Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Tatlım.. her işinin gibi (bebek işi bile..gerçi sen bilmezsin ama bebek için uğraşan bilir..) yabancı dil işi de sırf pratik ister.. o kadar.. ben sana boşuna mı "kocanla çeneni çal" dedim.. seyret seyret.. ne kadar fazla o kadar kardır.. sokakta da dinle onlarıı.. soğuk moğuk.. işini görsünler yeter..

allah seni ne yapmasin emi kitabin 186.sayfasini acmak bu kadar zor olmamali :26:yoksa senin kitap pdf seklindemi ,gercek kitabin yokmuki senin :26:

Kız Çiğdem sen nasıl anlatıyorsun yaaa ben burda okurken adeta yaşıyorum bu tarifleri ayyy içim kıyıldı lisa bu Çiğdem beni acıktırıyor şikayetçiyim hadi size iyi geceler çıtırlar

allah seni ne yapmasin emi kitabin 186.sayfasini acmak bu kadar zor olmamali :26:yoksa senin kitap pdf seklindemi ,gercek kitabin yokmuki senin :26:

Datlıııım öncelikli olarak kitabı hatmettim ben de işyerinde durduğu için heleki benim şuanda kilo verdiğimi gören çooooook tanıdığım olduğu için birde bizim fakülteee booool booool bekar hatunla dolu olduğu için kitap şuan nerede hiiiiiç bilmiyorum ama bütün bilgisayarlarımda pdfsi vardır okulda ilk pdf şekli var eşimin bilgisayarında aynısı atölyedekinde mevcut hangisi olduğunu bilmiyorum burdakine duuur bir bakayımmm zip kodu buldum açtım ayyy azmedince 5 dakkada diz çöktürürüm valla bilgisayarı hiç affetmem aha basım yazmıyor ama buldum kuzu yanlız işte ben yağ olayından felaket kaçınıyorum buna rağmen sivilce bile çıktı dudağımın kenarında günlük zeytinyağı tüketmeye çalışıyorum sadece o da çoğunlukla krep tavamı peçeteylen yağlarken oluyor onun dışında yemeklerime de az katıyorum tariflerim ortada mayonez olayını acil halletmem lazım hatta şuan mutfaktayım çayımı içeyim bi bakacağım.

Kızlar demleme yeşil çayıma tarçın atıyordum da bugün tavsiye üzerine birazda karabiber salladım bakalım nasıl olmuş bi yudum alayım hemen, oyyy nasıl hiddetliysem artık french pressimin tabanı çıktı alıyorum yudumu aaa bifark yok bildiğin tarçınlı yeşil çay

Kız Çiğdem sen nasıl anlatıyorsun yaaa ben burda okurken adeta yaşıyorum bu tarifleri ayyy içim kıyıldı lisa bu Çiğdem beni acıktırıyor şikayetçiyim hadi size iyi geceler çıtırlar

Öhüm öhüm Zeynep hanım burası bir yarış topikidir her türlü adam caydırma en tatlı şekilde sevimli sevimli öncelikli olarak kendini sevdirerek mübahtır. Ayrıca gece saatlerinde yapılan egzersizlerden ötürü zaten bozuğum birine (Allah'ım Allah'ım ev kalabalık olduğu zaman tatlı gelir ya adama oynaşma aynen bunları yaşıyorum) Ben kimi kime şikayet edeyim zeynom he sen söyle ben kime şikayet edeyim. Fetva benden ama uymaması senden... (Zeynep şimdi kükreyecek ya hadi hayırlısı) Zeynep ben demedim o dedi

olaylari aynen yasatiyorsun kabiliyetli arkadasim suan seninle birlikte zip kodunu buldum actim ahada basmadi cayida iciyorum simdi karabiber genzimi yakti hem sicak hem aci

sekerim istersen yazarim burdan sana mayonezin tarifini sen simdi yapmadan uyuyamazsinda

yağsız olanını yeşil yapmaya karar verdim şekerim
ee azmin zaferibravooooo

bende yarin cilbir (ne garip demi ismi) yapayim diyorum sarimsakli yogurtlu ustunede az yagda kizdirilmis pulbiberli....hayatimdada hic yapmadim bu arada ilk olacak ama iste buaralar surekli canimin cektigi sarimsakli yogurt olayinida aradan cikarmis olurum..

