Allah kabul etsin canim..sanada hayirli kandiller..dualariniz kabul olsun insallah..ne guzel bir gun gecirmissin superyaa ben 1996 dan beri ailemden ayri yasiyorum ya alistim artik.once universite icin sonra calismak icin hep ayri sehirlerdeydim..simdide burda..iyi olduklarini bilmek yetiyor bana.birde gurbet simdi eskisi gibi degilki skype var,face var,msn var,ucretsiz sinirsiz telefon var vee hergun gorusuyoruz..birde ben gidince malatyaya 1 haftadan fazla kalamiyorum ,fazla gelemiyorum o muhabbettlere,butun akraba ziyaretlerine falan..
İyi geceleer, ben anca dahil olabildim aranıza, az sıkıldım ben evin halinden offf ben yalnızlığı seviyorum kızlar, eşim oğlum ve ben hani gezme dolaşma tamamda amaaaaaan gelinim işte herzaman bu böyle yumuşatmaya gerek yok, çoğu gelin gibi tahammül sınırı 2 gün sonrasında kasmaya başlıyor olay. Ben bugün çok yedim kızlar midem ağzımda resmen, akşamada bir çipura yendi pek sevmem aslında ama artık nasıl bir açlıksa bi başladığımı hatırlıyorum birde tabaktaki boş kılçıkları.. İki saatlik spor macerasından sonra bakalım netice nasıl olacak bir haftadır 200 yukarı 200 aşağı 100 yukarı 300 aşağıyım bakalım nasıl olacak ama imkanı yok bu hafta 1000 olmayacak moral sıfır yani.
vaaay ekip toplandi haaayediginiz ictiginiz sizin olsun gorduklerinizi anlatin dermisim bu arada kucuk bir dedikodu yapalim diger taraf cosmus durumda abi ortalik acemilerden gecinmiyor,yalan yanlis bilgidende
Tatlıııım bende çok seviyorum o muhabbetleri ama işte taraf meselesi diyelim olmuyor be bazen kasıyor anlatabildimm dimi. Çok geçmiş olsun antibiyotiksiz bebe yok bu ara bizim buralarda da geçen haftaki hastane turumda ereni götürdüğümüz zaman doktor kar inmeden bitmeyecek bu iş dedi ben dörtgözle kar bekliyorum tabi sizin oraları bilemeyecem ama bu zaman oldu bi lapa düşmedi ya ıspartaya şimdiye biz 3. kardan kadını yapmalıydıkGerçekten mi akraba ziyareti komşu muhabbeti bayılırım Ben evde oliyim millet gelsin biz gidelim işim bu hep çok eğlenceli...bizim adam sevmez o ayrı...:)ben yarın ilkokul arkadaşıma gidicem annem kıza bakacak ben oğlanla gidecem..kız hala hasta ya bugün Dr götürdük iyiymiş antibiyotik başladı
İyi geceleer, ben anca dahil olabildim aranıza, az sıkıldım ben evin halinden offf ben yalnızlığı seviyorum kızlar, eşim oğlum ve ben hani gezme dolaşma tamamda amaaaaaan gelinim işte herzaman bu böyle yumuşatmaya gerek yok, çoğu gelin gibi tahammül sınırı 2 gün sonrasında kasmaya başlıyor olay. Ben bugün çok yedim kızlar midem ağzımda resmen, akşamada bir çipura yendi pek sevmem aslında ama artık nasıl bir açlıksa bi başladığımı hatırlıyorum birde tabaktaki boş kılçıkları.. İki saatlik spor macerasından sonra bakalım netice nasıl olacak bir haftadır 200 yukarı 200 aşağı 100 yukarı 300 aşağıyım bakalım nasıl olacak ama imkanı yok bu hafta 1000 olmayacak moral sıfır yani.
Gerçekten mi akraba ziyareti komşu muhabbeti bayılırım Ben evde oliyim millet gelsin biz gidelim işim bu hep çok eğlenceli...bizim adam sevmez o ayrı...:)ben yarın ilkokul arkadaşıma gidicem annem kıza bakacak ben oğlanla gidecem..kız hala hasta ya bugün Dr götürdük iyiymiş antibiyotik başladı
yalnızlık da kötü be anacımmmmmm
bana fenalıklar geliyor mesela bu ara ama napalım şimdilik katlanıyoruz bu duruma
yarı yıl tatilinden sonra da bana gelecek kayınvaldemler hemde en az 15 gün
biz maşallahhhhhhhhhhh çok iyi geçiniyoruz ama ne de olsa biraz zor olabiliyor tabi yalnızlığa alışıp kalabalıkta kalmak
Bana bak lisa bırakmak yok diyeti falan hoş 3 gün önce hamile kaldıysan bişi diyemem o zaman bırak tamam ama bir bırakmaya kalk sebepsiz yere yemin ederim foruma yapıştırırım pört fotomu zaten tam o kıvamdayım bu aralar sakııııııın.halay basimiz cigdeeeemanlayabiliyorum seni bebegim valla bir saatten sonra yatili misafir cekilmez olabiliyor(yaa yanlis anlamayin siz gelirseniz yatiliya size gecerli degil )cipurada en sevdigim baliklardandir ayrica kilo ile ilgili al bendende o kadar..bben bazen birakayim diyorum ya bunaltti beni bu inis cikislar falan bide bu hafta hergun spor yaptim...
