ne eksisi arkadaşım
+ gördüm hemde 2 kiloya yakın
tamam wc ye giremedim yine ondandır birazı ama en az 1,5 kilo fazlam var
hemen dukanın psikopatçasını uygulmaya geçtim
sakın bana yapma demeyin
haftaya kayınvalidemler gelecek ve en az 15 gün buradalar
onlar gelene kadar bu + ları vermem lazım
yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım
kocamın gelmesine tam 1,5 ay kaldı
benim 70 i görmem lazım
Selam kızlar
İşler mişler üstü grip zar zor okuyorum olanları..
Çiğdemcimle bugün face de konuştuk biraz özlemişim.. Herkesler bir yoğun bir uzak..
Cyy canım bak senin yapabileceğin en iyi şey beyaz bir gün yapmak.. Hani sınırlı izinli dahi olmayan saf protein günü.. Yoksa sebze yemek yada yememek çokta gidişatı değiştirmiyor.. Gidişi değiştiren sınırlı izinliler.. Kakao, mısır nişastası hatta bugün çiğdemden öğrendiğim ve şaşırdığım kahve..
Ben bugün şu facedeki grupta Nar şerbeti ile ilgili; süper, muhteşem etc bilmemne diye yazılanları okudum.. Dedim nedir bu bir baktım ki çaymış..
Hemen tarif:
Hübiskus, yeşilçay ve kuşburnu.. Bu üçünü kaynatıp yeşil çay hakkı yerine bu karışımı içiyorlarmış.. Günlük 1 litre kadar içen var ve okuduğuma göre herkes eski gördüm diye çığlık atıyor.. Yalnız daha ben denemedim onu da belirteyim.. Yarın en yakın aktardan bu hibisküs sorulacak o başka..
Bu arada hibusküs mü hibisküs mü ne zımbırtı ise.. Nar çiçeği demekmiş kızlar.. Ondan ismi nar şerbeti.. Öyle tatlı matlı bişey de değil..
selam winniecim
bende dediğin gibi yapıp bugünü tavukla bitirdim
yarın da tavuk yiyeceğim
çarşambaya da balık yerim inşallah
böylece üst üste birkaç gün beyaz yemiş olurum
dediğin karışımları hemen deneyeceğim
bu arada ben 1 haftadan fazladır yeşil çayı kestim
çünkü bazı bünyelerde kabızlık yapıyormuş ve sanırım bana da o yönde etki etti
ayıptır söylemesi yeşil çayı kestiğimden beri her gün düzenli olarak wc ye gittim
yarından itibaren günde 1 fincan içmeye devam edeceğim
bakalım wc problemim ne alemde olacak
Winnie hibiskusumu aldim hatta soyle kusburnuyla karisimini aldimaz once kahvaltida bir bardak ictim guzel oldu 2 tk karisimdan 1 tk da yesil attim tatlandirici tabletle cok sevdim bir bardaktta hazir bekliyor sabah yuruyusu ve merdiven de ekledim oglen arkadaslarla cikcam caya bu arada asil bomba belki serapti ama sabah 81.1 gordum tartida dun baya yogundum onun etkisi heralde birde regl olsam daha ne olsun cok mutluyum
Selam Kızlar,
dukan amcayla hayatıma devam
dün ve bugün maşallah güzel geçti
tatilde 700 gram almışım
dün sabah her zamanki saatte her zamanki tartımda her zamanki halimle tartıldım ve sadece 700 gram fazla çıktım
ona da şükür
15 şubat benim için bir hayal oldu
artık çok zorlanıyorum ama güçlendirmeye geçmeden 72 ye düşmem lazım
şu son 5 kilo da gitsin artık
lütfen
bana destek için söyleyeceğiz bişey varsa her türlü fikre açığım
Kızlar
Biri termalde, biri seyahatte, biri memleketinde,biri tatilde, biri de işinde ...Eee ben de evimde, her zaman ki gibi
Canlar bugün tartı beni çok mutlu etti yaa 67.2 yi gördüm bu sabah
Geçen haftaya göre -1300 gr daha vermişim çok şaşırdım...
Hiç üst üste iki hafta böyle kilolar vermemiştim, çok mutlu oldum yaa
Ayy yoksa ben de mi yarışı kazanabilir durumdayım :26:
Anam çok heyecan yaptım..Dur dur biraz da hırs yapayım tayarışı kazananlar arasına gireyim bari
hani nerde cizelge sevgili isparta guzeliIsabel kokusu geliyor kuzeybatidan kuzeybatidan eeee kizlar bildirimler nerdeee bekliyorum isabel yetisemezse cizelgeyi aksama ben yapayim esimin bilg. El koyuppp
Selam kızlar çok yoğundum gelemedim.. Geldim; öpüyorum sizleri ve kaçıyorum
İsabelim türkiye yolunda olacaktı.. Hatta gelmiş bile olabilir.. Eminim ilk fırsat bulduğunda bizlere havadisleri yazacaktır..
Görüşürüzzz..
