Kızlar birinciye benden de bir ödül var eeee bunca yıldır ebru hocalığı yapıyorum bir karanfil yada laleli ebru gönderilecektir tabi dukan malzemelerine bende katılırım.
Bayanlar benim için hayati olan asıl mevzuu bir kaç gündür gidip gelen tartı sayılarım ve ısrarla tatlı yapıp, yaptırıp yedirmem aklımdan asla tatlıların baharatlıların çıkmamasının sebebi anlaşıldı. Tabi daimi polikistik olan bir ben var ya unutmuşum ne zamandır doğal yollardan olmayınca belirtileri, az biraz görününce kendileri hemen koleksiyonumun en cafcaflı paketi açıldı ellerim titreye titreye özenlice bir adet yerine yerleştirildi, en yakın arkadaşım aranıldıı kahkahalar eşliğinde müjdeler verildi, hafiften kramplar eşliğinde bilgisayar kucağa alındı ve dukan sayesinde tanıştığım iyi yürekli rakibelerimle paylaşılmaya hazırlandı..
REGL OLDUM
Sabah dukanellalı bir parça krep süt eşliğinde yenildi
öğlen yemek yemek unutulunca saat 3 gibi götürdüğüm krep ve peynir çay eşliğinde yenildi ama bugün cidden çok doygun hissediyordum kendimi
4 bardak yeşil çay 1 bardak normal çay ve su içildi
akşama az yağlıydı ama olsun hamsi tava ve küçük bir parça somon ızgara zorlana zorlana + bir parça light peynir yedim
Malum sebepten ötürü hafif bir mide bulantım vardı, ayyyy cidden ben gece kabus falan da görmüştüm, birkaç gün önce burnum kanamıştı, bugün bir doygunluk bir durgunluk vardı üzerimde, biraz da ayaklarım üşümüştü ben olmaya olmaya unutmuşum herşeyi yaaaa...
Lisa sen bebek istiyordun ya canım bana oğluşumdan sonra erken menepoza girebilirsin bile demişti doktorum hiç umudum yoktu tekrar bebek sahibi olmak için hatta doktorumla uzun yıllar polikistik olduğum rapor edilebilinirse tüp bile deneyebiliriz tarzında konuşmalar yapılmıştı. Hedefimi bir beş daha düşüreceğim artık önce sana o tazecik bebek kokusunu anneliği nasip etsin Allah sonra benim paşama bir kardeş inşallah amiiiinnnnn. Ben fena duygusala bağladım kızlar bu normalmiydi acaba :))))))
geldiiiim buldum senisiz kazanin soz ben size dukan in sitesinden begendiginiz bir urunu adresinize postalayacagim harbiden ha iyi fikir odul belirlendi birinci olacak arkadasa dukan in sitesinden istedigi herhangi bir urunu ben alip odeyip hediye gonderecegim.ister kepek,ister tatlandirici ne isterse
Kızlar birinciye benden de bir ödül var eeee bunca yıldır ebru hocalığı yapıyorum bir karanfil yada laleli ebru gönderilecektir tabi dukan malzemelerine bende katılırım.
REGL OLDUM
işte ben bu ebru olayına bayılıyorum
ben bunu istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
sabah:sutlu nescafe
ogle:dukan ekmekli tost+1 dilim jambon+2 yumurta+peyni
aksam:tavuk gogus haslama+yogurt
3 lt su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor
zeynepcigim ben gurmeneti bilmiyorum,ben urunlerimi ya dukan in internet satis sitesinden('testi yaptigimiz fransizca sitede urun satisida var )yada marketlerden aliyorum. o yuzden dedim fransadan orjinal dukan urunu gonderecegim diye.kazak sozunu yazdim bir tarafamodelini gonderirim sana 5 kilo daha zayiflamak fena olmaz canim zira senin ustun gercekten ince sorun basenlerse onada aslinda 2/7 yada 2/0 dukan yaparaka bide para varsa mezoterapi ile destekleyerek kurtulabilirsin...
Buyrun Çiğdem ben kızlar kramplarım şimdicek hafifledi ağrı kesici atmamaya çalışıyorum her lavaboya gittiğimde de yüzümde kocaman bir gülümsemeyle çıkıyorum hatta şöyle bişi eşime "Aşkım ben kadın oldum yav diye müjde verdim"
Kızlar bir tarif daha uygulayacağım yarına o da tatlı yatarken aklıma geldi normalini yemiştim tek korkum muhallebiyi tutturmak ama onu da koca bir tepsi yapmak yerine küçük borcama yaparsem 1/3 ölçek uygularsam olur diyorum şimdi vermeyim tarifi kızanlar var :))))))
Şu tatlı yiyince duraklayan arkadaşlarrrr istemeden olduuu (ama cidden bilinçsiz oldu valla adet halindenmiş kızma bana tamam mı?) bak ben size güzel bir makarna tarifi de verebilirim o da çok güzel oluyor..
