Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Günaydın Kızlar,

75,999 u göreyim çığlık atmaktan burayı yıkacağım demiştim değil mi :)

Bu sabah Allah'ın izniyle 75,600 geldim

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

la la la la la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaa

Spora olan inancım bir kat daha arttı

Ben bugün de yapmaz mıyım yarım saat boyunca o yerde yuvarlandığım mekikleri, bacak hareketlerini

Hadi bakalım inşallah

70 i görürsem ekrandan pc ye girip karşınızda takla atasım var :)

nihayeeet ,minik kusum endiselendim biran senin icin gecen gunki hastane muhabbetinden dolayi neyseki cok sukur iyiymissin sen iyi olda gelen kaynana olsun yine dokturmussun masallah,hep diyorum becerikli hatunsun diyedemek kabak corbasi oldu bende deneyecegim hemen zira iyi gider bu soguk kis gunlerinde

bacim senin son halini gozumde canlandirinca gelecegin yonunde pek umudum yoktuda duymussun sesimizi sende elitler bulusma yapmista ben yokmusum tuuh yaaaanacigim spor beni uyku moduna sokunca inanmazsin ama erkenden uyudum ya.siz burda yazarkene ben uyumaya calisiyormusum ..ee tabiki benim koca pek uyutmadi ama sonunda uyudum..ayy ben birkac ay sonrasi icin planliyorum ya hamileligi (cunku daha verilecek kilolar var) dun kalmadiysam iyi

supeeeer ,bravoooootebrikler canim bu cok iyi oldu hatta persembedeb once verdin bak.bende 65 olursam atacagim bu taklalardan..

Vaaaaauuvvv çifte egzersiz yapmışsın oh oh bol bol kalori gitmiştir o açıdan düşün, neyse kaldıysanda artık bize koçluk yaparsın :))) iyiyim şekerim ben çok şükür 3 gündür spor yapmıyordum bugün gideceğim inşallah herkesi ayarladım.
Cyy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende bağırdım bak maşallaaaaaahhhhhh bende 79,9 gördüğümde gangnam istiyorum bravo tebriklerin en kocamanından maşşallaaaaaahh

Kızlar birde ben bugün yulaf kepekli galeta karışımı aldım dukandiyettariflerim'de yazıyordu kullanabilirsiniz diye bir araştıracağım kullanınca sonuçları size de yazarım ama en erken yarın kullanabilirim tabi üzerinde yumurta akı ve su ile kullanabilirsiniz yazıyordu kalorisini proteinini falan ötekiyle karşılaştırdım pek bir fark yok gibiydi özellikle çalışan arkadaşlarım için iyi bir kurtarıcı olabilir sabah hemen hazırlandığı için

hayatim o bahsettiginden dukanin kendi satis sitesindede var.ekspres galet diye geciyor.cabuk hazirlamak icin.o yuzden kullanabilirsin bencede.icinde yulaf kepegi,bugday kepegi ,keten tohumu,yumurta tozu,suttozu var.sadece su ile yada sut ile karistirip olusan hamuru pisiriyorsun.anam bunudami hemen yapmislar ahh bizim turkler,uyaniklar cunku dukan in urunleri bildigim kadari ile turkiyede satilmiyor (ki mantikli bence cunku pahalilar ve € yu turk lirasina cevirince dahada bir pahali olur)ama bizim uyanik ureticiler dukan kepegi,dukan unu bilmem daha neler neler satiyorlar..satsinlar gerci cunku buyuk bir talep var dukan a vede kendi urunleri turkiyede olmadigina gore bizimkiler yapip satacak..icerigi belli sonucta..

Yulaf kepeği, Gluten, Peynir Tozu, Yumurta Akı Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu, Az Miktarda Tuz içeriği canım öteki kepeklerden yok bunlar tamamen yulaf kepeği endeksli çalışmışlar ama işe yarar gibi geliyor çünkü tavada bazlama gibi yapmışlar o bile güzel görünüyordu

iste evde yaptigimiz,ekmek,krep neyse onu kolaylastirmaya calismislar (gerci ekmek yapmak 5 dakika gerci 35-40 dakika pisiyor,krep yapmak ise bazen 15-20 dakikayi buluyor)..benim aldigim dukan galetleri(hazir pismis) bahsettigin bazlama gibi hatta kendi pisirdigim galetten daha guzel ama iste 4 tanesi 5 € .ve daha ilginc olan bisey dukan yaptiklarina genelde yulaf ile bugday kepegini karisik koyuyor ve hemen hemen butun urunlerinde keten tohumu mutlaka var..yap bakalim sonuc nasil olacak...:26:hatta bak burdakide soyle :

Gece 10la 12arası plan yapmayın burda sınırsız dukan geyiği yapıcaz gelmeyen şişsin kocanızın gönlünü yapın öyle gelin bekleyemem öperim hepinizi.lisa bak seni nasıl tanıyorum hayatın spor senin yemem ben erkenden gir yat bu ne demek çok teşvik edici sen masum deilsin....

ayyy kiss eski zeynep geri dondusen eskiden cok guldururdun beni simdi oldugu gibi..allah seni guldursun sende hep beni guldur emi tamam ben gliyorum bulusmaya gece 10-12 arasi uygundur dun yeterince egzersiz yaptim ben sende tik yok zati yanliz basina masum degiliz hic birimiz

Son düzenleme:
adam bilse turkiyedede bu kadar gozdesi var kesin bizede tesekkure gelirdi gerci kitaptada gormussunuzdur anlatiyor , polonyaydi sanirim site cokmus ,cokertmis kadinlar siteyi biz daha henuz cokturemedik siteyi o yuzden dikkatini cekemedik henuz bizim verdigimiz kilolar neki 45-50-55 kilo veren insanlar var dukan la...

neyse ben sporuma gideyimde aksam randevumuz var malumsize saat 10 bana saat 9 gorusmek uzere canlarim

sporumu yaptim yemegimi yedim turk kahvemi yudumluyorum randevuya daha erken ama ben geldimde siz nerdesiniz :26:uyumuyorsunuz herhalde .alooooooo kislaaarrr

sabah:sutlu nescafe+2 kucuk yogurt

ogle:dukan ekmek+tavuk fume+peynir+2 yumurta

aksam:2 sis acili adana+ayran

3 lt ilik su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor

ayy bugun bir hata yaptim ya markette yogurt bolumunde 0 yagli urunlere bakarken hindistan cevizli yogurt gordum ee sifir yagsiz diye atladim aldim hemen eve gelincede mideye indirdim bir guzel sonra bir bakayim icinde ne vermis dedimki seker oraninin yuksek oldugunu gordumayy kusmak istedimde oyle bir yerini bulmuski midede 4 lu paketti bide geri kalan ucunu gozum gormesin diye cope attim

o kadar bişey olmaz be arkadaşım
bende yulafli bisküvi yedim
pişman değilim walla
tatlı krizim mevcut ne yapayım

Sabah 1 fincan nescafe
Ara 2 yeşil çay
Öğle tavuk,yoğurt
Ara adaçayı, yulaflı bisküvi
Akşam yoğurtlu köfteli çorba, tavuk, 1 kase yoğurt
1 litreden biraz fazla su

Tavuktan bıktım artık
yarın balık yemeyi düşünüyorum
zorlanıyorum bu günlerde
Allah sabır versin inşallah
Biraz daha sabretmem lazım

Canım en çok pilav istiyor
3. evreye bir geçsem ilk yiyeceğim şey pilav :)

Son düzenleme:
Zeyneeeeepp hem fikir senden cikiyor hemde ortada yoksun..sacini basini yolacagim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…