Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

ama bu haksızlıkkkkkkkkkkkkk
benim canım çekti şimdi
Lisa okumamalı bunu :)

Önceden bende sevmiyordum yeşil çayı alıştım heralde ama sek asla içemiyorum yaseminli seviyorum ben birde ginkgolu evde poşet stoğum bittiği için onu da bugün az biraz tarçın ekleyerek yaptım tavsiye ederim. Adaçayı benim tansiyonumu oynatıyor içemiyorum ama arkadaşlarım çok içerler muhakkak faydası vardır hele mideyi dinlendirdiğini biliyorum e bu bile bizim için çok önemli. Cyy patlıcan olayını araştırdın mı. Bugün konu aklıma gelince bayanların önünde açtım herkes patlıcan kürünü ve kantaron yağı mucizesini savundu.

ah ah kantaron yağım kalmadı
annemlere gidince ilk olarak isteyeceğim şey o
biz kendimiz yaparız kantaron yağını hem kendi zeytinyağımızla hem kendi topladığımız kantaronla
patlıcan olayını araştırıyorum da patlıcanın şimdi mevsimi değil ki hep sera
sanki yazın taze patlıcanlarla mı yapılmalı ki bilemedim

Canım sera mera ben bir dene derim bakarsın az da olsa rahatlarsın mevsiminde yaptığında daha faydalı olacaktır eminim ama belki bu şekilde bile seni rahatlatmaya yetecek şifayı verir

şu dolmanın tarifini alabilir miyim acaba

lahana,kurutmalik biber,kurutmalik patlican haslanir.diger yandan yarim kilo yagsiz kiymaya dogranmis 1 sogan,2 dis sarimsak,sumak,pulbiber,toz biber,nane,maydanoz,tuz,yarim kasik biber salcasi yarim kasik domates salcasi ,yarim kasik sivi yag ve bir kasik yulaf kepegi eklenip karistirilir.sonra once patlicanlar,onun ustune biberler doldurulup ,en ustede lahanalar sarilip tencereye yerlestirilir.icinde pirinc yada bulgur olup sismeyeceginden yaridan fazlasina kadar doldurabiliriz patlican ve biberi.agizlarinida elimizle yapistiriyoruz.sonra bir kasik salca sicak su ile sulandirilir dolmalarin ustune dokulur cok azda nar eksisi(bu yasak gerci ama azicik yada limonda olur) gezdirilir.dolmalarin ustune bir tabak kapatilir dolmalarin seviyesinden bir parmak asagida sicak su konur ve pismeye birakilir.yaklasik 1 saat guzelce piser.sonra sarimsakli yogurt ile once dolmalar sonra parmaklar yada herikisi birlikte yenilir

farkindamisin bilmem bu mesaji begenmedim bile .buyuk sabotajci is basinda ama bu haksizlik degilmi gerci suan agzimda hala balkabaginin bal tadi varken agzim sulanmadi.zamanlama biraz yanlis oldu daha gec saatlerde olsaydi yada balkabagindan eser kalmadigi bir zamanda amacina ulasirdi bu kotu eyleminde ama suan tarif favorilerime eklendi yaris bitiminde denenmek uzere saklandi.

ah scholarppty ah
bu sefer bana yaramadı bu güzel can çektiren tarifler
dukan helva yaptım yiyorum :)
çok fenasın

Canım sera mera ben bir dene derim bakarsın az da olsa rahatlarsın mevsiminde yaptığında daha faydalı olacaktır eminim ama belki bu şekilde bile seni rahatlatmaya yetecek şifayı verir
peki 10 patlican sapini 10 bardak su ile kaynatip o suyu icecek ya bir kur yetecekmi yoksa kac kez tekrarlayacak.birde cyy 10 sap icin 10 patlican almak gerekir ya o patlicanlarida pisirip dondurucuya atip sonra kullanirsin yada varsa tanidigin bir manav falan bozulan patlicanlari cope atmadan saplarini sana ayirsin.sorarsada okulda bir deney yapiyorum dersin

bende kendim bir cay yaptim arasira ondanda iciyorum:

adacayi+biberiye+kekik+yesilcay+mate cayi bunlarin hepsini birkavonoza doldurdum karistirdim bir dolu kasik demleyip arasira iiciyorum.ozellikle mate cayi ve biberiyede zayiflamada kullanilan bitkiler.eee bide yesil cay var..ayrica hergun 3 fincan yesil cayi tek basinada iciyorum:126:

ah scholarppty ah
bu sefer bana yaramadı bu güzel can çektiren tarifler
dukan helva yaptım yiyorum :)
çok fenasın

Ehu hedef şaştı ama olsun sende rakibemsin. Kendi canımı da çetirdim kızlar kalktım geç saatte dukanella yaptım yedim. Sabah tartıdaki rakamları görmeseydim kesin kesecektim dukanellayı. Sabah küçük bir parça çikolatalı krep yendi (ama çocukluğuma döndüm ben yaaa tavsiye ederim kızlar onun da tarifini vereyim diyeceğim ama siz de bilirsiniz muhakkak yarım bardak süt içildi, öğlen yürüyüş yapılacak ayyy gitsin kilolar inşallah.

