deneyeceğim ...
ilkay,edadukancan ve alevin dukan yemekleri sayfalarına bak hem onlar hem senin için seçenekler bulursun canım..
Lisacım benim kızların biri 8e diğeri 2ye girecek yakın zamanda inşallah...
Ya ya ya :118:şa şa şa:124:
Zeynepfurkan çok yaşa
Hoşgeldin canım...
Ceycey,
ben biri bana geldiğinde onlarla beraber yiyebilmek için tavuklu salata yapıyorum canım..
biraz beyaz, biraz kırmızı lahana ve havuçla...Bu tarz bişey yapabilirsin...
Diğerleri içinde tatlı ve tuzlu eklersen yanına yeterli bence...
Simlanın sayfasında kurabiyeler de var bi bak onlara...
Hatta biri sadece lor yumurta ve tatlandırıcı ile lorlu kurabiye yapıyordu dene bence..herkese uygun ayrıca...
Ben çok merak ediyorum onu deneyeceğim ...
ilkay,edadukancan ve alevin dukan yemekleri sayfalarına bak hem onlar hem senin için seçenekler bulursun canım..
Lisacım benim kızların biri 8e diğeri 2ye girecek yakın zamanda inşallah...
Spor yapamıyorum kocam yoko çocuklara bakıyordu ben yapıyordum çevir kazı yanmasın:13:kızımın ateşi var onunla uğraşıyorum çocukların düzeni bozulmayacak arkadaş zor oluyor yavrulara
allah bagislasin canim
Spor yapamıyorum kocam yoko çocuklara bakıyordu ben yapıyordum çevir kazı yanmasın:13:kızımın ateşi var onunla uğraşıyorum çocukların düzeni bozulmayacak arkadaş zor oluyor yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?