Allahım bu ne ya 61500 oldum resmen kilo alıyorum sorun ne anlamadım dukana uyuyorumda ayyy bana bişeyler oluyor yarışman çekiliyorum:18:
yok oyun bozanliksacmalama anca beraber kanca beraber :13:eminmisin dukana dikkat ettigine,sen simdi erzurumda anacginin yaptigi borekleri,corekleri,sarmalari gormemezlikten gelebiliyormusun.bide anacigim gezip duruyosun akraba,es,dost..biseyler ikram ediyolardir kesinlikle..yapma zeynebim..sen bu kilolari kolay vermedin,gevseme sen simdi aslinda hedef kilona ulastin ya onun rahatligida vardir sende amaaaaan dikkat acaba sen guclendirmeyemi gecsen :26:..sonucta guclendirmedede kilo vermeye devam edeceksin..uzun zamandir yaptigin icin diyeti bunalmis olabilirsin ..
Yarışı hele bir bırakın bakın neler gelir başınıza, büyü yapıyorum hepinize tamammı yarışı bırakanın kiloları bir gecede yerine gelsiiiiiin. Datlım sen yaklaştın skoruna bi dur normal durması sakın bırakmaya falan kalkma bişi dene farklı bişiler yap, evet deneyim kültür bilgi güzellik kumkuması arkadaşımızın dediğini yap güçlendirmeye geç yada yada aliye ablaydı sanırım mandalina yiyen bi dene ye sende istersen
Esasında ciddi yazmışın üzerime alınmamam lazım diyecem ama şu ifadelerden o ismi lazım olmayan hatunun ben olduğum sonucunu çıkarmalımıyım? Bensem hangini gülüüüüm söle yapamda gönderem ben sanaya bilmiyorum ama sanirim o mandalina ise yariyor :26:eskiler diyorsa bir bildikleri vardir...dukan disi oldugu icin insanlar itiraf etmekten cekiniyorlarda ama sankim yariyor bir kilo mandalina yemeyecen bacim,bir tane
ay aslinda dedikodu yapmayi hic sevmemde sinirim tepeme cikti yapamadan duramayacagimismi lazim degil bir arkadas var :26:surekli sunu yaptim,bunu yaptim diyor herdefasinda..ama asla paylasmiyor hep sonra sonra diyip duruyor..eee insafsiz madem var yaptigin bir tarif,bir bilgi paylassana..paylasmayacaksanda soyleme ya.. o sonralarda hic gelmiyor nedense
Esasında ciddi yazmışın üzerime alınmamam lazım diyecem ama şu ifadelerden o ismi lazım olmayan hatunun ben olduğum sonucunu çıkarmalımıyım? Bensem hangini gülüüüüm söle yapamda gönderem ben sana
Canııım alınmadım ki ben şaka yollu takıldım yine asıl hata bende öteki forumu okumadım öylece yazdım geçtim winnieyi beğendim birkaç yerde sonra senin demek istediğini anladım ben 3 şey dimi :))) üzmeyim seni anacığıııım boşver boşver 3 ayda 20 kilo sarhoşluğunda forum ablası oldu oooo hiiiiç takma kafanı kız bişi diyimmii ben bi garip dukanellamsı bişi yaptım güzel oldu ama fazla yemedim yarına saklıyorumayyy askolsun valla,eger bu mesaji uzerine alinirsan zaten cok uzulurumdiger tarafta diye belirtseydim daha iyi olurdu ama valla oyle bir suphen bile uzer beni bilesin..biz burda her sakayi yapiyoruz konusuyoruz seninle ilgili bir durum olsa ben sana acik acik soylerdim zaten ..diger tarafta birisi canim ya..surekli sunu yaptim yedim ama tarifi daha sonra emin olmam gereken seyler var,ekstradan yaptigim biseyler var ama sonra soyleyecegim diyip diyip duruyor bir allahin kuluda hangi sonra diye sormuyor..ona sinir oldum..seninle zerre kadar iliskisi yok
Canııım alınmadım ki ben şaka yollu takıldım yine asıl hata bende öteki forumu okumadım öylece yazdım geçtim winnieyi beğendim birkaç yerde sonra senin demek istediğini anladım ben 3 şey dimi :))) üzmeyim seni anacığıııım boşver boşver 3 ayda 20 kilo sarhoşluğunda forum ablası oldu oooo hiiiiç takma kafanı kız bişi diyimmii ben bi garip dukanellamsı bişi yaptım güzel oldu ama fazla yemedim yarına saklıyorum
1 subardağı süt
1 yk nişasta
1,5 yk tatlandırıcı kaynatılıp puding yapılır
yarım paket labne(bu kadar kalmış)
2 yk süt tozu
tadına göre az tatlandırıcı
badem aroması
vanilya aroması
1,5 yk kakao (yağı azaltılmış)
pudingle karıştırdım hem fazla fazla oldu hem güzel oldu pudingle dukanella arası bişi yani buzluklara koyup dondurmak istiyorum bunu ama bir yandan da kıyamıyorum ya neyapsamki
Kızlar
Dün kızımın misafiri vardı bugün de benim misafirlerim var yemeğe..
