Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Sabah dukanellalı bir parça krep süt eşliğinde yenildi
öğlen yemek yemek unutulunca saat 3 gibi götürdüğüm krep ve peynir çay eşliğinde yenildi ama bugün cidden çok doygun hissediyordum kendimi
4 bardak yeşil çay 1 bardak normal çay ve su içildi
akşama az yağlıydı ama olsun hamsi tava ve küçük bir parça somon ızgara zorlana zorlana + bir parça light peynir yedim
Malum sebepten ötürü hafif bir mide bulantım vardı, ayyyy cidden ben gece kabus falan da görmüştüm, birkaç gün önce burnum kanamıştı, bugün bir doygunluk bir durgunluk vardı üzerimde, biraz da ayaklarım üşümüştü ben olmaya olmaya unutmuşum herşeyi yaaaa...

Lisa sen bebek istiyordun ya canım bana oğluşumdan sonra erken menepoza girebilirsin bile demişti doktorum hiç umudum yoktu tekrar bebek sahibi olmak için hatta doktorumla uzun yıllar polikistik olduğum rapor edilebilinirse tüp bile deneyebiliriz tarzında konuşmalar yapılmıştı. Hedefimi bir beş daha düşüreceğim artık önce sana o tazecik bebek kokusunu anneliği nasip etsin Allah sonra benim paşama bir kardeş inşallah amiiiinnnnn. Ben fena duygusala bağladım kızlar bu normalmiydi acaba :))))))

oh ohhh masallah adetine birgun birinin adet olmasina masallah verecegimde hic aklima gelmezdi tamam seninde odulun guzel vallahi.kazanan epey bir hasilat toplayacak benden dukan urunleri ,senden ebruli islemesi,zeynepten kazak ohhhhkesin birincci olmaliyim :18:tamam senin krizlerinin sebebi oymusta yapip yapip yedin peki bize ne gicigin vardi ki bizide ozendirdin simdide hem durakladik ustune birde + ciktik

amiiiiiiin arkadasim,ALLAH isteyen herkese nasip etsin insallah ..benim tabi korkularim var gecen iki yilda yasadigim kayiplar dusunulunce ama ben hicbir zaman umudumu kaybetmedim ve bundada bir hayir vardir diye dusundum hep.yasadiklarim cok acida olsa kabullendim ben.bu kez zayiflayip yeniden baslayacagim.Allah in mucizelerinden asla suphem yok o isteyince oyle bir guzelini verirki...

bugun kendini tok hissetmissin neden acaba :26:gunlerdir yedigin tatlilardan olmasin onlari hazmetmeye calisiyodur vucut duygusalligin normal canim malum regl donemine girmissin ya iste...anaaa sen simdi birkac gun sonra -1 yada -2 de cikarsin regli oncesi siskinlik dusunulunce:26:arayi epeyce acacaksin vee sen -5 degil -8 le falan bitirirsin yarisi

tabiki saka hepsi gonul isterki 5 degil 10 bile ver arkadasim.siz verdikcede ben mutlu oluyorum

Selam Kızlar,
Bugünkü menümü vereyim sonra geçmişi okurum

Sabah yarım bardak süt
Öğle ızgara tavuk+yoğurt
Akşam tavuklu çerkez çorbası (biz ona şıpsı deriz. 1 kaşık mısır unu 2 kaşık kepekle yaptım. hem bugün hem yarın fazla fazla yeter bana.)
Gün boyunca 1 fincan yeşil çay
şimdi de form +yeşil çay demledim içiyorum
1 litre su
1 light meyveli yoğurt
ve hala wc ye gitmedim
umarım bugün acısız ağrısız hallederim

way way way
ortalık iyice kızışıyor
ben 5 kilo vereyim hepinize alırım o ürünlerden
ama nedense sanki o hedefe ulaşamayacakmışım gibi bir umutsuzluk var üzerimde
tam bu hafta spor yapacağım derken bu hemoroid illeti başıma dert oldu
spor da yapamıyorum bu ağrıyla
bu hafta kaçamak yapmıyor olsam da benim için pek verimli geçmeyecek sanki
bu yüzden moralim bozuluyor

Kızlar birinciye benden de bir ödül var eeee bunca yıldır ebru hocalığı yapıyorum bir karanfil yada laleli ebru gönderilecektir tabi dukan malzemelerine bende katılırım.
REGL OLDUM

işte ben bu ebru olayına bayılıyorum
ben bunu istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

işte ben bu ebru olayına bayılıyorum
ben bunu istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