Ya alıp dolaba atmak da olur dediğin gibi manavdan şeyetmekte birde cyy tek kürde rahatlıyorlarmış ya o kadar etkili birşeymiş ama içim tarifini herkes bi farklı söyledi onun için en bir araştır derim günde iki bardak içen de olmuş üç bardak içende aç karnına içende olmuş tok karnına da hata şeker konusunda bile muhalefete düştüler baktım kavga çıkacak aman tamam boşverin bakarız biz netten dedim.

hadi kızlar ben de varım yarışa ,hazirandan bu yana dukandayım ,67 den 50 ,51 e indim daha fazla inemedim bir ay var 15 şubata verebilirsem 5 kiloyu süper olacak ,hadi takipteyim ,fırsat buldukça yaptıklarımı yazarım ,öpüldünüz ve canlı tutun bakalım bu konuyu ,herkese kolay gelsin

Kız nerdeydiniz???bakalım perşembeye kilo vermiş olacak mıyız?ben bu hafta iddialı değilim kilo almasam iyi:)ama sonra ki haftalar korkun benden:)veremeyenler verenlere süttozu ve yulaf kepeği ısmarlasın mı????

Selam Kızlar,
perşembeye az kaldı evet ama ben bu hafta - olabileceğimi sanmıyorum
zira bu hastalık beni benden etti
wc ye gitmeyeyim diye yeşil çay bile içmiyorum okulda
akşama evde bol bol içerim inşallah
akşama görüşürüz bayanlar
bol bol eksilen kilolar inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar bende varım bu yarışa kilom:77

oncelikle hos geldin patoloji fakat birsey soracagim dukan yapiyormuydunuz bir suredir.

hosgeldin yagmur00,iyi kilo vermissin tebrikler sende biliyorsundur dukan diyetinin zaten 8000 kusur sayfalik bir topigi var.biz burayi yarismak icin actik hem oraya hemde buraya yaziyoruz.burda yaris halindeyiz orda bilgilenme,bilgi verme...yarisimizla ordakilerin sayfalarini mesgul etmek istemedigimizden burayi actik.birbirimizle yarisarak hirs yapariz diyede dusunduk.ee simdi bir rakibemiz daha oldu senide listeye ekliyorum

hic uzulme arkadasim ,- cikacaksindir yine.zira uyamasanda kacamak yapmadin,dogru duzgun biseyde yemedin.o yuzden ben dusunmuyorum + cikacagina..

hic uzulme arkadasim ,- cikacaksindir yine.zira uyamasanda kacamak yapmadin,dogru duzgun biseyde yemedin.o yuzden ben dusunmuyorum + cikacagina..

Ben neden sizi yakalayamıyorum kızlar:)şurda bi sabit kalın yarışalım dimi ama:)benim yarışacak Halim yok bi gaza gelemiyorum hanginiz zayıflarsanız en çok yulaf kepeği ısmarlıycam

Ben neden sizi yakalayamıyorum kızlar:)şurda bi sabit kalın yarışalım dimi ama:)benim yarışacak Halim yok bi gaza gelemiyorum hanginiz zayıflarsanız en çok yulaf kepeği ısmarlıycam

geldiiiim buldum senisiz kazanin soz ben size dukan in sitesinden begendiginiz bir urunu adresinize postalayacagimharbiden ha iyi fikir odul belirlendi birinci olacak arkadasa dukan in sitesinden istedigi herhangi bir urunu ben alip odeyip hediye gonderecegim.ister kepek,ister tatlandirici ne isterse

Tamam lisa öyle yapalım gurmenet Fransa'ya çalışıyormu???ben sana kazak ta örerim yeter ki 5 kilo veriyim verelim ha bu arada 2013 Miss word de yaşım tutmuyor 18 den büyük olmalıymışım çok talep var da yaş:)dalga mı geçiyorsun bu basenle geniş kesim pantolon giyecek kadar da öz güvenim var dur bakalım 15şubAta bu işi de çözerim 44-46bedenden 40a düştüm neyime yetmiyorsa illa38 olsun....

zeynepcigim ben gurmeneti bilmiyorum,ben urunlerimi ya dukan in internet satis sitesinden('testi yaptigimiz fransizca sitede urun satisida var )yada marketlerden aliyorum. o yuzden dedim fransadan orjinal dukan urunu gonderecegim diye.kazak sozunu yazdim bir tarafamodelini gonderirim sana 5 kilo daha zayiflamak fena olmaz canim zira senin ustun gercekten ince sorun basenlerse onada aslinda 2/7 yada 2/0 dukan yaparaka bide para varsa mezoterapi ile destekleyerek kurtulabilirsin...

Kızlar birinciye benden de bir ödül var eeee bunca yıldır ebru hocalığı yapıyorum bir karanfil yada laleli ebru gönderilecektir tabi dukan malzemelerine bende katılırım.
Bayanlar benim için hayati olan asıl mevzuu bir kaç gündür gidip gelen tartı sayılarım ve ısrarla tatlı yapıp, yaptırıp yedirmem aklımdan asla tatlıların baharatlıların çıkmamasının sebebi anlaşıldı. Tabi daimi polikistik olan bir ben var ya unutmuşum ne zamandır doğal yollardan olmayınca belirtileri, az biraz görününce kendileri hemen koleksiyonumun en cafcaflı paketi açıldı ellerim titreye titreye özenlice bir adet yerine yerleştirildi, en yakın arkadaşım aranıldıı kahkahalar eşliğinde müjdeler verildi, hafiften kramplar eşliğinde bilgisayar kucağa alındı ve dukan sayesinde tanıştığım iyi yürekli rakibelerimle paylaşılmaya hazırlandı..

REGL OLDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…