2 yumurta 3 yk kepek 1 yk süt tozu 1 yk nişasta tuz hamur yapıyorsun sonra ufak ufak yapıyorsun ben biraz kepeğini bol kattım hamuru iyice taş gibi yaptım sonra rendeledim yağlı kağıdın üzerine ayrık ayrık rendeledim birbirlerine değmesin diye sonra fırınladım 5-10 dakika kadar herkesin fırını farklıdır hafif sertleşince çıkardım soğudular ve sertleştiler iyice sonra kızgın suya bir tatlı kaşığı z.yağı ekledim tuzla hamurları azar azar ekledim suya az biraz su bulandı ama çok da dağılmadılar sonra kevgirle aldım suyun içinden koydum tabağa süzgeç kullanırsam yapışacak gibi geliyor çok az ucundan baktım güzelllll yarına bunu salata yapıp yemeyi düşünüyorum pirinç salatası gibi nasılsa salatalık turşusu sınırlı izinli dereotu taze soğan salatalıkla birlikte güzel bir salata olur gibi oluyor belki bir tanede yumurta haşlayabilirim rengarenk olsun diye ya da biraz tavuk mıncıklayabilirim hiç bilmiorum yarınki halet-i ruhiyeme bağlı sizde deneyin kızlar güzel ve hafif oluyor
Kız büyütme onları sakınnn boşver alt tarafa çok cahil olacak ama sera sarsana tuzla birlikte özel bir tuz varmış ya işe yararmıki acep? Yada bana versen azıcık hı olmazmı bana ver hıKardeş mezoterapi ozon oooooo daha neler neler liposakşın benim tek çarem onuda yaptırmam asla..ben göğüslerini büyüyecektim yatıp kalkıp bunu diyodum ayaklarım yandı greft yapıldı estetik cerrahide geçen sene kızımın doğumunda üşümeyin diye ayaklarıma sıcak su torbası koydular,sezaryenli epiduraldi doğumum hissetmedim yandımda yandım 4.derece yanık şaka gibi dimi???neyse Allah'tan güzel şeyler isteyelim ben hiçbir şekilde ameliyat olmak istemiyorum ailecek gördüğümüz göreceğimiz bu olsun inş....
Kız büyütme onları sakınnn boşver alt tarafa çok cahil olacak ama sera sarsana tuzla birlikte özel bir tuz varmış ya işe yararmıki acep? Yada bana versen azıcık hı olmazmı bana ver hı
evet hayatim az oldu biliyorum.cunku sabah 6 ya kadar film izledim(umutsuz ev kadinlari) uyandigimda 2 di hemen bir kahve icip kendime geldim sonra kahvalti ee aksam yemegi ile oglede birlesip tek ogun oldu.o yuzden boyle oldu bebem..Lisa az olmamış mı tatlım....ben bugün parça etten kavurma yaptım süper oldu ayran yaptım,dukan ekmeği ile tost light kaşarlı,sütlü nescafe,köfte ayran,dukanella menüm süperdi böyle diyete can kurban....
evet ya cigdem daha iyi anacigim digeri cok zor beaBuyrun Çiğdem ben kızlar kramplarım şimdicek hafifledi ağrı kesici atmamaya çalışıyorum her lavaboya gittiğimde de yüzümde kocaman bir gülümsemeyle çıkıyorum hatta şöyle bişi eşime "Aşkım ben kadın oldum yav diye müjde verdim"
Kızlar bir tarif daha uygulayacağım yarına o da tatlı yatarken aklıma geldi normalini yemiştim tek korkum muhallebiyi tutturmak ama onu da koca bir tepsi yapmak yerine küçük borcama yaparsem 1/3 ölçek uygularsam olur diyorum şimdi vermeyim tarifi kızanlar var :))))))
Şu tatlı yiyince duraklayan arkadaşlarrrr istemeden olduuu (ama cidden bilinçsiz oldu valla adet halindenmiş kızma bana tamam mı?) bak ben size güzel bir makarna tarifi de verebilirim o da çok güzel oluyor..