Mutfaktayım, hazırlanıyorum...
Moralim bozuk çünkü dün bütün gün dışarda kaldık planlananın dışında...
Yanımda bişey yoktu eve gelince evde de bişey yoktu..
Çocukları alır almaz mutfağa girdim...Hemen hazırlanabilecek yemeklerden yaptım...
Anlayın işte bol nişastalı...
Ben de oturdum yedim onlarla, gözüm döndü...
işin kötüsü gözüm döndüğü zaman durmak bilmiyorum...
Neyse unutmaya çalışıyorum ama 1-2 gün saf gün yapmalıyım..
Kilom 70.2
Geçen haftaya göre + 700 üm...
Hemen diğer tarafa da yazıp mutfağa döneyim...
Daha yıkancak çamaşırda var üstelik...
Kızımın arkadaşı altına kaçırmış malum yıka yıka bitmiyor...
Geldimi hep üst üste gelir zaten...
dukanın bir bildiği var kızlar artık anladım adamın sözünden çıkmamak gerekiyor galiba bana hedef 51 demişti ben 51 ve hatta 50 yi 49 .5 bile gördüm ama yok inmiyor bu kilo artık ,çıkıp duruyor 51 e ,aylardır böyle ,artık güçlendirmeye geçmem şart oldu ,çünkü kaçamaklarım artmaya başladı ,ya hiç yemiyorum ya da dibine vuruyorum ,çok yoruldum bundan ,demekki inemeyecem ben daha fazla ,yarışmadan da ayrılayım en iyisi ,5 kilo vermek hayal gibi artık ,beni affedin tatlı hatunlar çıkıyorum artık ,bu kiloyu koruyayım bari ,daha fazlası olmuyor .......
haklisin canim sanirim ben miktarini cok koydum..o aromalarda kucucuk sise ama cok pahali gercektende..bende vanilya,portakal ve badem aldim ama cok pahaliydi..tablet cikolata icin tarif vardi onuda deneyebilirsin aslina sen guzelce ye pudinglerini hatta hepsini bu gece yeCanım badem aromasını çok çok az kullanman lazım mesela bir tepsi kurabiye hamuruna bir damla gibi benim ceviz fıstık veya fındık aromam yok alayım dedim geçen ay fazla açılmışım gelecek aya saklıyorum hakkımı dolabın alt tarafında saklama kabında duruyor ben normal dukanellayı da 3 gün de bitirmeye çalışıyorum inşallah bozulmaz tabi hani dondursammıki dememin nedeni tablet çikolata hazzı yaparmıki amaaaan yapmasa da olur benim canım un kurabiyesinden başka da bişi çekmiyor 21 nisanda un kurabiyesi istiyorummmmm
Canım sen diyetini bozma yeter biz seni bekleriz oooh eğlen gez dolaş biraz keyif yap bizim yerimizede bende ilk hafta izin alamadım ama ikinci haftaya izin kullanmak istiyorum inşallah ayarlayabilirsem termal otel istiyorum bol bol yüzerim, belime de iyi gelir diye düşünüyorumSelam Kızlar,
misafirlerimi yolladım işlere başlamadan size bakayım bi dedim
malum yarın okulun son günü ve ben kuzenimin düğünü için şehir dışına gideceğim
Allah a şükür bugün 75,700 geldim
inşallah şu tatil boyunca da diyetimi layıkıyla devam ettirebilirim.
sizinle cepteki netten bağlantı kurarım ama düğün koşuşturması içinde bu kadar sık yazamayabilirim
umarım hepimiz, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve bol - kilolu, günler görürüz
Amin
Canım sen diyetini bozma yeter biz seni bekleriz oooh eğlen gez dolaş biraz keyif yap bizim yerimizede bende ilk hafta izin alamadım ama ikinci haftaya izin kullanmak istiyorum inşallah ayarlayabilirsem termal otel istiyorum bol bol yüzerim, belime de iyi gelir diye düşünüyorum
gule gule git gule gule gel arkadasim..cigdeminde dedigi gibi biz bekleriz seni..iyi haberlerle - kilolarla don insallah..bol bol oyna kurtlarini dokSelam Kızlar,
misafirlerimi yolladım işlere başlamadan size bakayım bi dedim
malum yarın okulun son günü ve ben kuzenimin düğünü için şehir dışına gideceğim
Allah a şükür bugün 75,700 geldim
inşallah şu tatil boyunca da diyetimi layıkıyla devam ettirebilirim.
sizinle cepteki netten bağlantı kurarım ama düğün koşuşturması içinde bu kadar sık yazamayabilirim
umarım hepimiz, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve bol - kilolu, günler görürüz
Amin
gule gule git gule gule gel arkadasim..cigdeminde dedigi gibi biz bekleriz seni..iyi haberlerle - kilolarla don insallah..bol bol oyna kurtlarini dokal iste spor niyetine..sagdaaaan soldaaaaaan ohhhhh sefam olsun unutma hic kimse icin degil kendin icin yapiyorsun bu diyeti ve kocacigin icin..ona yapacagin surprizi dusun ve asla bozma diyetini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?