Lisaa canım çekti lisanstayken çok acıkmıştık parayı sigaraya oyuna filme yatırmıştık bekar evi muhabbeti yapıyoruz arkadaşın evinde yiyecek herşey bitti dururmu o kadar ahali toplandık eve, size çılbır yapacam dedi 5-6 tane haşlanmış yumurtayı yoğurda bulayıp getirmişti hiç unutmam üzerine yağ falan yok az bişi karabiber serpmiştik bol tuzlu (pulbiber yoktu) ayyy ne günlerdi

Kızlarrr! Sizi yakalamışken... Bana yardım lazım!! Dukan dışı hassas bi durumum var! :18:

Dediğim gibi kadınlarla zor anlaşırım ben.. Yeni bi arkadaş edindim kendime. Kadını çok sevdim ama çok ısrarcı huyu vardır.. Yakında onunla alışverişe çıkacam (şart ve kaçınılmazzz). Şimdiden strese girdim yahuu.. Daha önce de gittik.. kadın hep üsütme bişey yakıştırıp zorla aldırmayı çalışıyor.. Kötü niyetinden de değil eminim.. Yemek için de aynısını der.. "Bak bu çok güzel.. ye onu.." diye bi tarzı var..
Ama giyim zevklerimiz ve tarzlarımız çoook zıt.. Dakka başı bana bişey tavsiye ediyor.. Artık ne diyecemi şaşrdım.. Ay bende aynısından var.. ay çok güzel ama taşları pek sevmem ben.. ay çok güzel ama püskuller fala geldi bana.. vs vs.. Ben bunu diyence kadın Hımm öyle m der ve 1.5 dakka sonra yine atağa geçiyor..:2:Bi de kırılıyor.. Kırmak istemiyorum onu.. ama çok sinirleniyorum..Samimi olsa küfrümü de basarım ama burdaki durum farklı.. Onu kırmadan hem istediğim gibi alışverişimi yapar hem de onun gönlünü nasıl alırm? Kızlar bana akıl verin.. bak şu yaşıma geldim ama cidden tıkandım..

Rejimde olduğunu biliyormu canım ya eğer biliyorsa canım ben şu aralar bişi almayı düşünmüyorum ama sana zevkle eşlik edebilirim vücudum istediğim şekle girsin öyle alışveriş yapmak istiyorum diyebilirsin mesela olabilirmi? Ama tabi bu tavsiyem bişi almayacaksan işe yarar ancak bişi alacaksan bişi diyemem dolabımda bu tarz alınmış 2 gömlek var çünkü uzun tunik arkadan bağlamalı şekilde artık nasıl bir bolluk anlayışıysa 52 bedenler

tam 45 dk dır wc deyim ayıptır söylemesi ve yine 48 saat oldu tık yok
deli olmamak elde mi

hic sevmem bende israrci tipleri yapacagim,alacagim varsada yapmak istemem ..simdi kadini sevmissinde tamamiyle baglari kopar diyecegim ama hem onu kaybetmekte istemiyorsun...sunu deneyebilirsin(ben bazen gercekten bazende gerektigi icin yapiyorum)kredi kartimin kesim tarihi su tarih (o gunden birkac gun sonraya bir gune) o yuzden limitimide astim o yuzden birsey alamam diyebilirsin...yada bu ay cok acildim diyebilirsin..
bunuda diyecektim cunku gercekten rejim yapan hickimse yeni birsey satin almiyor vucut iyice oturana kadar..hem bak bu bence en iyisi rejimdeyim dersen hem yemek olayindan hemde birseyler alma israrindan vazgecer..uzunca bir surede rahat edersin.biir tasla iki hatta uc kus