2 yumurta 3 yk kepek 1 yk süt tozu 1 yk nişasta tuz hamur yapıyorsun sonra ufak ufak yapıyorsun ben biraz kepeğini bol kattım hamuru iyice taş gibi yaptım sonra rendeledim yağlı kağıdın üzerine ayrık ayrık rendeledim birbirlerine değmesin diye sonra fırınladım 5-10 dakika kadar herkesin fırını farklıdır hafif sertleşince çıkardım soğudular ve sertleştiler iyice sonra kızgın suya bir tatlı kaşığı z.yağı ekledim tuzla hamurları azar azar ekledim suya az biraz su bulandı ama çok da dağılmadılar sonra kevgirle aldım suyun içinden koydum tabağa süzgeç kullanırsam yapışacak gibi geliyor çok az ucundan baktım güzelllll yarına bunu salata yapıp yemeyi düşünüyorum pirinç salatası gibi nasılsa salatalık turşusu sınırlı izinli dereotu taze soğan salatalıkla birlikte güzel bir salata olur gibi oluyor belki bir tanede yumurta haşlayabilirim rengarenk olsun diye ya da biraz tavuk mıncıklayabilirim hiç bilmiorum yarınki halet-i ruhiyeme bağlı sizde deneyin kızlar güzel ve hafif oluyor
Kardeş mezoterapi ozon oooooo daha neler neler liposakşın benim tek çarem onuda yaptırmam asla..ben göğüslerini büyüyecektim yatıp kalkıp bunu diyodum ayaklarım yandı greft yapıldı estetik cerrahide geçen sene kızımın doğumunda üşümeyin diye ayaklarıma sıcak su torbası koydular,sezaryenli epiduraldi doğumum hissetmedim yandımda yandım 4.derece yanık şaka gibi dimi???neyse Allah'tan güzel şeyler isteyelim ben hiçbir şekilde ameliyat olmak istemiyorum ailecek gördüğümüz göreceğimiz bu olsun inş....
o tuzda kaya tuzu.bildigin kaya tuzu bacim.suruyosun termal sortu giyiyorsun ondanda fayda goren tanidiklarim var.bide burdaki arkadasima yarin sorayim oda bir urun kullanmisti.yarin yazayim sana..O tuzu bana bul Çiğdem yemin ederim bıktım kalçadan meme yok,bel ince basen hepsinin toplamı maşallah aman nazar değmesin küçülür mazallah...:)
canim benim cok gecmis olsun.zor gecmistir eminim,en ufak bir elimiz yansa mahvoluyoruz.ne manyaklar ya nasil yakmislar akillilar.harbiden saka gibi.ben yillarca calistim ya guzellik merkezlerinde gercekten mezoterapi cok ise yariyor bolgesel sorunlarda.kucuk kucuk igneler bilirsin.bide uygun cihazlar kullanilinca supeeer oluyor.
o tuzda kaya tuzu.bildigin kaya tuzu bacim.suruyosun termal sortu giyiyorsun ondanda fayda goren tanidiklarim var.bide burdaki arkadasima yarin sorayim oda bir urun kullanmisti.yarin yazayim sana..
evet hayatim az oldu biliyorum.cunku sabah 6 ya kadar film izledim(umutsuz ev kadinlari) uyandigimda 2 di hemen bir kahve icip kendime geldim sonra kahvalti ee aksam yemegi ile oglede birlesip tek ogun oldu.o yuzden boyle oldu bebem..
evet ya cigdem daha iyi anacigim digeri cok zor beaver ver tarifleri sen ekleriz yapacagimiz gunlerde gelecektir insallah.iste sen regl olacaktinda delirmis gibi tatliya saldirdin bana ne olduysa anlamadimki:26:
ama hep diyorum senin anlatimindan kaynakli bu oyle ballandira ballandira anlatiyorsunki canimiz cekiyor.yani her iki durumdada sen suclusun
dukan in bu yil ekledigi shirataki de konjac diye bir urun var.japonya mutfagindan tel sehriye spagetti gibi beyaz birsey.makarna niyetine oda harika oluyor.ozellikle bolonez soslusu favorim.inanilmaz tok tutuyor zengin protein icerikli bir urun.ve her evrede izinli.bulabilirseniz bir japon restorantina sorun yada asyatik urunler satan yerlerde bulunabilinir.
Bütün kızlar toplandık ay bende heyecanlandım bide şu kramplar geçseyaşasın herkes burada :)
çok fena katılıyorum sana :)))))Şu duruma bayıldım sanki misafirler gitmiş biz bize kalmışız dimi:):):44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?