ya bahsettigin sey tamamda ama benim yasadigim yerde oluyorsa severim yani akraba muhabbetini sevmem malatyadada kacinilmaz oluyor bu muhabbet..bide eskilerden arkadaslardan kimsede yok..ufakliga gecmis olsun canim..cook seker ama yaa.op kocaman yerime
Bana bak lisa bırakmak yok diyeti falan hoş 3 gün önce hamile kaldıysan bişi diyemem o zaman bırak tamam ama bir bırakmaya kalk sebepsiz yere yemin ederim foruma yapıştırırım pört fotomu zaten tam o kıvamdayım bu aralar sakııııııın.
ne diyeti bırakması beeeeeee
adamı hasta etmeyin
biraz daha dayanalım
bu kadar yol aldık
yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik
bu saatten sonra geri dönüş yok
siz bırakırsanız bende bırakırım
günahıma girersiniz walla
Canım çok şükür bizde iyi geçiniyoruz (toyluğu attık ikimizde diyeyim 3 senedir) ama işte ne bileyim ben rahatsız oluyorum bazen hissettirmemeye çalışıyorum bu seferde yapmacık oluyorum şöyle diyim benim ki konuşmayı çok sever ne geldiyse zaten ondan geldi başına herşeyi konuşur ben laftan sözden uzak durmaya çalıştıkca her geldiklerinde muhakkak sülalenin merkezine oturuyoruz bunu istemiyorum amaaaaaan bugünde inmiş aynı memleketten bir komşuma hiiiç tanışmadıkları halde aralarının açık olduğu ve komşumun gün arkadaşı olduğu eltisini anlatmış ya anne neden yaptın ağzı durmaz o kadının dedikçe oooh iyi yaptım bana gelsin o laflar sana gelmez dedi yani bu tip şeyler offf çok dertlendim ya ay resmen ağlamak geldi içimden sinirlerim bozuk benim kızlar
ya kis vallahi bazen canima tak ettiriyor benim..bir emek veriyorsan karsiliginida hakkiyla almalisin diye dusunuyorum..herseye dikkat edip,spor yapip,yerinde boyle sayinca insan sinir oluyorBana bak lisa bırakmak yok diyeti falan hoş 3 gün önce hamile kaldıysan bişi diyemem o zaman bırak tamam ama bir bırakmaya kalk sebepsiz yere yemin ederim foruma yapıştırırım pört fotomu zaten tam o kıvamdayım bu aralar sakııııııın.
Dedikodu zamanı::kadar şikayet ettiler beni,bizi bunun için mi bıraktı gittiler güzelim topiği...burası iyi oldu hele bekleyin 15 Şubat'tan sonra lisa ile süprizimiz var kaynanaları bende severim de sevmem çok vıcık olmamaya çalışıyorum benim görümcem çok fenaydı şimdi tın muhatap olmayınca susuyor.....
sürpriz mi
merak ettim doğrusu
yok caniim ya cok onemmli degil,gelecekteki birlikteligimiz icin onem tasiyor dermisim ..bir ipucu topigin adi ne "15 subata kadar 5 kilo"(nah verdim ben 5 kiloyuda,amac sohbet muhabbet)ee 15 subat bitince ne olacagiz :26:kiz zeynep milleti merakta biraktin acikla simdi
siz peki birbirinize cok yakin yada ayni apartmandamisiniz?eger ortaligi karistirip gidiyorsa sonra ugrasmak sana kaliyodur
ya kis vallahi bazen canima tak ettiriyor benim..bir emek veriyorsan karsiliginida hakkiyla almalisin diye dusunuyorum..herseye dikkat edip,spor yapip,yerinde boyle sayinca insan sinir oluyortamam tamamm portletme yine birakmiyorum:18:ayy o uc gun onceyi hatirlatma tamam allah biliyor herseyden cok istiyorum bebek sahibi olmayi ama henuz hazir degilim..sigarayi birakmaliyim en az bir ay onceden,butun tahlillerimin temiz oldugundan emin olmaliyim,sacimi boyatmaliyim,...bide boyle deli gibi spor yapmadan tek tip beslenmeden hamile kalmaliyim..neyse Allah isteyince hersey bahane..hayirlisi olsun insallah..
yok caniim ya cok onemmli degil,gelecekteki birlikteligimiz icin onem tasiyor dermisim ..bir ipucu topigin adi ne "15 subata kadar 5 kilo"(nah verdim ben 5 kiloyuda,amac sohbet muhabbet)ee 15 subat bitince ne olacagiz :26:kiz zeynep milleti merakta biraktin acikla simdi
arkadaşım
sen çok iyi bir anne olacaksın
bebeğin için daha şimdiden ne kadar fedakarlık yapıyorsun bak
tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Yok datlım ben kendi annemlerle aynı apartmandayım kayınvalidem antalyada benim :) mikser olmak için uzaklık farketmez hayatım yapacak olan her mekanda yapar önceleri baya bir toymuşum ben de şimdi gardım havada dolanıyorum hep. Öğrendim oynamayı diyim, ben şahımın önünü iyi tutarsam kimse deviremez aşkım. Şahımın aşkını taze tutmak da benim elimde biliyon dimi zora sıkışınca kadınlığını kullanıyon eeeee dukana bağlayım hemen Dukan sayesinde kadınlık yağların altından sıyrılıyor yavaş yavaş.... Zafer gelinlerin heyooooooosiz peki birbirinize cok yakin yada ayni apartmandamisiniz?eger ortaligi karistirip gidiyorsa sonra ugrasmak sana kaliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?