Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

duygulandırdın beni
Rabbim bu güzel hislerini biliyordur
eminim ki sabrının ve azminin mükafatı tez zamanda sana nasip olacaktır
Allah bu mutluluğu hepimize nasip etsin inşallah
AMİN

esinin tarihi bellimi canim..himm hic fena degil buldugun topik ismi

tamam canim,yat uyu dinlen..sonucta ben calismiyorum ne zaman yatsam olur..sanada iyi geceler umarim hepimiz yarin - lerle uyaniriz.yemin ediyorum bunun icin dua edilirmi ben yatarken lutfen allahim sabah - goreyim diye dua edip yatiyorum..herseyden once saglik tabiki

eşim 20 şubatta gelmezse ki düşük bir ihtimal gelmesi
mart 25-30 arası gelecek Allah nasip ederse

Kız hep beraber hamile kalalım beni bekleyin Ağustos'ta başlayalım çalışmalara olur mu???bende istiyorum bebek inş..benimde hamileliklerin iyi geçiyor lohusayken coşuyorum çok fena oluyor psikolojim...şuanda çok iyi sayılmam ama ruhumu dinlemiyorum bildiğim tek şey süper ötesi alınganlığım ve küçük şeyleri dert etmedeki büyük potansiyelim...kızlar dua edelim birbirimize ALlah evimize huzur versin,sağlık versin ve evlatlarımızdan güldürsün inş...zaten zayıflıyoruz zayıflamasakta olurhayırlı huzurlu ömür istiyorum kendim,ailem,arkadaşlarım ve tüm insanlık için....

aaa annenle oylemi bak bu guzel istededigin gibi (herne kadar guldurmus olsanda beni)mikserlik icin uzaklik farketmezkiz ne laflar var sendede helal..edebi yonun bayagi gelisik ayy bunu diyinca aklima geldi seninle ilgili bisey buldum benbenim kulupte takip ettigim baska topiklerde var..bir yandan rejim yapip diger yandan yemek tarifleri topigine abone olup baktikcada ic geciren tek kisi bendirim herhalde hani dedik ya sana blog yap diye ama zamnsizliktan olmadi sende bir topik ac ve yaptigin guzel seyleri sadece fotograflaman gerekecek birde yuklemen..burda kizlar yapiyor hemen aklima geldin..kizim bizde nasipleniriz senin tariflerden..hergun yuklemen de gerekmiyor arada sirada guzel birseyler yaptikca koyarsin

ayy aslinda ne guzel olurdu sonrada orda devam ederdik agustosta hamile kalanlar topigi yapardik boylece hicte ayrilmazdik...ama ben o kadar bekleyememki cok uzak o tarih..sen bir hakkariye ucup gelsen olmazmiyavrum sen baliksin iste alinganliginda dert etmelerinde o yuzden..bosver yaaa hayat oylesine kisaki ne takiyorsun basit seyleri..amiiin guzel dileklerine..

Bişeyin ya başı hayırlı ya sonu ama başımıza gelen herşey hayırlı görebilmeyi bilirsek..topik adı süper cyy lisa bu benimkinden iyi mi ne???değerlendirelim.cyy eşin gelince sen yandın süper olacaksın oldun zaten taş gibi benim arkadaşlarım çok şükür...içinizden geçen bildiğim bilmediğim her duanız kabul olsun inş...canı gönülden istiyorum bunu Rabbim bizi ve içinde iyilik olan kimseyi darlandırmasın inş....öperim sizi:44:

ben simdi gidiyorum spor yapacagim (kizlar vallahi gercek bildiginiz spor,hemen akliniz fenaliga calismasin )soyle bir 30 dakika karin calisayim yarina sabaha etkisi olsun diye...bu persembe yine ne cabuk geldi ya daha biz kilo veremeden geldi yine

sizleri coook iyi geceler,tatli ruyalar benim elit canlarim sabaha bol - lerle uyanalim insallah...

bende uyuyim kızlar gözlerim gidiyor....hayırlısı lisa kilo verecez eninde sonunda...ben almasam iyide neyse bakıcam artık

amin canım inş. bu arada bişey sorcam 83 ten 60 kiloya kaç ayda düştün ve nasıl oldu ben bir türlü kilo vermiyorum yani tam diyet yapamıyorum 77 kiloyum

Yemek topikine bakayım bir bende.
Kızlar bende yatıyorum inşallah uyurum iki gündür geç kalıyorum işe :)))) Allah rahatlık versin dua ederseniz beni de unutmayın tamam mı, hayırlı geceler yarın dukan deneyimleri tarafında da görüşürüz tabi burası öncelikli artıkın

zeyno son olarak,harbidende iyi isim banada hos geldi..alternatifleri yaz bir yere unutmayalim icinden en elitini secer baslik onu yapariz bizim gibi elitlere elit bir baslik olmali dimi ama

Boşuna yemin etme spormuş iyi hadi bakalım....ne diyim spor her eve lazım offf offff...ya daha 1hafta önce gece spor yapanınız yoktu şimdi hepiniz coştunuz...kocam haftaya gelecek lisa görürsün sen:):)

Boşuna yemin etme spormuş iyi hadi bakalım....ne diyim spor her eve lazım offf offff...ya daha 1hafta önce gece spor yapanınız yoktu şimdi hepiniz coştunuz...kocam haftaya gelecek lisa görürsün sen:):)
Oyyy ben sendenim tatlım yalnız değilsin, kış ayları inşaat mevsimi durgun benim eşim de durgun :)))) Stres meselesi... Mevsim açılınca :26:...

Güncel kilo: 83,500

1000 olmadı ama dün ki iştahım neticesini verdi harbi harbi çok yemek gerekiyor ya, zorlamam lazım kendimi

Allahım bu ne ya 61500 oldum resmen kilo alıyorum sorun ne anlamadım dukana uyuyorumda ayyy bana bişeyler oluyor yarışman çekiliyorum:18:

yok yaw
ne alaka
ne kadar kolay pes ediyorsunuz
hemoroidle, kabızlıkla boğuşup hala dukan a devam ediyorum
siz maşallah sapasağlamsınız pes etmeye ne kadar meraklısınız
adamı hasta etme
bunun regli var şişkinliği var
sen dukan dışına çıkmadım diyorsan bir sabah bir bakacaksın baya baya inmişsin
aaaaa
:13:

Son düzenleme:

ben bu yıl hamile kalamam sanki
çünkü biz İzmir e tayin olmadan düşünmüyoruz
ben düşünüyorum da eşim henüz çocuk istemiyor malesef
hoş, bende eşim gemiye gidince buralarda tek başıma çocukla zorlanırım galiba
o yüzden bizim İzmir'e tayin olup çocuğu öyle düşünmemiz daha mantıklı
Allah koymuştur bir yoluna.
Hayırlısı bakalım.
Siz yapın, ben sizinkilere bakarım :) tecrübe olur bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…