Evet sırf Ebru ve dukan paketi için o kiloları vericim...şimdi ben 5kilo veremezsem mi ceza var yoksa her şekil ödül mü olacak:):)scp...kardeş adını da bilemiyorum ezberleyemiyorum regline sevindim 13ay sonra oldum bende çok heyecan vericiydi sanki ilk kez olmuşum

sabah:sutlu nescafe

ogle:dukan ekmekli tost+1 dilim jambon+2 yumurta+peynir

aksam:tavuk gogus haslama+yogurt

3 lt su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor

sabah:sutlu nescafe

ogle:dukan ekmekli tost+1 dilim jambon+2 yumurta+peyni
aksam:tavuk gogus haslama+yogurt

3 lt su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor

Lisa az olmamış mı tatlım....ben bugün parça etten kavurma yaptım süper oldu ayran yaptım,dukan ekmeği ile tost light kaşarlı,sütlü nescafe,köfte ayran,dukanella menüm süperdi böyle diyete can kurban....

Buyrun Çiğdem ben kızlar kramplarım şimdicek hafifledi ağrı kesici atmamaya çalışıyorum her lavaboya gittiğimde de yüzümde kocaman bir gülümsemeyle çıkıyorum hatta şöyle bişi eşime "Aşkım ben kadın oldum yav diye müjde verdim"
Kızlar bir tarif daha uygulayacağım yarına o da tatlı yatarken aklıma geldi normalini yemiştim tek korkum muhallebiyi tutturmak ama onu da koca bir tepsi yapmak yerine küçük borcama yaparsem 1/3 ölçek uygularsam olur diyorum şimdi vermeyim tarifi kızanlar var :))))))
Şu tatlı yiyince duraklayan arkadaşlarrrr istemeden olduuu (ama cidden bilinçsiz oldu valla adet halindenmiş kızma bana tamam mı?) bak ben size güzel bir makarna tarifi de verebilirim o da çok güzel oluyor..
2 yumurta 3 yk kepek 1 yk süt tozu 1 yk nişasta tuz hamur yapıyorsun sonra ufak ufak yapıyorsun ben biraz kepeğini bol kattım hamuru iyice taş gibi yaptım sonra rendeledim yağlı kağıdın üzerine ayrık ayrık rendeledim birbirlerine değmesin diye sonra fırınladım 5-10 dakika kadar herkesin fırını farklıdır hafif sertleşince çıkardım soğudular ve sertleştiler iyice sonra kızgın suya bir tatlı kaşığı z.yağı ekledim tuzla hamurları azar azar ekledim suya az biraz su bulandı ama çok da dağılmadılar sonra kevgirle aldım suyun içinden koydum tabağa süzgeç kullanırsam yapışacak gibi geliyor çok az ucundan baktım güzelllll yarına bunu salata yapıp yemeyi düşünüyorum pirinç salatası gibi nasılsa salatalık turşusu sınırlı izinli dereotu taze soğan salatalıkla birlikte güzel bir salata olur gibi oluyor belki bir tanede yumurta haşlayabilirim rengarenk olsun diye ya da biraz tavuk mıncıklayabilirim hiç bilmiorum yarınki halet-i ruhiyeme bağlı sizde deneyin kızlar güzel ve hafif oluyor

Kardeş mezoterapi ozon oooooo daha neler neler liposakşın benim tek çarem onuda yaptırmam asla..ben göğüslerini büyüyecektim yatıp kalkıp bunu diyodum ayaklarım yandı greft yapıldı estetik cerrahide geçen sene kızımın doğumunda üşümeyin diye ayaklarıma sıcak su torbası koydular,sezaryenli epiduraldi doğumum hissetmedim yandımda yandım 4.derece yanık şaka gibi dimi???neyse Allah'tan güzel şeyler isteyelim ben hiçbir şekilde ameliyat olmak istemiyorum ailecek gördüğümüz göreceğimiz bu olsun inş....