deli olmamak elde mi

ne kotu ya kronik kabizlik seninki hic doktora falan gittinmi peki?hep sivi beslenemezsinki hele boyle bir rejimde..bak ne diyecegim bir tanede bugday kepegi al yari yariya ikisini karistirarak yap ekmegini,krebini..cunku dukan kesinlikle bunu oneriyor kabizlikta.birde suyu birazdaha icmeye calis.2.5 lt falan.sonra suyunu isitarak ilik ic...

cok kahve tuketmemey calis ve mutlaka gunluk 1 kasik yag hakkini kullan.acaba o bir kasigi direk icsenmi :26:

Son düzenleme:

Şekerciğim, biliyor blmesine de.. ben de bu alışverişi istiyorum.. onun tanıdığın yerine gitcez ve uygunmuş.. ama onun ısrarcı tavrına karşı nasıl tepki koyacağıma bilemiyorum..sorun o işte..

deli olmamak elde mi

bebe büskivisi dene istersen sabaha vuslat olur inşallah hani bilmiyorum ama sen yiyorsun ya o açıdan bebe bisküvisi yazdım kuzu sen o bebe büskivisini kepekten yapsana ya bak aklıma geldi petibör aroması al süt tozu kepek nişasta yumurta vs bi bisküvi yap bol sütle iç aaaa bende deneyim bi petibör aroması lazım

en güzeli şu tozu almak
yoksa hemoroid yine hortlayacak ve acı dolu günler başlayacak
yarından tezi yok tozu alayım bare

Kızlar ben kaçar içerden horultular gelmeye başladı uyku bastı beni de eee yarın spor günü yine inşallah

Şekerciğim, biliyor blmesine de.. ben de bu alışverişi istiyorum.. onun tanıdığın yerine gitcez ve uygunmuş.. ama onun ısrarcı tavrına karşı nasıl tepki koyacağıma bilemiyorum..sorun o işte..
zor bir durum gercektende ben olsam ne yaparim diye dusundumde cevabi bende bulamadim :26:biraz dusunelim dahiyane fikirler bulabiliriz belki ..

yasak falan ama olmazsa gunluk 2-3tane kuru kaysi ye her sabah..birde hatirliyormusunuz ya meshur bir cay vardi diger taraftada konusulmustu ismini hatirlayamadim bir turlu,bakayimda bulayim o cayi..cok ise yariyormus (tilanks miydi oyle biseydi mehmet oz onermis )

deli olmamak elde mi

Ahh canım benim Yanlış hatırlamıyorsam senin bu problemin hep varmış.. dukan da iyice azdırmıştır olayı herhalde.. sanırım sana çok güçlü söküçü şeyler lazımdır.. doktora mı danışsan tatlım?..

Yaa kendimi ifade edemedim.. ben de istiyorum onunla alışverişe gitmeyi ve birşeyleri almayı.. ama biliyorum ki kadın orada bana abuk sabuk şeyleri beğendirmeyi çalışacak.. ve ben onlara nasıl kadını kırmadan Hayır desem.. onu düşünüyorum..

tamam daha anlasilir oldu simdialisverise gitmek sitiyorsun bu kadinla,alisveriste yapmak istiyorsun ama onun begendigi sana uygun gordugu seyleri kibarca red etmek isityorsun...o sana bir sey gosterdiginde sende bos durma bu arada kendi begendiklerinide sec ve ben bunlari deneyeyim de ..ve her firsatta ben dar severim,yada bol severi,boncuklu sevmem ,baskili severim gibi seylerle tarzini beynine islemey calis..bir sure sonra senin tarzini anlayacaktir.yada ayyyy yeter birakta kendime alacagim seye ben karar vereyim diye bagir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…