Selam Kızlar,
düğündü cenazeydi, şubat tatiliydi derken saçmaladım biraz
o yüzden bu hafta da bildirim yapmadım çünkü haftaya perşembeye kadar tartılmama kararı aldım
artık evime dönüp dukanımı sporumu hakkıyla yapmak istiyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zaman daralıyor ve benim biraz daha zayıflamam lazım
desteğinizi benden esirgemeyin
ama güzel olan ne biliyor musunuz?
düğünümüzde ve dün kaybettiğimiz akrabamızın cenazesinde beni her gören herkes "aaaaaaa ne kadar zayıflamışsın, harikasın, daha fazla zayıflama artık vs vs vs" dedi.
bu süper.
dukan amcaya ve siz değerli arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
ne eksisi arkadaşım
+ gördüm hemde 2 kiloya yakın
tamam wc ye giremedim yine ondandır birazı ama en az 1,5 kilo fazlam var
hemen dukanın psikopatçasını uygulmaya geçtim
sakın bana yapma demeyin
haftaya kayınvalidemler gelecek ve en az 15 gün buradalar
onlar gelene kadar bu + ları vermem lazım
yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım
kocamın gelmesine tam 1,5 ay kaldı
benim 70 i görmem lazım
Selam kızlar
İşler mişler üstü grip zar zor okuyorum olanları..
Çiğdemcimle bugün face de konuştuk biraz özlemişim.. Herkesler bir yoğun bir uzak..
Cyy canım bak senin yapabileceğin en iyi şey beyaz bir gün yapmak.. Hani sınırlı izinli dahi olmayan saf protein günü.. Yoksa sebze yemek yada yememek çokta gidişatı değiştirmiyor.. Gidişi değiştiren sınırlı izinliler.. Kakao, mısır nişastası hatta bugün çiğdemden öğrendiğim ve şaşırdığım kahve..
Ben bugün şu facedeki grupta Nar şerbeti ile ilgili; süper, muhteşem etc bilmemne diye yazılanları okudum.. Dedim nedir bu bir baktım ki çaymış..
Hemen tarif:
Hübiskus, yeşilçay ve kuşburnu.. Bu üçünü kaynatıp yeşil çay hakkı yerine bu karışımı içiyorlarmış.. Günlük 1 litre kadar içen var ve okuduğuma göre herkes eski gördüm diye çığlık atıyor.. Yalnız daha ben denemedim onu da belirteyim.. Yarın en yakın aktardan bu hibisküs sorulacak o başka..
Bu arada hibusküs mü hibisküs mü ne zımbırtı ise.. Nar çiçeği demekmiş kızlar.. Ondan ismi nar şerbeti.. Öyle tatlı matlı bişey de değil..
Lisam gelmiş hoşgelmiiiş leeey leeeey dümü dümü ley kuaföre gitcem birazdan iki yazam dedim. 81.1 serap değilmiş kızlar bugünde 81,3 gördüm heheheheheh tamam doğru yoldayım hibiskuslu karışımı içiyorum şimdi yemekimle beraber winniem bunun yeme şeklini de bi yazsan yani yemeklerle içmenin sakıncası varmı ayyy dün gecede kıza soru sordum gece gündüz demeden habire soruyor diyecek Lisaaaam dün konuştuklarımıza baktınmı tatlım hani şu eczaneye sorulcak nacizane şeyi :)
Lisa canım hoş geldin
Hibisküs hamilelere önerilmiyor diye duydum.. Düşük riski olabilirmiş.. Hamilelik düşünenlere kısmını bilmiyorum canım
Ama tahminime göre düşük riski var ise hiç girişmemek daha hayırlı olabilir..
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şükür kavuşturana
walla sen yokken bomboş buralar
hiçbirimizin yazası gelmedi günlerdir
bakıyom bakıom kimse yazmıo bende yazmıom
Lisammmmm
motiveye ihtiyacım var
15 şubat hayalim olmadı o kesin
15 marta bir hayal bul bana ki ona ulaşmalıyım
canimsin yaaaayy senide coook ozledim vallahi mahrum kaldik sendende neyse bitti sukur bu tatil ogretmenlere ve gurbetcilere yaramadi
valla benimde ihtiyacim var soyledigin seyehadi hepberaber motive olalim canlarim 15 subat gercekti hayal oldu simdi 15 marta start veririz yarin 4 kiloda hedef koyariz basligida "15 marta dukan ile 4 kilo " deriz artikin :26:sen ne yaptin sekerim son olarak kac kilosun simdi yarin bildirimdede gorecegiz gercide ben bildirim yapacak yuzu kendimde bulurmuyum bilemiyorum yarin yeni bir gun yeni hedefle yeni yarisla yola cikariz artikin.bu en zor donemimiz lakin motivasyonui yuksek tutmaliyiz..heeeeey ego,winni,cigdem,zeyno(gerci ondan umudumu kestimde )daha cok destek verelim birbirimize..
cyy sen su bahsedilen hibiskus cayini basla olmazsa sonuclar supermis ben malum deneyemeyecegim
bos birakani yolarim soylemedi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?