Allahım ne kadınlar var maşşallah...kardeş teyide gerek yok sen tamamiyle kadınsın bin yıl geçse bunu yapmak aklımdan geçmez helal sana arkadaşım....:):):)

Kız büyütme onları sakınnn boşver alt tarafa çok cahil olacak ama sera sarsana tuzla birlikte özel bir tuz varmış ya işe yararmıki acep? Yada bana versen azıcık hı olmazmı bana ver hı

Kız büyütme onları sakınnn boşver alt tarafa çok cahil olacak ama sera sarsana tuzla birlikte özel bir tuz varmış ya işe yararmıki acep? Yada bana versen azıcık hı olmazmı bana ver hı

O tuzu bana bul Çiğdem yemin ederim bıktım kalçadan meme yok,bel ince basen hepsinin toplamı maşallah aman nazar değmesin küçülür mazallah...:)

evet hayatim az oldu biliyorum.cunku sabah 6 ya kadar film izledim(umutsuz ev kadinlari) uyandigimda 2 di hemen bir kahve icip kendime geldim sonra kahvalti ee aksam yemegi ile oglede birlesip tek ogun oldu.o yuzden boyle oldu bebem..
evet ya cigdem daha iyi anacigim digeri cok zor beaver ver tarifleri sen ekleriz yapacagimiz gunlerde gelecektir insallah.iste sen regl olacaktinda delirmis gibi tatliya saldirdin bana ne olduysa anlamadimki:26:
ama hep diyorum senin anlatimindan kaynakli bu oyle ballandira ballandira anlatiyorsunki canimiz cekiyor.yani her iki durumdada sen suclusun

dukan in bu yil ekledigi shirataki de konjac diye bir urun var.japonya mutfagindan tel sehriye spagetti gibi beyaz birsey.makarna niyetine oda harika oluyor.ozellikle bolonez soslusu favorim.inanilmaz tok tutuyor zengin protein icerikli bir urun.ve her evrede izinli.bulabilirseniz bir japon restorantina sorun yada asyatik urunler satan yerlerde bulunabilinir.

canim benim cok gecmis olsun.zor gecmistir eminim,en ufak bir elimiz yansa mahvoluyoruz.ne manyaklar ya nasil yakmislar akillilar.harbiden saka gibi.ben yillarca calistim ya guzellik merkezlerinde gercekten mezoterapi cok ise yariyor bolgesel sorunlarda.kucuk kucuk igneler bilirsin.bide uygun cihazlar kullanilinca supeeer oluyor.

O tuzu bana bul Çiğdem yemin ederim bıktım kalçadan meme yok,bel ince basen hepsinin toplamı maşallah aman nazar değmesin küçülür mazallah...:)
o tuzda kaya tuzu.bildigin kaya tuzu bacim.suruyosun termal sortu giyiyorsun ondanda fayda goren tanidiklarim var.bide burdaki arkadasima yarin sorayim oda bir urun kullanmisti.yarin yazayim sana..

Sor bakalım inş....umudum var hala bakalım ne olacak çok zordu 4ay yürüyemedim 17 gün tuvalete bile gidemedim çok fenaydı geçti şükür...

ay birde su umutsuz ev kadinlarini (yerli versiyon) izleyince insan nasil gaza geliyor ya.hatunlarin fizikleri super ama ya.nasilda SIK giyiniyorlar bide..onlari agzi acik seyrediyorum vallahien siskosu ceyda duvenci ydi ki oda bu yeni sezona nasil incelmis dondu.dukan mi yaptiki acaba :26:

Aaaaah şöyle bir Paris esintisi geldi sol tarafımdan kız burası Isparta sen hele bul bi şöyle akdeniz veya ege yemekleri yapan bir yer ondan sonra japona sıra gelsin burda lokanta restaurant kültürü kavurma, kebap, pide üzerine datlııııııım sen yi onları emi ben antalyaya gittimmi alırdım o dediğin şeyleri şimdi gurmenetten getirtmeye çalışıyorum ama ne bileyim anane yöntemi bende daha ağır basıyor eeee birde köy menşeili bir kocam var anlat ona bakalım asyatik ürünleri heheeeeeyyyyt adam yurtdışına çıkıyo almanlara ingilizlere ruslara pekmez götürüyo yaaa ben daha ne diyim sana :))))))

yaşasın herkes burada :)
Bütün kızlar toplandık ay bende heyecanlandım bide şu kramplar geçse (

Şu duruma bayıldım sanki misafirler gitmiş biz bize kalmışız dimi:):):44:
çok fena katılıyorum sana :)))))

Tatlıııım o tuz kaya tuzu evet memelere yasak olunca ismine pek aldırmadım ama bu alışveriş sitelerinde var işe yarıyormuş diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…